Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   17 biedri, 0 Anonīmi, 142 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• Corpsegrinder
    • Zin...
    • RHS
    • jacobs
    • AndrisBB
    • spameris
    • 138
    • RudeWolf
    • Jurkins
    • hackey
    • raiviic
    • kurtka
    • Gestapo
    • jozhix
    • janni
    • kernell
    • ervis
  • Biedru statistika

27236
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    karburators007
    Newest Member
    karburators007
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• Zin...
      Vēlos pateikt, ka pabalstu sistēma UK ir totāli salauzta un pirmām kārtām to izmanto vietējie Džoni. Kaut kādi tur pabalsti pakistānim ir čura jūrā.   Šajā ziņā Latvija ir priekšā UK. Pabalstos, kad esi bezdarbnieks vai slims nevis "slims"
    • AndrisBB
      Es domāju tu runā par tipiskiem imigrantiem vai pabalstu prasītājiem, nevis 'deputātu sievām'. Deputātu sievas viskautko var izdomāt, kā maksāt 0 nodokļus vai vēl nezin ko.
    • AndrisBB
      Tapēc tak domāti visi sliceri. Saglabā STL un atver kautkādā Orca Slicer un printē uz nebēdu. Maz ticams ka atradīsi CAD softwāri kam ir parametri viesiem miljons 3D printeriem, materialiem utt. Nēnu var jau teikt to pašu par CAM, bet nu netrūkst labu bezmaksas sliceru, lai būtu liela jēga ieviest to iekš CAD. Bet nu ja grib, tad kapēc ne.   Plus bezmazvai katram 3D printeru ražotājam ir kautkāds savs slicers.
    • Jurkins
      Nu ja! Varbūt lai bankrotē tās visas "Baltijas Satrptautiskās Universitātes". Problēma?
    • Zin...
      To down payment var sakasīt ar citiem pabalstiem un atbalstiem, bet problēma ir tā, ka pat "šofera dēli" un "deputātu sievas" šo izmanto nekautrējoties.  Ja tas būtu kas neiespējams, tad nebūtu arī šī problēma kā tāda.     Šis izskaidro kādēļ       Andri, tak nav reāli miljons mentāli slimo, kas nevar iztikt bez BMW m sport, tā ir vnk shēma kā tikt pie jauna auto pa lēto, ceru, ka to saproti, ka šis tiek ļaunprātīgi izmantots pasākums.
    • Jurkins
      Nu skaidrs. Fusions man uztaisa jau gatavu failu cnc frēzei, kuru barot iekšā Mach3. Par 3D printeri gan nezinu.
    • AndrisBB
      Ah jā, tāds sīkums 😂 Tad vēl uzturi to auto utt (no pabalstu ienākumiem).  
    • Jurkins
      Andri, a bet varbūt nevajag tās universitātes... nu nevajag, nav jābūt visiem ar grādiem. Es reiz smagi ierēcu par vienu paziņu, kurai AŽ 3 AUKSTĀKĀS, bet darba nav... mmm psihologs, sociologs un jurista palīgs (visi neklātienē, kaut kādā Baltijas starptautiskajā unversitātē vai tipa tavo). Un ja par tēmu, tad mēles melš, ka esot vesels lērums ukraiņu, kuri Eiropā saņem pabalstus (lasi kontā krīt naudiņa) un cepuri kuldami dzīvo Ukrainā. 
    • kurtka
      Ja godīgi, tad vēl nezinu. Man šobrīd ir akūta vajadzība samodelēt detaļiņas modeli, kuru es varu izeksportēt kā STL failu. Un to tad es nodošu čalim, kam ir 3D printeris, kā viņš tur tālāk ar to manipulēs, es vēl nezinu. Bet ja paskatās Solid Edge rīkjoslas augšpusē, tad tur arī ir atsevišķs šķirklis "3D Print". Tā, ka kaut kas tur noteikti ir integrēts, bez tam savā promo viņi arī uzsver, ka šī versija domāta hobijistiem - 3D printētājiem.
    • AndrisBB
      Vaitad kāds saka ka es nopietni modelēju vai projektēju? Nekādus lidmašīnu dzinējus nemodelēju. Tik cik 3D printerim vajag, tapēc kautkādu CAD meklēt un instalēt? Pietam lielākā daļa tāpat iet tik uz Windows, tad vēl tas jāmeklē. Kam tas vajadzīgs? Kamēr browsera CAD var tikt galā ar to ko vajag, tad kur problēma? Kad netiks, tad domās. Ja paskatās bibliotēkā ko tur cilvēki 'samodelē', tad gluži neteiktu ka neder arī nekam nopietnam.
