Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   22 biedri, 0 Anonīmi, 149 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• Gestapo
    • Rainis
    • hehe
    • 138
    • inteens
    • Msnikss
    • M@R$$
    • kaads
    • base7
    • ggg97
    • Long John
    • pauls
    • versatile
    • AndrisBB
    • Lietotajs93
    • Aicis
    • Lcs006
    • raiviic
    • DeKrumba
    • ribons
    • biomass979
    • Jainit
  • Biedru statistika

27218
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Anatolijs
    Newest Member
    Anatolijs
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• 138
      Tur nav uzrakstīts "šķidra, mīksta celulozes bezformas masa, no kuras izgatavo kartonu vai papīru". Skaidrajam un gaišajam aprakstam tikpat atbilst arī tume, dubļi, caureja, izkausēts alumīnijs un šķidra špaktele.
    • hehe
      Kā nepiemin, skaidri un gaiši tur ir uzrakstīts. Šajā gadījumā joma nav anatomija, tāpēc variants nr.1 atkrīt jau automātiski. Var to saukt arī putru, pļuru utt. Kā saikt pareizi ir jāprot Rosļikovam, latvietim parastajam jau nē.
    • 138
      Man īsti nē, es tikai aprakstot šos ķīļus pabrīnījos, ka šķietamais materiāls ir kaut kas, kam es latviski nevaru atrast apzīmējumu (varētu jau saukt par "celulozes un huіzinkādas huіņas pļuru", bet tā nav pieklājīgi), bet atnāca, lūk, divi taisnības cīnītāji ar kvēliem argumentiem, ka jāsauc tā un ne citādāk, kuri (argumenti, ne cīnītāji), manuprāt, sūkā.     Te jājautā @jacobs, kā viņi to ikdienā ražotnē sauc. Man ir aizdomas, ka ticamāk kaut kādā žargonvārdā, piemēram par putru, bet lapā viņu mārketinga cilvēks ir ierakstījis tuvāko tam, ko varētu uzskatīt par oficiālu terminu. Paskaties uz velo detaļu terminiem, tur nav labāk. Bremžu ROKTURIS my ass. hēbeli.
    • AndrisBB
      Ko piesējies? Kāda starpība, kas tur tezaurā rakstīts? Kā cilvēki grib, tā sauc. Kas tad tu neredzi, ka par ražotāji sauc par pulpu?
    • Jurkins
      Šķiet, ka vēl nedaudz un atkal kāds skries pie adminiem sūdzēties. Beidz pietirst tēmu.
    • 138
      Kartons ir gatavs produkts, kuru izgatavo no viena no šīs masas paveidiem, un tas ir Olu bretes un rip RRR anehoiskās kameras ķīļi nav ne cieti, ne gludi.
    • 138
      Tu centies mūs pārliecināt, ka celulozes-kokšķiedras(?) masu ir jādēvē terminā, kuram specifiski šādu nozīmi nepiemin tevis paša piesauktais tēzaurs. Kurš rāda, ka termins tiek visplašāk lietots nozīmē "mīksto audu kopums zoba dobumā", un vēl tam ir nozīmes "augļi, kas ir apstrādāti ar sērpaskābes anhidrīdu, lai tos pasargātu no mikroorganismiem, bojāšanās" un "šķidra, mīksta bezformas masa". Pēdējā nav pretrunā ar šīs masas īpašībām, lai gan ir vispārīga, nevis skaidri identificē tieši šo masu, un tēzaura korpusa piemēri neuzrāda lietojumu šādā nozīmē.
    • guntis1234
      Skonto un Tev no 6:00-10:00 rīta programmas , mix fm ir no 7-10 un kurzemes radio 7-11
    • M@R$$
      Kam tev tas viss, tāpat klausies tikai LR programmas (tā vismaz iepriekšējo lapu lepni paziņoji).  
    • AndrisBB
      Normāli cilvēki to vienkārši sauc par kartonu.
    • 138
      Apskatījos, LR1 Labrīt ir 6-9, bet LR3 programma rāda ka Rīta Regtaims, vismaz šodien, ir 7-9. LR5 7-10 Citi rīti un 10-13 Vēlais starts. Bija licies, ka starp komercstacijām sākt sešos ir unikāli. Tātad nav gan, tomēr Star FM Zoopasta ir 7-10 un tad Otrais cēliens, tāda vēlā rīta programma līdzīgi kā LR5, 10-12. SWH ir Tik Tik Tik 7-11. Mēģinot apskatīties Skonto un Tev programmas, viņu lapas manā ierīcē aizrijās ar saviem spiegošanas cepumiem. Cikos viņi beidz? Un kam vēl ir rīta programmas?
    • Jurkins
      Bet es vispār nesaprotu cepienu. Kāda starpība, kā to sauc?  
    • hehe
      Tēma taču nav par zobiem, es nezinu kā vēl paskaidrot. Pulpu var saukt arī par putru, ja tā labāk saprotams, lai gan tēma nav par pārtiku. Kas ir zāle?
    • 138
    • Jurkins
      Skolas zobārsta krēslā izdzirdot vārdu "pulpīts" viss sarāvās.🤣 Bet es nesaprotu šo cepienu.
    • base7
      6.00 rīta programmas sākas Skonto, SWHLV, LR1, LR3 un Radio Tev. Senāk arī Pieci.lv cēlās sešos. Tagad laikam sāk no septiņiem.
    • M@R$$
      Jutūbī var klausīties The Buzzer (4625kHz) – LIVE, tikai joprojām neesmu izpratis tās stacijas jēgu...
    • AndrisBB
      Nu bet kāds tad bij mērķis tai runai un izraidīšanai? Parunāt tribīnē ka ierobežo, tad kautko izdarīt, lai izraida (aka. ierobežo) un tad Feisbukā visi šausmināses un kasīsies atkal. Mērķis sasniegts. 😂 Skat, pat TVnet uzskribilēja rakstu un vēl Boot tiek pāršērots.   Nākamais cēliens būs ka līdīs ārā visi NA un citi mošķi un šausmināsies, ai, aj, ai - kā tā var 🤣. Un tā uz rinķi mūžīgajā tango, jeb roka roku mazgā. Un tas viss tā vietā, lai risinātu reālas problēmas.
    • hehe
      Nu nezinu, zobi ir pēdējais kas ienāktu prātā  Kāds sakars?   2.Šķidra, mīksta bezformas masa.
    • Zin...
      Reāli viņš būtu ar mieru jāpatriec vispār.  Vēl jestrak paskatīties kas balsoja pret izraidīšanu
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.7k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...