Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   17 biedri, 0 Anonīmi, 114 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• maiss
    • 138
    • e = d
    • uldise
    • spameris
    • imiss
    • TOoMoOT
    • kava
    • Lin
    • raiviic
    • kicker
    • Aigus
    • ju
    • oxygen
    • Jurkins
    • Igors83
    • AndrisBB
  • Biedru statistika

27220
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Anatolijs
    Newest Member
    Anatolijs
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• raiviic
      Redzu, ka neesi valodnieks, jo vārds "uzurpēt", kurš tev rada izbrīnu, ir daudzās situācijās ar varas sagrābšanu (ne tikai uz prezidentiem attiecas) lietojams vārds. 
    • 138
      Nav jau smuki mēdīties un neesam valodniecības forums, bet šis!! 🤦🏻‍♂️  
    • versatile
      Aiz kam tāda padziļināta interese? Sievas izvēlētie apģērbi vairs neapmierina?
    • AndrisBB
      Interesanti. Kautkad nākotnē būs jāievieš autoreģistrātoram AA. Redzēsa cik tas labi strādās un no kurienes rodas tie disconnekti. 
    • martinno
      Tikai man pēc Android 16 atjauninājuma AA kvalitatīvi "gļuko"? Ir pat 30 minūšu laikā vairākkārt atvienojies/pievienojies atpakaļ/pazaudējis iekārtu/u.t.t.
    • jacobs
      Zils radioamatieris? Ja vēl būtu modes dizaineris utml.?😀   Pareizi, mums taču šeit, tomēr pirmkārt, ir specializēts forums.
    • Legacy Sat
      Man tomēr baigi interesanti! Un tā visu mūžu....Man draugs Duntē ari turkus, dāņus, vāciešus šad tad klausās FM, kad ir izplatīšanās. Somi vispār tur katru dienu pie jūras dzirdami. 
    • e = d
      Nekā laba no tā nav. Jo lien virsū lokālajām stacijām un traucē klausīties. 
    • Legacy Sat
      Saulgriežu izplatīšanās laikam, atmosfērā izmaiņas. Šorīt Ķekavas rajonā ar vienkāršu dipolu igauņi FM diapazonā... jau vakar sākās. Iet Sky+ 95,4 - daudzas Pērnavas frekvences Raadio 4 94,8 Myhits 91,0 Elmar 99,0 Viker 104,8 Retro FM 97,8, arī Polijas radio Trojka 96,6  Bjalistoka 98,6 un  somi parādījās Ylex 96,2 Rock FM no Lietuvas (Kauņa) 90,3.  
    • AndrisBB
      Es jau domāju tu tikai gribi pašu aizmugurējo pārslēdzēju mainīt, to jau tu vari nomainīt.   Bet nu 1x11 GRX ST-RX600 R/L + RD-RX812+ BR-RX400 sanāk apmēram 250 eiriki. Tik RD-RX812 vajag SGS variantā. lai var ielikt 11-42 vai 11-46.   https://www.bike-discount.de/de/shimano-grx-st-rx600-br-rx400-11-fach-scheibenbremse-hinten-j-kit-2 https://www.bike-discount.de/de/shimano-grx-bl-rx610-l-br-rx400-scheibenbremse-vorne-1 https://www.bike-discount.de/de/shimano-grx-rd-rx812-d-1x11-fach-schaltwerk       Nu vai komplektās abi kopā. https://www.bike-discount.de/de/shimano-grx-bl/st-rx600-br-rx400-1x11-fach-scheibenbremsen-set-2
    • versatile
      Piemērus?   auKsts EnteleGts?
    • ju
      Bet tad jau man arī priekšai bremzes jāmaina vēl, neatstāšu tur mehāniku. Kā jau teicu, labi salasās beigās. 
    • Aigars
      Jā tā ir, lai prezidenti nevarētu uzurpurēt varu. Bija gan izņēmumi, ja nemaldos, tad pilsoņu kara gadījumā. Bet principā prezidenti ignorē konstitūciju jau vairāk kā simts gadus. Jebkurš jauns gadījums veido precidentu, kad tā darīs arī citi.
    • AndrisBB
      Jā tik tur jau tā lieta ka arī ASV prezidentam nav nekādu pilnvaru sūtīt armiju (lai pielietotu) uz štatiem. Tāpēc jau viņiem ir konstitūcija, kura ir izveidota tieši tā, lai izvairītos no tādiem autokrātiem wanabe diktatoriem.
    • Jurkins
      Ja Eiropas "federālajiem aģentiem" Rīgā būtu tādas pašas pilnvaras kā federāļiem ASV, tad viņu apsargāšanai pilnīgi mierīgi varētu atsūtīt Eiropas armiju (kuras nav). 🤣
    • AndrisBB
      Nu nez vai mūszdienās ir jēga pirkt kautko ne-hidraulisku.
    • osscar
      beidzot šīs sezonas pirmais 100 tiņš ar astīti...diena forša , biku cepināja   Tehniski nekādu problēmu nebija, bet soma jau arī nebija smaga  pamatā grantenes, 1/4 asfalts , pārējais takas , meža ceļi.  Kaut kā ciskas biku piedzinās, kaut gan nekad tā nav bijis, varbūt tapēc a visu iepriekšējo dienu uz kājām pa sētu noņēmos ...toties ar piektpo punktu nekādu problēmu, tikai parastajos šortos (tik garu gabalu laikam nebiju maucis ar šo ) ,laikam šī beņka forma ir mana      
    • ju
      Tur jau tā lieta, tāpēc jau pavelk vēl to visu līdzi Beigās kāds gravelis alumīnija jau sanāk ar visu GRX.  Laikam jāsameklē tik tas gailītis sākumam, un jāturpina vien braukt. Tas galvenais.
    • 138
      Nu aizvākti viņi nav. Vai tu par šito, ka tipa sargā un neko vairāk?  
    • AndrisBB
      Nu un tu ieposto linkus, bet vai pats izlasi kas tur rakstīts? Vai tikai virsrakstu?
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.7k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...