Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   15 biedri, 0 Anonīmi, 98 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• TasEsmuEss
    • Aigars
    • 138
    • Kazarms
    • spameris
    • janni
    • osscar
    • EEE
    • Dils
    • Aigus
    • M@R$$
    • kaads
    • AndrisBB
    • Igors83
    • Zin...
  • Biedru statistika

27221
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Anatolijs
    Newest Member
    Anatolijs
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• 138
      Reizēm gadās uzturēties vietās kur tās šausmas skan, labprātīgi ehr grupu dienas laikā neklausos, pa nakti bez reklāmām superhītus var.   Ja swh vai skonto iztiktu bez sarūsējušā buldozera reklāmām, viņi būtu malači un es būtu atzinies, ka viņus klausos. Ņilu Gejropā es vēl kaut kā spētu piedot.
    • 138
    • Kazarms
      Šis jau bija sagaidāms, kopš viņi paziņoja, ka ir nopirkti.   Tagad jādomā par alternatīvām.
    • M@R$$
      Kaut ko valsts piešpricē caur sabiedrisko pasūtījumu. Bet jā, ir tik mīļi skatīties, kā vēl attīsta FM tīklu 2025.gadā (nu labi, Rīgā varbūt vēl varētu kaut kādus klausītājus sagrābstīt)... 
    • AndrisBB
      Izskatās ka Komoot drīz var iestāties beigas https://www.dcrainmaker.com/2025/05/komoot-team-goodbye.html
    • base7
      Šāda formāta radio videoversijas ir populāras Itālijā. Tiesa, tur dziesmas laikā TV ekrānā tiek rādīts attiecīgās dziesmas klips. Bet tā kā latviešu mūzikai nav tik daudz videoklipu, tad jāiztiek ar studijas bildi.
    • biomass979
      Nezin,ko es klausos tur tikai reklamē pašu radio staciju!
    • RudeWolf
      Spjat ustalije igruški.
    • raiviic
      Vāciešiem smukākas reklāmas - nu būtu vismas peldkostīmā lai kaut cik ieinteresētu ?
    • biomass979
      Manis pēc var nebūt nevienas radio stacijas-tāpat klausos  Vācu stacijas!
    • MartiniB
      @138 dūšigi "palīdzēji" pats sev LR1 ..LR6 saņem garantētu finansējumu no LV nodokļu maksātājiem, bet komercnieki iztiek tikai no reklāmām, cik nu izdodas piesaistīt. karojot ar reklāmām begās paliksi vien ar sešām stacijām   p.s. lai noskaidrotu, ka ik pēc divām dziesmām skan reklāma, tās divas dziesmas laikam tak noklausījies gluži kā, lai "ieriebtu" konduktoram, nopērk biļeti un skrien blakus tramvajam  
    • AndrisBB
      Viņas netiek pārrakstītas speciāli priekš Ubuntu, bet tas jau ir izdarīts labi sen un ir vienmēr bijušas pieejamas. Ubuntu vienkārši sākuši viņas likt kā defaulto opciju.   Vaitad tu nezini meme/joku par Rust? Tiklīdz ir kāds esošs projekts, tā pirmais ieteikums no Rust programmētājiem ir tas ka viss jāppārraksta iekš Rust. Tapēc core-utils bij viena no pirmajām, kur parādijās alternatīva.    
    • biomass979
      Nekādas atšķirības-Proktologam  smukāka māsiņa un digitālā zonde!
    • HIGH-Zen
      Interesanti, ka Ubuntu GNU Core Utilities tiek pārrakstītas iekš Rust un vairs netiek licenzētas kā GPL, bet MIT. ENG 11min: https://youtu.be/N2dbyFddcIs Būs Rust/Linux nevis GNU/Linux.
    • AndrisBB
      Nu nez vai īpaši pavadīsi dronus ja latency ir vairāk par 0.5 sekundēm, nu ok sekundi max. Dažādus vienkāršu inspekcijas instrumentus, kur video 'feeddbacks' ir virs 250ms, jau sāk likties mazliet ačgārni. Ja speciāli ietrenējas, tad ganjau var arī ar garāku, teiksim 2 sekundes. Bet kapēc lai tā būtu īpaši garāka? Tad jau drīzāk throughput būs ļoti zems, nevis latency vairāk par skundi, bet nu redzot tos video, gluži 4k jau viņu tur ar nestrīmo.
    • AndrisBB
      Visas valodas ir sarežģitas pirmās 2 nedēļas, nu vai studentiem, tiem kam neko negribās darīt. Pačakarētos pāris dienas un nekas sarežģits vairs nebūtu.
    • 138
      Runājot par reitingiem. Man piezvanīja Kantar aptauja, jautāja kādus radio zinu un kādus klausos. Atbildēju, ka bieži klausos visus sešus LR un vairāk neko. Tāpēc ka fak jū esvēhā un skonto par jūsu šl reklāmām un fak jū tū ē hā er par jūsu piecminūšu reklāmām ik pēc divām dziesmām (tā es viņiem neteicu, bet tāpēc tā atbildēju).   Un viena lieta, ar ko tā aptauja ir saknē šķība - tur bija jautājumi, vai un cik un kā, pa gaisu vai interneta tiešraidē vai podkāstos, klausos Latvijas radio stacijas, bet nulle jautājumu, vai klausos ko citu, ok, spoķiku var uzskatīt par principiāli citu mediju, bet citu valstu interneta radio, tie! ir! radio!, es tos klausos, un ne es vienīgais. Ja aptauja ir "Klausītākie radio Latvijā", tos ignorēt nav korekti.
    • HIGH-Zen
      Pēc sīkākas Rust izpētes, tev pilnīgi piekrītu.
    • TOoMoOT
      Šobrīd ir tikai viens fakts par interneta savienojumu -> Drona video augstā kvalitātē, ātri pēc operācijas bija jau Ukrainas vadības rīcībā. Tas ļauj dažus scenārijus izslēgt, bet drošus secinājumus es neizteiktu.
    • Dexs
      Tas testa režīms. Pieļauju, ka septembrī arī oranžais vilnis parādīsies - gan jau arī tur studija jāizremontē utt.
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.7k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...