-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 18 biedri, 0 Anonīmi, 96 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- MartiniB
- Maris Barlo
- kava
- inteens
- ggg97
- RudeWolf
- DM101
- Dils
- Raimonds1
- @rmands
- Aigarsclp
- AndrisBB
- kaads
- binary
- Jurkins
- Igors83
- strawberry8
- Rainis
-
Biedru statistika
27261
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
karburators007
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
jaa, emocijas/sajuutas/siikumi nosaka DAUDZ vairaak kaa skjiet pirmajaa briidii. Es shaadi/emocionaali nopirku sev telpas darbniicai. Iepatikaas telpu veesture/staasts/sajuuta/pagalms/kaiminji. Iegruudu tajaa pagrabaa nenormaalu pikji. Jo sajuutas. Runaaju ar kaiminju, vinsh arii saka - man iepatikaas. Tieshi shii vecaa, nojaataa maaja. Vieta iepatikaas. Un nopirku. Jaa, jumts zaraa, pagrabs [tajaa laikaa] sapuvis... Par vienkaarshaakaam lietaam pat nerunaajot. Tas pats oscilis. KAA taa poga spiezhaas, KAA softs reagjee - tas nosaka tik daudz. Jo taa poga buus jaaspaida daudz un regulaari. Un katru reizi spiezhot, buus vai nu forshas emocijas/sajuutas, vai sakosti zobi un besiishanaas. Jaa, ja ar naudaam ir pavisam slikti, cilveeki peer pamatfunkcionalitaati. Bet, tikliidz ir tauku slaaniitis, peerk sajuutas. es esmu redzeejis skatu - izstaadee staav rinda ar tiem China kantoriem. Noname verkji - vietaa X liec savu logo, ja vieniibu skaits paarsniedz Y. N, piem., jau nelaikjis Jaanis P uz ''saviem'' subiem paprasiija shiltiites ar uzrakstu Servo. Pie 10..50..100 vieniibu skaita - skaidrs, ka ietekmeet nevari neko. Nu, korpusa kraasu. Bet, ja Farnell nav neko paprasiijis [kaut ekskluzivitaati, kaut lepni raksta ''exclusive brands''], tas ir ''slinks maarketings'' [taa RW to soliidi definee, jaasaprot - pilniigi labs cilvēki]
-
Slinks maarketings - tas baigi diplomaatiski skan. Es taa nemaaku Jaa, JZ saaka ar 50% uz BF, tad aizgaaja kaadas 3 reizes gadaa [uz Lieldienaam arii n shit], tad atlaides uzkaapa liidz 60..70% reeciigaakais ir tas dzeks vinjiem, kas sho izpilda - vinjam YT bija/ir video, kaa sha miljardu uzpushos, sak, maacieties, kaa vajag. Tur kaadi 100...200 skatiijumi tiem pompozajiem video
-
Tad vietā ir jautājums, kam "pieder" tas leģendārais multimetrs. Vai autors, kā saka postmodernisti, ir miris?
-
nekustama ipashuma cenas investoru komisija inflacija uz tiem lielajiem uznemumiem iet tradat tie kuri grib stabilu atalgojumu utt parcenshoties vienigais ieguvejs bus akcionari ASV CEO piemaksas korele ar akciju vertibu. taka notiek visadas divainibas lai akcijam butu inflacija, pat ka uznemums perk savas akcijas ar akciju turgu tipa nopelnito .. Kina uc ir specilizejushies razotaji/uznemumi. Aizsuti konceptu un vini piegada lidz klientam/pircejam. Idejas autors sanem 5..10% no pelnas ... autors sakotnejos ieguldijumus atpelna laikam pec ~10k vienibam redzeju ka musdienu blondines ieperk auto pec salona apdares, tam auto dzinejam eco boost izradas ir defekts , cilindra plaisas . un tas revolucionaras sadales plastmasas kompozita siksnas tomer baidas no ellas un karstuma daziem neveicas ~100 000km dzinejs sabirst puteklos vismaz smukais salons ir ka jauns
-
Personīgais novērojums - cilvēki pērk arvien vairāk it visur - emocijas un stāstu nevis speceni. Spilgtākais piemērs, kas nāk prātā būtu Mercedes C klases AMG. Ar jauno modeli pārgāja no v8 4.0 uz 2.0 r4 + ev Jaunais modelis uz papīra iznīcina veco it visā specenē. Plus , viens no krutākajiem 4 cilindru sērijveida dzinējiem jebkad. Rezultāts = cilvēki nepērk, jo nav emocijas, ko dod v8. Tieši tik vienkārši
-
Nu tā ir adata, uz kā viegli uzkāpt. Taisīt atlaides, lai kāpinātu apgrozījumu. Bet nu - tas man šķiet bija uz Black Friday, kur visi pusi gada vai vairāk uzgroza. Protams, ar laiku visi tak saprot, cik tieši tie kankari patiesībā maksā un nepērk par pilnu cenu. Slinks mārketings, imho. Softs sacepts outsource, ražotājs tikai skrūvē kopā un iepako. Softu pārrakstīt in-house nav resursa. Bet arī - var būt slinks mārketings. Lai zirgs domā, tam galva lielāka.
