Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   18 biedri, 0 Anonīmi, 145 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• pikox
    • raiviic
    • Prodigy
    • MartiniB
    • Biete
    • TasEsmuEss
    • erikonkulis
    • jacobs
    • base7
    • aigarsa
    • Eraserz
    • Racer
    • AndrisBB
    • DM101
    • M@R$$
    • Johny_JK
    • kaads
    • martinno
  • Biedru statistika

27216
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Anatolijs
    Newest Member
    Anatolijs
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• biomass979
      Nē nē,tam kas man uzbāzās ar  piedāvājumiem....Nu diemzēl mani dabūj uzklausīts tāds pats sūdabrālis kā es! Tā pat šitie no Luminor bankas -kas lielveikalu koredoros perās ar savu pensijas līmeni! Es šiem saku man 9 līmenis-a jūs te par kautkādu otro  runājat-laiks  padomāt par 10 līmeni! 
    • base7
      Tās klātienē notiek reti. Ātrāk ir izsekot attiecīgā cilvēka automašīnu.
    • Jurkins
      Es līdzīgos gadījumos (protams, ja tas notiek brīvā brīdī un ir iekāriens parunāt) pajautāju, vai saruna tiešām tiek ierakstīta, tad atvainojos operatoram, ka es saprotu, ka viņam tak bērni jābaro, un nododu sveicienus un sirsnīgus novēlējumus (lai viņu bērnus vilciens sabrauc) vadošajam personālam.
    • DM101
      nu ko, ejam taalaak. Preampa plate. Nahrena C9 un C10, ja OPampu ieejas jau ir C? [C1 un C2]? Bet, kas interesantaak: kas ir R7, R8??? KAS TIE TAADI? Kaapeec sensenos laikos ieviesa shaadus R ''otrajaas'' ieejaas? Lai kompenseetu lielas Iin. Shajaa gadiijumaa - Iin NAV lielas. Ok, pat, ja buutu, shaadaa keisaa - shie R jaashuntee ar palieliem C. Esoshajaa versijaa - nulle ieguvumu no tiem R, tikai pieaug troksnji!!! Turklaat, nominaali = nepareizi!!!!   Paskatam sleedzi SB1. Mono-stereo. Kaapeec taa mudriits? Es neredzu tai nekaadu pamatoju, ja juus redziet - dodiet zinju! Manaa veerteejumaa - murgs. Jebkuraa gadiijumaa - kaada 0.1dB izmainjas [R9 un R10 iisinaashana].   C17, C18 - atkal kondensatori signaala kjeedee. Kaapeec? Alja risinam OPampa Iin teemu?  C15, C16 - nekorekti, baigi mainaas josla/faaze atkaibaa no Volume pocha staavoklja.   R29, R30 pret vozbudu, vai preciizaak - atkal kopeets no kaada kapitaalistu/cita apparatusa. Kaapeec taads secinaajums? Identiskaa situaacijaa, kreisaas puses OPampiem shaadu R nav.   R43, R44 - tas pats, kas ar R7 un R8. Tikai ieviesh papildus troksni!!! Un, ja jau lika, tad ir ielikti nekorekti nominaali - tiem ir jaabuut identiskiem otras ieejas Rin.   C23, C24 - atkal C signala kjeedees.  Iespaidiigi C33, C34 nominaali.    p.s. K157UD2 Uoffset esot liidz 12mV, Iin=1uA. Likt 470K ieejaas: samoje to    
    • DM101
      ar ieejaam is saistiits veel viens shedevrs. Paskatam sheemaa: ierakstam/dubleeshanai ir paredzeeti virknes R. To nominaals 330K. 330 KILO Omi!!! Neatkariigi no taa, vai taa ir ieeja vai izeja, taadi nominaali: a. skarbi palielina troksnjus; b. rada AFR probleemas vados [ja taas ir izejas], met lejaa liimeni; c. rada visus apstaakljus fona probleemaam.   Runa ir par R1; R2; R1 un R2 [par komponentu numeraaciju vispaar nerunaashu]. Kaapeec hsaadi sanaacis? Pienjemu, ka shis ir kopeets no kaada kapitaalistu apparatusa. CCCP bija pienjemts, ka R zem 1K apzimeeja vienkārši ar cipariem, piem., 330 Ohm = 330 Kapitaalismaa, savukaart, 330 Ohm = 330R Attieciigi, ja sovaku pilsonis neuzmaniigi skatiija sheemu, tad kljuudaini 330R vietaa vareeja saprast 330K. Ja lietas nejeedz, iemauca 330K.  Un atkal - viens ieziimeeja, nevienam citam pretenziju nebija  
    • DM101
      Nu ko, briivaa 5minuute. Saakam ar U101 ieejaam/selektoru. Kaapeec ieeju selektors straadaa kaa HPF un paarsleedzoties dzirdami skarbi sprakskji? Ok, viena teema: nez kaapeec nav izmantoti 157KP1, kas kaa dublji tika izmantoti tepat leishos. Otra - plati traseejis pilsonis, kura sajeegas liimenis nulle. BET. Paskatam ieejas. Tupa C virknee ar fetu komutaacijas IC. Un viss. Kaa bija jaabuut? a. vispirms kaadi 100K pret GND b. tad esoshie C DC komponentes atdalishanai c. kaadi 100R virknee Ipeak ierobezhoshanai, ja gadaas nkjert kaadu transient U d. kaadi 220..330K pret GND C izlaadeeshanai.   Luuk, ja buutu shaadas ieejas, probleemu buutu nesaliidzinaami mazaak! Nee, te nav runa par mega izmaksaam, shie elementi maksaa 10 kapeikas CCCP laikos. Te ir teema par nejeegshanu.
