Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   22 biedri, 0 Anonīmi, 126 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• strawberry8
    • AndrisBB
    • Gestapo
    • Jurkins
    • xxaxx
    • ggg97
    • Quisoft Dev
    • Kazarms
    • Zin...
    • jema
    • raiviic
    • Tufjord
    • Aigars
    • Broox2
    • Long John
    • Alex30
    • trakais
    • Mielestapa
    • Igors83
    • DeKrumba
    • dkk
    • maize
  • Biedru statistika

27236
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    karburators007
    Newest Member
    karburators007
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• Jurkins
      Jā, nu idejiski tā edge ir jāsaprot, tad gan jau aizies. Pagaidām gan labāk neko smagu blakus neturēt.😁 Un jā, es arī ne acu galā neieredzu brauzera appus, tāpat kā tos, kas bez mākoņa īsti negrib kā fusion.
    • strawberry8
      kadi ~10gadi atpakal, kads Krievijas uznemums pec Japanas izlukdienestu noverojuma darija aizdomigas darbibas, tani pat diena nosutija uz Kremli un Putins lika atrisinat tam uznemumam utt. kkadu stundu laika tas kravas kugitis pazuda no Japanas ostas diezgan interesanti
    • Alex30
      Nebija.6 kanāls 🤔
    • Zin...
      Nesaprotu to tavu sāpi, kad aiztiek krievus vai arābus. Ja tie cilvēki atbalsta parašas imperiālismu vai fanātisko islāmu vai jebkādu citu reliģiju un tā dēļ metas darīt sliktas lietas, tad tie nav cilvēki,kas būtu pelnījuši jebkādu cieņu, punkts.   Esmu pietiekami faaraitisks, lai nemestu visu vienā grozā, bet tanī pat laikā nepārdzīvotu par maļčikiem trusikos un viņu apbižošanu, jo redz viss nav tik viennozīmīgi.
    • raiviic
      Tas jau bija mazliet vēlāk, "Lāčplēsī" visi miķi bija ar plakano bateriju galā.  Kaut kur ap 90-to sākumu iestāde ar kuru biju saistīts (ne kā skaņenieks), nopirka jau gatavos tālaika radiomiķus, ar kronu un raidītāju jau korpusā. Smuki varēja UKV (ne FM) klausīties, bet - iecerēts bija izmantot sapulcēs palielā zālē, 2. stāvā un dažu km attālumā no TV torņa - un figu, pirmajā stāvā bija it kā OK, otrajā klājās virsū radio.  Līdzīgi bija strādājot Liepājā - ne vienmēr, bet dažās vietās smuki klājās virsū. 
    • base7
      ASV mūzikas TV kanāla "CMT" Kanādas variants sācis rādīt vairāk /country/ mūzikas klipus. Agrāk programma sastāvēja tikai no komēdijseriāliem. Oriģinālajā amerikānu "CMT", mūzikas klipi pēc mūsu laika zonas tika rādīti naktī/līdz 16.00. 
    • base7
      Ukrainas mūzikas TV kanāls "InRating TV" sācis rādīt tikai pašmāju klipus. Agrāk piedāvāja arī rietumu mūzikas video.
    • 138
      Un cik faar raits tu pats esi, izvēloties šādus terminus?
    • base7
      Drizumā uz Express (80E) satelīta tiks aktivizēts jauns transponders.
    • mafijs
      Arī nav kam pajautāt, tas, kuram stāvēju blaakus, arī citos medību laukos. Bet cik atceros mikrofona barošana bija vai no kronas vai kā citādi, bez tās lielās baterijas kastes galā. Smuki viss mikrofona korpusā. Antena - lokans vads apmēram 30 cm (pēc atmiņas) uztvēršana ar parasto UKV radioaparātu bildē  
    • Zin...