    • Zin...
      Erm, man slinkums tagad aprakstīt latviski, bet īsumā -   If you want a brand new BMW i4 M Sport, you have two choices. The first is to lay out the full £52,770. The second is to tell the DWP that your mental health makes it hard to leave the house, claim the enhanced mobility rate of the Personal Independence Payment (Pip), fork out a down payment of £7,999, and get the Government to lease it for you.   In exchange for the mobility component of your benefit, you’ll get a new BMW every three years, your insurance and accident breakdown paid for, your servicing and tyre replacements covered, and your choice of “conventional metallic paint option”.   The only catch is eligibility, but thanks to the soaring growth in sickness benefits claims, that’s less of a barrier than it used to be. The number of people who could potentially claim a Motability vehicle has risen by over half a million since 2019, and the organisation now has 800,000 clients. The result is a bizarre behemoth: a car-leasing programme for the disabled that accounts for roughly one in every five new cars sold in Britain, and is one of the country’s largest issuers of corporate debt.   Nav slikti, ne?   Sceptics have slammed the decision as "out of hand" as a wide range of eligible candidates could claim cash towards a new car.   Pushback comes as a series of benefit fraud cases have been spotted, with claimants exaggerating illnesses in order to qualify.   In one shocking case, mum Linda Hoey overstated the severity of her arthritis to get hold of seven cars on the scheme.   Another boasted on TikTok that they were "driving in style" after using taxpayer money to pick up a £37,000 Skoda Karoq, £30,000 Nissan Qashqai and £29,000 Kia Sportage.
    • AndrisBB
      Nevis dabūt milzīgu naudu, bet uz tā rēķina universitātes tik var izdzīvot. Ja būtu tikai vietējie studenti, tad lielākā daļa universitātes vienkārši bankrotētu. Nu tur izdzīvotu Kembridžas un co, kuri gadā saņem simtiem miljonu no absolventiem. Pārējām nāktos paaugstināt studiju maksu, kura jau tagad ir liela.
    • kurtka
      Pasaki, ka nekad neko nopietni neesmu 3D modelējis un projektējis, nesakot, ka nekad neko nopietni neesmu 3D modelējis un projektējis Vienu triviālu iemeslu gan varu minēt- joprojām ne vienmēr un visur ir pieejams internets. Vēl piemēram - savulaik, cīnoties ar prokrastināciju, brutāli izslēdzu rūteri uz stundām vai pat visu dienu. Par kādu browzeri vēl tur var būt runa?  Kā arī, jā, PROCESS ir svarīgs! Man personīgi pumpas metas no Ofisa lietošanas browzerī (nerunājot par to visu shmarepoint marasmu). Bet nu katram savs..
    • Zin...
      Mīļo cilvēk, man tie "pakiji" veselu gadu bija ikdiena. Liels kontrakts netālu no Koventrijas universitātes, varējām ņemt cilvēkus uz pusslodzi, tad nu jūra ar studentiem no Indijas, Ganas utt nāca, minu, kādi 300 izgāja cauri, jo piedāvājam strādāt 2 dienas nedēļā, ko viņiem vīza atļauj un darbs bija tāds nepastāvīgs un diezgan fleksibls. Nāca, strādāja, maksāja nodokļus, viss notika. Un tad kad nāca mācību gada beigas, kad viņiem ir jāpārkārto vīza, tad arī pelavas atsijājas. Kam pēkšņi skolas parādi, kam pēkšņi ienākumi uz konta lielāki nekā algas lapas, kam vēl kas. % nebija liels, bet nu bija problēmu cilvēki. Tiem gan ātri vien arī pēkšņi "vecmamma nomirst" Indijā un tā arī ar galiem pazuda. Zinu, viņi īstenībā ir ļoti iebiedēti pazaudēt to iespēju palikt civilizācijā, ņemot vērā, ka ir ielikta nenormāla nauda, lai vispār tiktu līdz tai viizai un universitātei (ap £20-30k). Kur es personīgi redzu problēmu šajā sistēmā kopumā: 1) principā šī ir legāla iespēja universitātēm dabūt milzīgu naudu par neko un universitātes nekautrējas to izmantot + likumdošana joprojām ir ļoti caura uz šo, pat nav joprojām izstrādāti vienoti principi par dokumentiem, kas pierāda studenta statusu un semestrus. 