Šaubu nav, bet tvitera dīvāna eksperti spriež, un es nevaru nepiekrist, ka ar šo viņš varētu nošņāpt kādu daļu buldozeram un juļai un regīnai un tās varētu palikt zem svītras, savukārt pat visslinkākie latvieši varētu vairāk saņemties aiziet nobalsot par jebko no na/pro/jv, un šie ir jauki blakusefekti. Ja tas āzis dabū nevis 7 bet 8 vai 9 procentus, nu un tad, lai viņš aizrijās un apvemjas.
Sveiki, mani sauc 138, man ir 12 gadi un man patīk šis brends, tāpēc iegūglēju, ir vēl citi labi:
https://www.google.com/search?q=silliest+audio+brand+names
https://forum.audiogon.com/discussions/what-happened-to-von-gaylord
Cik esmu runājis ar Džeisonu no Schiit, viņu maizes pelnītājs ir mazie Modi/Mani, kas ap simtu maksā. Apgrozījums viņiem ir desmitos miljonu. Ja es tagad domātu līst iekšā ar kaut kādu teorētisku produktu, tad imho segmentā zem 500 nav, ko darīt un drīzāk skatītos ap tūkstoti. Virs tūkstoša jau tirgus sašaurinās. Bet tā - pašlaik pērk vai nu Schiit vai SMSL/Topping/Aune/whatever ir jaunākais ķīnietis.
par tiem monjiem - jaa, ir zaraa
pa skarbo.
bet, man tikai fonam. Nu, prasiibas zemaakas kaa tam 1 USD tss/tss/pss variantam
par tiem schiit/lampizatoru - man, laikam, vienkārši jaapierod, ka shajaa segmentaa produkta cena, kas sasniedz 4 ciparu slieksnji, ir totaals entry, ko diktee mazaas partijas/apjomi [attieciigi - uz vineiibu sanaak milziigas izstraades, reklaamas, u.c. izmaksas].
Nū, Lampizator pa manam ir semi-hobijists, kas cenšas darboties vidējā hājendā. Schiit ir hājenda budžeta segments un viņi diezgan skaidri saka, ka īpaši nepretendē uz kaut ko vairāk. Ir viņiem DACs par 130 baksiem un ir par 2300. Un vismaz man ir puslīdz skaidrs, par ko tas piķis. Plus uvažuha, ka ražo ASV visu, izņemot ārējos barokļus.
Cik manas krūmu elektroniķa zināšanas rāda, Schiit īpaši netaisa datašītu risinājumus un kompromisi lielā mērā ir cenai piemēroti. Bet, kas man profesionāli iecepī - Džeisons ir lielisks mārketinga speciālists, kurš jūt tirgu un nebaidās runāt ar klientu. Plus cenšas komūnu nedaudz izglītot.
Par kādu stereoskatuvi var būt runa??? FAIL!!!
Schiit, taapat kaa Lampizators, Rane, Pass, Martin iet celju - saakam no leetaa gala, tad kaapjam ''augstaak''. It kaa preteeji ''pareizaakam'' variantam - saakt no augsheejiem plauktiem. Bet, kaa redzam - shaada stateegjija straadaa. Un labi straadaa.
Krievijas TV kanāls ar deju mūziku "MixMTV" atjaunojis savu pleilisti un izveidojis mājaslapu.
https://mixmtv.ru/
P.s. pāris gadus atpakaļ viņš saucās "Viva Russia", bet lai tiktu reģistrēts iekš
Роскомнадзор, mainīja savu nosaukumu+ bija sūdzības no Vivacom, kam pieder Viva firmas zīme. Tiesa, tas bija pirms kara.
Šim kanālam, tāpat kā Pēterburgas "Aiva", nav reklāmu paužu.
P.s. Bet kā saka, vietā tukša nepaliek. Ruslandē pēc tam parādijās cita mūzikas programma ar nosaukumu "Viva Russia".
Atgriežoties pie tēmas par galvas telefonu signāla pastiprināšanas iekārtām... Izskatās, ka no Amerikas dabūšu lampinieku uz ECC99 triodēm un kaut kādiem glauniem izejas trafiem. Līdz šim esmu no šī žanra izvairījies, jo labi izejas trafi maksā kosmosu un tāpat beigās tā linearitāte ir nu tā.
Nu re, nu re, man bija taisnība!
Bet ir daudz labāk, nekā es gaidīju!
Iedomājos normālu sarunu Eggbox ražotnē:
- Pēteri, man te sperma netek kā vajag, vari paskatīties?
- Bet Juri, es taču tikko vakar izmazgāju tev nipeli, kas atkal kaut kāda zaraza ieķērusies? Pamēģini drusku paraustīt, varbūt aizies, ja nē, nu tad būs atkal jāvelk ārā un jātīra.
Tur nav uzrakstīts "šķidra, mīksta celulozes bezformas masa, no kuras izgatavo kartonu vai papīru".
Skaidrajam un gaišajam aprakstam tikpat atbilst arī tume, dubļi, caureja, izkausēts alumīnijs un šķidra špaktele.