Jump to content
  • Jaunākie Ieraksti

• kurtka
      Cik saprotu, tad tikai šie: -> Files created in this edition cannot be opened in commercial versions of Solid Edge and 2D drawings are watermarked. Nu, un tas, ka "nedrīksti" pelnīt piķi ar saviem dizainiem.
    • Jurkins
      @kurtka, zinu par solid edge, bet vai tad šamā nav "jāpērk"? edit: obanā, šo biju palaidis garām, nezināju, ka šiem ir brīvais variants. Varbūt vari uzreiz pakomentēt, kādi ir ierobežojumi salīdzinot ar pro? Tiešām tikai tas, ka pro versija never vaļā?    Jāsaka, ka tieši tāpēc arī sāku ar fusion, ka tam praktiski viss ir intuitīvi saprotams. Es teiktu, ka no 10 ballēm varētu dot 9.5. Bet ir arī ...hm... bagi, nezinu, varbūt, pats kaut kur nolohojos. Ir tā, ka zīmē, zīmē, zīmē... un tad pēkšņi kaut kādai detaļai, kuras kaut kādai virsmai vajadzēja būt paralēli citai detaļai, parādās 0.44 grādu novirze. Sīkums, bet "džointi" ir pakaļā. Tas pats ar dimensijām. Piepeši kaut kur kaut kādi 0.00... mm. Izlabot baigi grūti.   Nē, nē, uz lapša tā kaut ko uzmodelēto aiznest un parādīt, modelēju uz desktopa.
    • ju
      Kāpēc domā, ka tie bija paštaisīti? Lai gan, nebūtu arī brīnums. Man viens būtu bijis, kam jautāt, bet viņš jau viņsaulē kādu laiku.
    • kurtka
      Ir tāds Siemens Solid Edge, kas ir tiešs konkurents slavenajam SolidWorks. Citi briesmīgi spļaudās, bet Sīmens piedāvā Community Edition, kas ir ar visām modelēšanas fīčām, vienīgais ierobežojums, ka CE failus nevar atvērt viņu pro versijā. Jāpiekrīt, ka tā modelēšana tur ir drusku caur D. Bet personīgi esmu apņēmies investēt laiku, lai to apgūtu, jo no bezmaksas modelētājiem tā tomēr šķiet alternatīva ar visplašākajām iespējām. Varbūt vērts pačekot šo, bet brīdinu, uzreiz tas pasākums neliksies saprotams un intuitīvs.   
    • 138
    • INTRASERVERNET
      Ja nem lapsi ar video karti tad skaties kura video RAM ir vairak par 4Gb. Citadi visas ar 4Gb +/- ir vienadas.
    • 138
    • biomass979
      Baigie naži!  
    • Zin...
      Īsti vīri nemeklē kaut kādus attaisnojumus kā Jāņi vai Pētera diena.
    • 138
      Nu vismaz mēs esam tuvu traktoram ar dīzeli:  
    • 138
      Jābūt taču kādam, kurš ja ne pats stāvējis blakus, tad stāvējis blakus kādam kurš stāvējis blakus kādam kurš stāvējis blakus? @Racer@Didzis? 
    • Jurkins
      pļāāā, tad audi80 ar gāzi nebūs?   p.s. es nevaru iedomāties nafig tā TV kaste mūsdienās vajadzīga, kur nu lai šķiltu klāt CRT uz lampām.  Nē nu, ja ar šo varētu FPV dronu notriekt...
    • Jurkins
      Nezinu par šiem, bet mēs noslēpām kojās meiču istabā uz skapja, lai zinātu, ko šīs par mums runā, kaut kādu uz 3 tranzistoriem.
    • Jurkins
      OK, paskatīšos. Nezināju, ka onshape ar šo nodarbojas. Vot par šo nezinu, jo fusions bļauj, ka GPU par maz.
    • IMANTS
      Ūūūūū! Tiešām neviens neko nezin?
    • AndrisBB
      Plus tādas 'kustības' domājams ka tiek kalkulētas ar CPU, nevis GPU. GPU tur uzrenderē rezultātu, tas ka tur kautkā kustas renderēšanu jau nepadara grūtāku.
    • M@R$$
      Sākām ar lampām veciem CRT televizoriem, un beidzām ar mērīšanos ar to, kurš vairāk neskatās TV. Malači. P.S. Es gan patērēju daudz vietējā TV satura. Inčīgāk, saproties  
    • AndrisBB
      Vaitad nav?        
    • Jurkins
      Nē, neuztrauc. Vienkārši nepatīk tie nevajadzīgie vati. Tas arī bija viens no iemesliem, kāpēc skatījos uz A sēriju. Protams, lai gan neesmu santīmsipējs dāļ elektrības un pēdējā gada laikā esmu dzīvniekiem ziedojis apmēram vienu A4000 videokarti... bet nu nepatīk man tie vati.
    • vvv
      Toties būtu biogrāfijā neizdzēšams fakts, ka esi pro karti darbinājis...  Ja uztrauc, cik karte noēdīs, tad papēti to A2000, nav nekāda papildus barošana vajadzīga, tik iespraud PCI Express portā, ļoti taupīgas kartes... Neaģitēju par A2000, vienkārši, dēļ pieredzes ar P2200, labāk tādu saprotu.
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.7k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...