-
moska esmu jokains, tups, hvz... Bet, ok, piemeeram - tas pats Siglent piedaavaa bench multimetrus, 5.5 cipari. Bet, slow modee averidzo meeriijumus, dabuu klaat veel 1 ziimi. Jaa, par absoluuto precizitaati - nav iluuziju, bet relatiivi - deltu meeriit noder. Luuk, viena no daudzaam fiichaam, ko var prasiit/lockot taads farnell [tiiri softa jautaajums]. Otra lieta - ok, taisam kombo. Ar forshu keisu, kaut kaadiem tur clampiem, pofigko. Nu, lai nav 1:1 cenas saliidzinaashanas opciju. Kaa lidlikjis dara. Paarbrando, bisku cits svars, cits iepakojums n shit. Taapat arii sheit - ja buus cita komplektaacija, pirceejs nejutiisies kaa idiots [kaa es]. Ok, galu galaa - kaadus krutaakus garantijas nosaciijumus. KAUT KO, kas atskjir no UNIT-T, chunchujB un taa ''source''. Tas iz teemas - JZ Microphnones 4X gadaa piedaavaa atlaides 50..70% mikjiem. Nevis bundle, nevis B stock, bet jaunam mikjim. Katrs idiots var ceeenu saliidzinaat, un kaa idioti juutas visi. Tie idioti, kas par pilnu cenu nopirka, un tie, kas ar 70% atlaidi [jo logjisks jautaajums - kas tas par crap, kam taadu atlaidi dod]. Par specenes paardoshanu - mda, te pat nezinu, ko teikt
-
Cik man ir bijusi darīšana, Ķīna parasti uztaisa visu ar max fīčām un pat nepiedomā, kas ir izmantojams reāli. Tā kā es domāju, ka tie pribori ir finalizēti hardwāriski. Pamainīt var kosmētiku. Es kā mārketinga cilvēks, kurš strādā ar tehnoloģiju uzņēmumiem, varu tikai teikt - pietiekami daudzi uzskata produktu pārdod specene. Cilvji nepērk? Ai, nu tad paši idioti.
-
bet, ja par multimetriem/priboriem, lietas, ko nesaprotu. a. ja taads farnell paarbrendo alja kaut kaadu china [un nav ekskluziivi, jo, reku UNI-T arii paardod - to nav sakaartojushi], tad kaapeec vinji kaut nepieprasa kaadas iipashas fiichas? Ok, lai ir vienota platforma ar citiem, bet papildus navarotus vai komplektaaciju tak vareeja samargot! b. ja sasprindzina pakalju brendoshanai, liigumu sleegshanai, kaapeec 0 eforta virziishanai? tak var izdaliit apskatniekiem, ok, njem kaut saviem chomiem izdali pretii pret review. Video juutjuubam sataisiit tachu - nav kocmoc. Vinji tachu fundamentaali gremdee visu ideju! Par peedeejo teemu man naak praataa Batronix oscilis Magnovia. Interesants koncepts, ekskluziivs ''brands'' [izskataas, ka Micsig ir autors]. Iegruuzts normaals pikjis projektaa, oscilis aizvests uz paaris izstaadeem. Pusgads/gads pagaajis, pashu webaa 1 review, kas spaaniski[?] sastaav no 4 vaardiem. Nopietni?
-
-
-
Variants ar fazer šokolādēm parasti sanāk baigi dārgs - jābrauc uz veikalu pakaļ šokolādei, pēc tam jābrauc kaut kur nodot to šokolādi, beigās tādā braukāšanā puse dienas paiet
-
taaks, shokolaazhu sarakstu papildina 3 gab. izjaukti SW meermikrofoni [pirms izjaukshanas straadaaja, tika izjaukti, lai pieraadiitu, ka China ''partneri'' ir uzmetushi]
-
Ja kādu interesē, no augusta Vācijas otrās futbola līgas (Bundeslīgas) spēles varēs redzēt bezmaksas TV kanālos "RTL" un "RTL Nitro". Tiesa, pirmo spēli 1. augustā translēs nekodētais "Sat1".
-
Uz Hotbird (13E) satelīta bezmaksas paketē parādījies jauns auto motosporta telekanāls no ASV "Ayozat TV HD". Parametri: 11785, 27500, H, 3/4, FTA
-
-
Bļāviens, beidzot tas ir noticis. Esmu atmaskots. Nāksies mainīt identitāti🥺
-
Kas tieši ir skandāls? Tā jau vienmēr ir bijis, ka baznīcai šķiet ka cilvēks ir jāapglabā, bet priekš komunistiem Ļeņins ir mūžam dzīvs un tam jāatrodas mauzolejā. It kā agrāk šīs divas organizācijas būtu bijušas savstarpēji draudzīgas Ka tikai pats neesi aģents atrodoties mistiskos ru saitos un šeit izplatot visādu tuftu. Liekot domāt ka krieviem vispār nav nekādu problēmu
-
"8TV" vēl nesen bija ka tetā var uzlikt lv valodu, bet lmt tikai rus
-
kits ar visiem planiem : https://www.visaton.de/index.php/de/produkte/hifi-surround-bauvorschlaege/3-wege-boxen/la-belle
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.7k
-
Kopā ierakstu1.5m
-