2) finansējuma devējiem liela peļņa  3) kompensē darbaspēku trūkumu, kas "slimo" jeb pabā dzer alu 4)ja tev, Indijas jaunietim pagadījušies bagāti vecāki, redz iespēju atvasi legāli iestumt civilizācijā, viņi to darīs  5) milzīgi, organizēti grupējumi, kas pa naudu tevi ved iekšā kā "patvēruma meklētājus" un pret ko īsti neviens baigi neceļ pirkstu    Un jā, arī visādi Farāži nav īsti pret darbos ar šīm studentu problēmām, jo ticu, ka barojas no šī daudzi. Paklaigāt, līdzīgi kā Šlesers, protams. Tu nekad nezini, kad tev var pienākt tā diena, kad būs tas pabalsts nepieciešams.   Otrkārt - UK pabalsti visādiem migrantiem ir smieklīgi, vietējie, ja māk sheemot, jā, bet arī nekas spožs. Ranger Rover shēma gan atsevišķi, uzrakstīshu.   Treškārt, lai vispār kvalificētos pabalstam, tev pirms tam ir jānostrādā noteikts periods, jeb jāsamaksā daudz nodokļi. Kaut kādas kapeikas beglim neskaitās.
    • AndrisBB
      Salīdzinot ar visiem izdevumiem, tā padalstu dalīšana ir matu skaldīšana. Kasīšanās par kapeikām. Tāpat uz salas lielākā daļa iedzīvotāji pa lielam nemaksā nekādus nodokļus un 80% no nodokļu ienākumiem nāk no 15% top pelnītājiem. Sanāk ka 85% var īpaši neko nepukstēt. 
    • Jurkins
      taisi, ko taisīdams, rezultātā sanāk advansēts (vai ne tik) Holtons. Bet piebildīšu, ka 99.9% gadījumu neko citu arī nevajag. Tie 0.1% ir smagi slimnieki.😆 Un viņiem vajag. Tīri medicīniski.
    • Jurkins
      @AndrisBB, atkal offtopiks... nezinu, kā jums tur Salā, bet es neesmu ar mieru maksāt nodokļus, lai kāds varētu nedarīt neko un vēl kāds cits varētu tikt ievēlēts (kaut kur) uz tā pamata, ka šis apsola tam pirmajam maksāt lielāku pabalstu. Un reiz var pienākt brīdis, kad vardarbība kļūs ne tikai pieļaujama, bet pat nepieciešama. 
    • Gestapo
      Sapratu, ka man nullīti no salona atvedīs.  Kaut kādus 3gadīgus nobraukteņus nepiedāvāt. 
    • RudeWolf
      Es šaubos, ka kāds tur tapa gudrāks, nekā pirms tam. Vismaz skaņas lietās.   Tak piedāvā šim barokli kādam šašlonu iesma griezējam vai plova maisītājam!   Šķiet, ka prototipu esmu pat papļeckājis. Nezinu, ko viņi gaidīja - Jurkins teiktu, ka AB-klasē nekādu Ameriku neatklāsi un nekādi varonīgi miniaturizācijas centieni tur arī nebija.   Vecīt, kad man par Tevi kāds žēlojas, es vienmēr saku, ka jums palaimējās, ka nedabūjāt šo izgudrotāju.
    • AndrisBB
      Viņš jau neteica kura gada Range Rover 😂   Bet nu kādi nu tur pabalsti? parasti tie kas kviec pabalstiem nemaz nezin ko var un ko nevar saņemt. Ražo miljons bērnus un tad dzivo uz pabalstiem? Ēmm, aizmirsa laikam piebilst ka maksā tikai par diviem bērniem, baru nav jēgas ražot. Un arī tad tas pabalsts ir mazs. Slimības lapa? 118.75 nedēļā, Range Rovers nesanāks. Bezdarbnieks? 92.05 nedēļā. Ar diezgan bezjēdzīgs. Ko vēl var saņemt? Pa 4 - 500 mēnesī maz var izdzīvot? Varbūt, ja baigi grib.
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.7k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...