Pēc idejas visi, kas iet karot, tapēc ka kāds tā teica, ir ar 'izkompostrētām smadzenēm'. Tur nekādas reliģijas nav vajadzīgas. Ej tjipa tur nomirsti kautkādas idejas vārdā, vai lai kāds varaskārais tur piepildītu savas personīgās ambīcijas vai fantāzijas.
Meeh, esmu piepalīdzējis divus islaamistus konvertēt par bekona ēdājiem un JD dzērājiem.
As savu teroristu esmu runājis par šo. Diezgan liels % šie ir, kas ir piespiesti to darīt. Kjipa, nespiediisi pogu, tavai ģimenei apgrieziis kaklus. Tad nu izvēlies. Un protams jā, izskalotās smadzenes.
Man tas atsit to, kas pašlaik krievos notiek. Iesvēta ar ūdeni raķeti un pēc tam baznīcā aizluudz, lai tā raķete trāpa.
Ok, varbūt bija sliktāk nekā man bija licies, savukārt tagadējais režīms ir mazāk šausmīgs, kā man bija licies, un tā arī ir atbilde uz šo:
Jo kāpēc nomest kaut ko, pie kā dzīvot nav nemaz tik slikti. Nu, kā ja Baltkrievijā būtu dzīves līmenis kā Polijā, apmēram.
Bet kas ir smieklīgi, Jurkin, sanāk ka tu slavē islāma, ko tu sauc visādos sliktos vārdos, režīmu.
Ja... kurā tur... 13.gadsimtā ? (zinu, ka tie krusta kari bija, bet absolūti nekad nav interesējuši) būtu bijuši dinamīta stienīši, tad vari būt drošs.🤣
Esot bijis pat kaut kāds bērnu krusta kara gājiens.
Tipa jā, tipa nē. Nav sanācis bieži dzirdēt, ka kristieši māk iegalvot savām avīm, ka dzīves misija ir uzlikt sev jostu ar dinamīta stienīšiem un vajadzīgajā vietā un laikā nospiest slēdzīti. Džihāda bērnus tam gatavo jau no dzimšanas, panākuma procentu nezinu, bet izskatās pietiekams.
Tak nav vienkārši tur uz ko nemaz ietaupīt, tik cik viņi izfantazēja.
Tur pa lielam tik 3 pozīcijas - parāds, militārie, pensijas. Viss pārējais sīkumi. Pat ja uz pusi samazinātu visu aparātu (kurš amerikā ir tā jau relatīvi mazs), tad naudiski tāpat neietaupītu tik, lai segtu tos viņu solītos nodokļu samazinājumus.
Muskam tikm interesēja tikt pie datiem, kautko tur taupīt tīri fasādei.
NASA? ASV uz NASA iztērē tik niecīgu budžeta daļu, ka drīzāk būtu salīdzināms ar izdevumiem uz pamatskolu Mazpisjāņos, nevis AirBaltic.
Domājams ka no NASA ir iesākumos 'barojušās' tik daudz kompāniju, kas tagad dominē pasaulē, ka grūti to nausaukt par zaudējumu.
Kautvai tie paši Muska Starlinki vai SpaceX. Bez NASA nezvai viens vai otrs tā attīstītos, bez finansējuma no viņiem.
NASA'ai Tramps ganjau piesējies, lai Muskam ieriebtu 🤣
Andri, pohuj Tramps. Atceries tādu "nesējraķeti" ARES? Gāja gadi, izgāza jardus, izrādījās, ka, lai novērstu vibrāciju, vajag ielikt 1 TONNU (raķetē, joptvai 🤣) "antistresa" (nu kā debesskrāpjos), tad bija "Zvaigznājs" ... tad vēl nezin kas. Jā, bija arī labas lietas, bet pa lielam to RailBaltic pūzni sen jau vajadzēja iztīrīt. Tā kā pofig, Tramps vai ne Tramps, bet vismaz lietas iet uz pareizo pusi.
OJ, aizmirsu pieminēt, ka tā ares par 50% bija šatla starta paātrinātājs.🤣
Spēj apmēram iedomāties, kas notiek, ja ierēdni mēģina atvilkt no siles? Salīdzinājums ar 150kg smagu nežēlīgi kviecošu cūku ir nekas.
Tramps sasolija ka samazinās gan nodokļus kapitālam, gan samazinās parādu.
Tas nav sasniedzams, ja kautkur 'neietapa'. Musks ar savu Dodge apkakājās un nekādu jēgpilnu ietaupījumu neieviesa.
Vēl sliktāk, ar visiem saviem tarifiem tik panāca to ka % likmes uz valsts parādiem, pieauga. Attiecīgi arī jāmaksā vēl vairāk no budžeta un deficīts faktiski dubultojies.
ASV tērē 18% no budžeta tikai lai apmaksātu % par parādiem, pašu parādsummu nemaz neaiztiekot. Pat 1% izmaiņas uz parādzīmēm nozīmē simtiem miljaru papildus izdevumu no budžeta (kuru nav). Nākas aizņemties vēl vairāk.
Nu tad nu jāātceļ visu ko var atcelt.
Interesanti ka viņu uz parādu tērē vairāk kā uz militārajiem izdevumiem, kuri ir 3.4% no GDP. Attiecīgi Trumps sola samazināt arī to, bet tanī pašā laikā bļauj ka citiem jātērē 5% 🤣
Man islāms=kristietība. Tālāk viss atkarīgs no cilvēka, kas to piekopj. Ekstrēmisti būs visur. Abus uztveru par debīlām pasakām, kas nezinu kādēļ joprojām cilvēcei velkas lidzi. Arī neticot allaham vai dievam tu vari būt labs cilveeks un otrādi. Protams, ja kāds sev rod mieru kaut kādā X reliģijā, lai būtu.
Tiesa, islama valstīs laikam vairāk un arī daudzi tiek terorizēti no vadības puses.
Galvas smadzeņu pareizticība.
Un es jau neminēju, ka kristietība ir pārtraukusi būt par idiotisko debīlismu. Tikai asumu zaudējusi. Ja būtu tas asums, kas toreiz, nezin vai Tev patiktu.