Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   22 biedri, 0 Anonīmi, 105 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• kava
    • Lieta
    • Jurkins
    • versatile
    • base7
    • ribons
    • kaads
    • oxygen
    • kurtka
    • jacobs
    • oks
    • basic
    • zeds
    • AndrisBB
    • sounDDesign
    • jsk
    • 138
    • Igors83
    • Eraserz
    • valdeens
    • TOoMoOT
    • 100debija
  • Biedru statistika

27234
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    karburators007
    Newest Member
    karburators007
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• 138
      Šis sludinājums ir no atdot.lv, bet būtību nemaina.   Bet, pirmkārt, Latvijā tādā sudzibas.lv nevienam nevajag 10k komentārus, tad būtu acīmredzams ka tie nav īsti, daži indīgi bet ticami ir tas kas saiet. Un otrkārt, indieši latviski vai krieviski neuzrakstīs, es redzu kā latviski mašīntulkoti skameru no ārzemēm sludinājumi izskatās tā ka manuprāt tikai cilvēki ļoti dziļā demencē spētu tam noticēt. ChatGPT nu jau diezgan labi prot rakstīt latviski, bet arī tāds teksts bez cilvēka, kurš prot latviski, pielabošanas var izgāzties. Šī paša sludinājuma autors vai autore bija ielicis arī identisku par youtube komentāru rakstīšanu, lūk tas gan ir kaut kas, par ko es nesaprotu, kam to vajag, ja neskaita "jā jā viss slikti" komentārus pie kremļa troļļu fabriku video "Latvijā viss slikti". Izbrīnīja, ka līdzās nebija Google atsauksmju piedāvājums. Jo tas gan ir kaut kas, ko potenciālie klienti lasa.
    • versatile
      Ja laba sēņu vieta, nomet thermacell zemē pa vidu, un apstrādā laukumiņu. Ja iet kādu retu sēni lasīdams, tad nestrādās. Man mežu pārgājienos bija parastā cepure ar odu tīklu, garās drēbes. Kad tāds kārtīgs mākonis ar dunduriem, biežutīm un citiem mošķiem apkārt, tad trakākais jau ir psoholoģiskais, ka visu laiku jāgaiņās. Uzvelk to cepuri un dur pofigā cauri.
    • Jurkins
      Tā termocelle jau vairāk tādiem tusiņiem, bet, ja gribas sēnēs aiziet, nestiepsi tak līdzi. Pats vēl neesmu bijis, bet paziņa teica, ka pēc minūtēm desmit viņai esot pofig visas gailenes, ka tik ātrāk prom no meža.
    • 138
      Cik nu tajā skrīnšotā var redzēt, bet hromētais miķa siets man pēc Shure 565 izskatās.
    • IMANTS
      Paldies par cerību Re, Raiviic teic, ka raidītāji esot paštaisīti...
    • AndrisBB
      Ir kautkādi knišļveidīgie. Bet reti manīti, varbūt kautkādos krūmos/džungļos. Skotijā varbūt biežāk manāmi. 
    • e = d
      SS gada peļņa 9 miljoni https://www.delfi.lv/bizness/37264250/biznesa_vide/120077776/sludinajumu-portala-sslv-pelna-gandriz-devini-miljoni-eiro  
    • oxygen
      Toties , cik atceros, daudz nepatīkamākie , knišļi . Vismaz Skotijā . 
    • Racer
      Ja dikti vajag, varu mēģināt uzzināt, bet slinkums vecos brekšus raustīt. Uzzvanīšu un ja būs info, tad ierakstīšu šeit.
    • AndrisBB
      Tas laikam viens no plusiem dzīvojot uz salas - nav odu 🤣
    • jacobs
      Ne īsti par odiem, bet par blaktīm.😉Kādreiz savā jaunībā strādāju Olaines ķīmisko reaktīvu r-ā ciešā saskarē ar amonjaku un virkni citām indēm, tāpat. Tad kopmītnē bija augšminētie insekti iemitinājušies, bet man naktī tie visi gāja ar līkumu, ceļā uz citu puišu gultām. 🙂Tātad ar odiem, varētu līdzīgi, padarot savas asinis tiem nelietojamas? Protams, eksperimentē uzmanīgi, lai pēc tam visi tārpi no kapsētas neaizbēg prom.😀
    • oxygen
      Tas Thermacell ir labs, bet... tik ja nav vējš. Tas no pieredzes makšķerējot naktīs. Neliels vējš un pat īsti nelīdz kad noliec pat zem krēsla. Ja tusiņš lielākā kompānijā laikam vajag ko citu tipa ''odu lampu'' kas tos asinssūcējus pārvilina pie sevis. Nu tipa šāda. Tie odi upurus atrod pēc CO2 un infrasarkanā starojuma. Nu šitāda lampa dod abus.
    • M@R$$
      Pie galda (lokācijas vieta tuvu pie ezera), pie mazākām aizdomām par uzlidojumu, tika aktivizēts Thermacell MR300.  +/- vairāk neviens lidonis netraucēja.
    • Jurkins
      Labi, beidziet kost 🤣 un labāk padalieties ar pieredzi, kādu žurgu pret odiem lietojiet. Šogad ir kaut kāds ĀrprāC🤣. 
    • ju
      Man pat kaut kāds deja vu, ka kaut kur vienā raidījumā kaut kad esmu dzirdējis kaut ko, kā tur cīnījās ar tām baterijām, bet es varbūt to nosapņopju. Ja arī bija, tad kas to vairs zina, kas tas par raidījumu. 
    • raiviic
      Nu "blakus stāvējis" esmu koncertā/TV filmēšanā, bet sīkāk gan par miķiem nezinu, tikai to, ka  mikrofoni protams nebija paštaisīti, bet raidītājs gan, neliels vads kā antena un barošana bija no plakanās baterijas, tāpēc tas palielais bundulis apakšā.
    • strawberry8
      nez ka vini to dara ss ? bet arzemes izmanto programmu kura ~10k kontos ransta pa paris desmit EUR laikam un kkur Indija vai kur cilvekiem maksa ~10 centi par normalu komentaru un ~2EUR par paris lapam bloga rakstu vai 0.1centu par reklamu skatishanos utt
    • strawberry8
      tranzistoru mazaks izmers taupa elektribu , bet lielaks paterinsh tipiski norada uz vairak tranzistoriem un labaku veiktspeju (neiet runa par tranzistoriem kas aiziet RAM/kesh atmina) Lai nebutu jamet lauka tos GPU chipus kas neatbilst specifikacijai tiek pardoti kkadas P4000 ka A4000 utt ar zemaku frekvenci vai atspejotu atminu jo ta nedarbojas vai karas pie kkadas frekvences utt
    • Jurkins
      Izklausās labi. Vajadzēs pamēģināt vēlreiz. Pirms kāda laika biju "sliktais" ..., "nopirku" to progu un uzliku uz virtuālās mašīnas. Konkrēti besīja visa konstruēšanas loģika tāpēc nonesu. Bet, ja reiz ir freeware, tad būs jāpamēģina vēlreiz.
    • kurtka
      Cik saprotu, tad tikai šie: -> Files created in this edition cannot be opened in commercial versions of Solid Edge and 2D drawings are watermarked. Nu, un tas, ka "nedrīksti" pelnīt piķi ar saviem dizainiem.
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.7k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...