Man piezvanīja klients, mans viennaudzis, no Limbažiem, informējot ka, lūk, viņu arī esot pierunājuši kandidēt xx.sarakstā.
Lai es ņemot to vērā savu balsi atdodot. Taču, kad es ierasti pajokoju, ka mums ar tevi gan vienīgi par kapsētu labiekārtošanu vajadzētu lemt, mums saruna diezin ko tālāk nevedās.😀
Labi, lai jau tie darītāji lemtu par valsti? Taču nupat biju Depo v-lā šo to nopirkt. Vēl pajauns darbinieks mani apkalpojot, noteica, ka ja viņš, lūk, būtu pensijā, tad gan neko nedarītu, jo tagad jau rokas neceļoties. Bet kad es naivi ieteicos, ka darbs taču ir dzīves jēga, tad viņs uz mani tiešām paskatījās, kā uz kādu veco plānprātiņu. 😀
Viens no bukmeikeru kantoriem OlyBet publicējis prognožu koeficientus. Līderpozīciju ieņem partija “Latvija pirmajā vietā”, kuras uzvara tiek novērtēta ar koeficientu 1.30. Otrajā vietā ierindoti “Progresīvie” ar koeficientu 8.00, bet trešajā – Nacionālā apvienība “Visu Latvijai!” – TB/LNNK, kuras izredzes uzvarēt vēlēšanās tiek vērtētas ar koeficientu 11.00. Tālāk seko partija “Jaunā Vienotība” ar koeficientu 25.00 un partija “Stabilitātei!” ar 31.00.
No šodienas (laikam) TV kanāla "SWH TV" ēterā darbadienās no plkst.19.00-23.00 (uzreiz pēc Volfa) būs
bē bē brokastis ar Ufo un Fredi. Tātad no rītiem iekš radio, vakaros iekš televīzijas.
Labāk tā: pēc 70 gadu vecuma valsts apmaksāta pārbaude uz demenci katrā vēlēšanu gadā pirms vēlēšanām. Brīvprātīga, bet neveikšanas gadījumā tiek atņemtas balsstiesības uz to gadu, savukārt pat visvieglākās demences atklāšanas gadījumā - permanenti. Opcionāla papildu fīča šai sistēmai: atklājot tiek atņemta arī rīcībspēja. Lai vecīšu iekrājumi un dzīvokļi tiek mantiniekiem (vai valstij, ja tādu nav), nevis krāpniekiem.
Gan jau tēma vairs nav aktuāla, bet mazums kādam noder. Lietoju šo USB puļķi vada vietā un wireless Android Auto strādā perfekti. https://www.aliexpress.com/item/1005006645173052.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.10.68e31802aiQ3zr
Nu... demokrātijai tāpat agri vai vēlu būs gals klāt (gan jau līdz nākamajai spirāles riņķim) tāpēc nevajag pensionāriem vēlēšanu tiesības. Un esmu gatavs uzlikt parakstu, ka labprātīgi atsakos no vēlēšanu tiesībām līdz ar aiziešanu pensijā.
Vispār tā ir zināma diagnoze, ja 30+ gadus pēc neatkarības atgūšanas vēlētāji jāzvejo ar "krievi nāk". Nu jā, bet ir tā kā ir.
Un vēl tracina tā pabalstu solīšana - sacenšas, kurš atradīs vairāk "grūtdieņu", kam pasolīt. Pēdējais laiks vēlēšanu tiesības sasaistīt ar nodokļu maksāšanu. Citādi sanāk, ka par manu nodokļu izlietojumu (pastarpināti, protams) lemj visādi ... (seko ciniski un neempātiski apzīmējumi). Un potenciālajiem pabalstu saņēmējiem izvēles iespēja (dziļi brīvprātīga) - vai nu vēlēšanu tiesības vai saņem pabalstu. Tiešs interešu konflikts.
Šitie izskatās pēc trīsstūra prizmām (nosaukt tos par piramīdām ir neprecīzi, bet ne pārāk tālu), materiāls varētu būt cietā akmensvate (apmēram kādu mūsdienās izmanto fasāžu siltināšanai utt., nezinu vai psrs tādu ražoja) vai mīksta kokšķiedras plāksne (kā mūsdienās Isoplaat)?
Krievi un Šleseroīdi valdīs pār rīgu kamēr nelikvidēs certificētu idiotismu, gļēvulību un mantkārību kas ir Mārupes/Olaines/Ķekavas/Ropažu/Cernikavas un Salaspils novadi, tiem visiem jābūt zem rīgas pilsētas. jau tā pat viss saudzis kopā.
Jēga no rindkopu traktoriem mūsdienās ja nēsi mikro saimnieks?
Skatos ka ķīnieši to motoru liek Oģļu mašīnās https://www.seetaoe.com/details/222296.html
Tur ir uz kā. 1902.karte, šajā laikam nav, bet vēl pirms tam tur bijis piebērts tālāk, lai visi garāmejošie kuģi būtu sasniedzami no cietokšņa šāviena attālumā.