      Nav dūmu bez uguns.  Bet nu faaaar raits un krievu propaganda to pacelj citā dimensijā. Kaut gan smieklīgi noskatīties kā krievu propaganda ierēca gadus 5 atpakaļ par "dvieļu galvām", bet tagad metās šos aizstāvēt savā interešu sfērā, bet tāpat turpināt stāstīt kāds viņi ir absolūtais ļaunums, ja nav runa par krievu interesēm. Un bieži vien ar absolūtiem feikiem. Hey, Latvijā ir vesels bars ar baltiem imigrantiem no orku zemes, kas ne ar neko nav labāku par tiem indiešiem un afrikāņiem, kas taisa sūdus. Visus tos sūdu taisitajus un pravu kačātājus nah ārā no valsts. Vai tie ir orki Latvijā vai babuiini UK. Tie kas respektē valsti uz kurieni atbraukuši, arī kaut kā maģiski problēmas nerada. Man personīgi vienalga kāda ādas krāsa pretī man stāv, man galvenais, kas no mutes nāk ārā. Manis pēc var būt kaut melnais kā Latvijas prezidents, ja vien viņš dara kas jādara.  Kaut kā nemanu baigās sūdzības par Rinkēviču, kaut gan viņš arī ir absolūtais ļaunums faaar raitu skalā.  
    • strawberry8
      vecais milliomu metra projekts ar AS194 modifikaciju. varetu uz OP , puse no detalam atkrit
    • Igelkott
      Ja kas, - Tele 2 vienkārši. nomā portus ex. Baltcom svitčos, tā pati Bite realitātē nodrošinās pakalpojumu fiziski. 
    • base7
      Sen atpakaļ iekš 7.metru kanāla bija tāda televīzija "Kanāls 4" (tur kur IGE TV, KS video un virkne citu televīziju, kas raidīja pāris stundas dienā). Viņš piedāvāja katru nedēļu arī kantrī mūzikas topu, kuru vadīja Villijs. Tas gadījumā nebija Villijs Nelsons (Willie Nelson)?  Esmu piemirsis (kur tas laiks).  
    • 138
      @Zin..., pēc taviem novērojumiem, kādi kanāli izplata tādu naratīvu kā tevis citētais?
    • Zin...
      Aha, aha   Mums nesen 3 izsūtīja no viena mana klienta par to, ka nozaga darbā £2 vērtas lietas. Anulēja vīzu un aidà atpakaļ uz Indiju
    • Athlons
      Buča Tev par šo!...  nebūtu nekad iedomājies, ka var tik nopietnu tūli dabūt bez maksas... visādi browzer izstrādājumi man uzdzen nelabumu, kaut vai tā iemesla dēļ, ka skaitļošana notiek kaut kur serverī un bitiem no manas peles ir jāceļo caur n-tajām iekārtām turp un renderētajai bildei atpakaļ... tas tomēr paņem laiku... jā, varbūt man nets pa lēnu, vai arī vienkārši esmu oldfārts...   un modelēšana, uz ātro paskatoties, ir gluži tāda pat, kā Solidworks vai Inventor... vizuāli ļoti līdzīgi Inventoram ar modernu Ribbon interfeisu un kustīgām help bildītēm, kas lidojumā parāda kā tūlis strādā... skaisti, man patīk... pirms dažiem gadiem, kad kaut kādai vajadzībai bakstīju Solidworks, tur viss izskatījās joprojām kā no 98-tā gada... jā ir, protams, atšķirības no Inventora, pie kā esmu pieradis, bet tas būtu dīvaini, ja konkurentu softi strādātu identiski... bet, ja zini vienu,tad, vispārībā, vari strādāt ar jebkuru... un orbit funkcija ir tikpat salauzta, kā visiem 3D modelēšanas softiem, kas nav Sketchup... imho...
    • Laxe
      Top komēdija - https://www.theguardian.com/uk-news/2025/jun/27/ukrainians-who-fled-to-uk-being-refused-asylum-on-grounds-it-is-safe-to-return Katru dienu Krievu raķetes vai droni plēš pa civiliedzīvotājiem.   Kamēr Kakuādiņas kas nāk no visas pasaules uz angliju un nodarbojās ar noziedzību un izvarošanām, tos nevar mājās sūtīt un visus valdība aizstāv.
    • Racer
      Tur citi vēji pūš - Aristocratus.
    • 138
      Stāvēt pie kāda no kartona galdiem vai porolona dīvāniem un visiem stāstīt kādi viņi ir bomži tos pirkdami un kā normāls galds vai dīvāns sākas no desmit pakām. Varētu būt laba performance.
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.7k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...