    • versatile
      Cerams, valdes vai padomes sēdē, nevis kādam darbiniekam ar minimālo algu dienu sabojāji?
    • biomass979
      Nav ko tās muļķības skatīties-makaronu karināšanai nav jātic-Tas par pašu History !Katram pašam ir sava dzīves laika history,kurai tu vari ticēt jo tu to esi piedzīvojis-viss,lieta slēgta!
    • biomass979
      Es to History,kad skatos, skatos Krieviski,pretējā gadījumā neskatītos vispār!TETam es visu pateicu ko es par šo visu domāju....Lai krātās ar savu piedāvājumu ellē,kaut par 3 eiro piedāvātu,principa pēc!
    • Laxe
      Katru mēnesi atmasko tādus Visai labs variants rietumos, izdomā kautkādu ideju ar AI, bet lai investoriem parādītu ka kautkas strādā vienkārši nomenedžo kurija dčibrikus lai tie bakstās kamēr ar investoru naudu meklē talantu kas to uzkodēs, ja nesanāk vienkārši aizlasies ar naudu. Galu galā no manis nekādas līdzjūtības, jo tie investori redz AI un uzreiz domā ka pelnīs naudu neko nedarot, ja tie nenokontrolē kam dod naudu tad paši vainīgi.   Labākās ziņās jeņķi attapās ka parakstija jaunu bill kurā iepakots tas ka neviens štats nedrīkst ierobežot AI uz 10 gadiem.    
    • base7
      Vai tad tiešām nevarēja vienkārši piekabināt latviešu subtitrus un miers. Tas arī  droši vien izmaksātu lētāk, nekā ierunāšana.    
    • _dunduks_
      Tas mākslīgais intelekts ir tupāks par āmuru, ja vairāk nekā 2 gadu laikā tā arī nav iemācījies izrunāt mīksto "ģ". Ik pa laikam paskatos Visasat history, bet tur "kugis", "gimene", "geogrāfija". Tāpat arī 16.-17.gs tam ir "šešpadsmit mīnus septiņpadsmit gs". Nezinu, kas viņu māca, bet iemācīts nav nekas.
    • base7
      Sen nebiju apskatijies to filmu kanālu no Igaunijas "Kino7". Kopš kura laika viņi latviešu valodas tulkojumu uzticējuši mākslīgajam intelektam? Agrāk taču bija normāli ierunāts. Ja vairāki personāži runā savā starpā kopā, strīdas vai tamlīdzīgi, tulkojums uzreiz iet paātrinājumā. Vispār neko nevar saprast. Tad jau senais "PBK" ar savu online tulkojumu bija kvalitatīvāks Nē, nu tā sačakarēt ir jāmāk. Līdzīgi kā tiem Viasat tulkojumiem, bet tur vismaz tam Nature vai History tas tā nesit ausīs, jo runāšana notiek monotoni un lēni.
    • _dunduks_
      Lūk, kādi mēdz būt mākslīgie intelekti Vairāk gan kārtējie makaroni. https://www.techspot.com/news/108173-builderai-collapses-after-revelation-ai-hundreds-engineers.html
    • jacobs
      Bļin, ar balzāma pudeli gan kādreiz bija sūdīgāk. Tai, tāpat kā dzīvei, beigas vienmēr ir pārsteigums.🥲
    • AndrisBB
      Nu neko, deportēs Musku atpakaļ uz Āfriku 😂
    • versatile
      Pētījumu būtība, parasti, ir būt objektīvam.
    • osscar
      vai viskija pudele kad iet uz beigām  te vairāk saprotams  😁
    • AndrisBB
      Arī tas ir daļa no teorijas.   Tāpat kā ar piemēru pa šokolādes batonu. Nokožot 5 gramus no batona, nekas īpaši nemainās, bet jo mazāks tas batons paliek, jo 'sāpīgāki' tie 5 grami.
    • Racer
      Ir, ir, bet tas balstās uz to, ka mums ir arvien lielāka pieredze, kas rada šo sajūtu, nevis tas, ka katrs nodziivotais gads ir arvien īsāks posms mūsu kopējā dzīves garumā. 
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.7k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...