-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 6 biedri, 0 Anonīmi, 128 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- optimuss
- Racer
- jacobs
- versatile
- jozhix
- AndrisBB
-
Biedru statistika
27282
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Ilgmars_888
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Nu redz, pats saki - policija parasti dara tā - tātad, māk - bet šoreiz darīja citādāk - tātad, vajadzēja. Vēl aizmirsu pieminēt vienas ķõķas gaudas, ka viņas piegulētāju VDD izraidīja - tā kaza iedomājas, ka viņa zina to, ko par to čali zina VDD. Nez kāpēc izraida salīdzinoši nelielu skaitu - domāju, ka bez vajadzības, to nedara. Un tagad raud, ka landlords nepagarinās līgumu - a kam viņam konspiratīvo dzīvokli turēt?
-
Ta kāds tur dziļāks stāsts. Festivālos daļa cilvēku lieto vielas, tas nav jaunums. Policija pārmeklē festivālus, meklējot vielas, tas arī nav jaunums, bet parasti tas izpaužas kā telšu pilsētiņu apstaigāšana ar suņiem, varbūt arī atsevišķu cilvēku pārbaudīšana festivāla teritorijā, nevis tādas, kā var lasīt aculiecinieku stāstītajā, gandrīz Baltkrievijas metodes kā šoreiz. Tikmēr cepienā no organizatoru un viņu atbalstītāju puses, lai arī es saprotu viņu sašutumu un aizvainojumu, bet viņu teksti "šausmas šausmas policija Latvijā iznīcina kultūru, tūrismu utt" ir drusku smieklīgi, kad runa ir par 300 cilvēku pasākumu. Ok, nu nebrauks teiksim 100 ārzemnieki šeit vairāk, nu un, valsts mērogā tas nav nekas.
-
Nu jā, Youtube ir pilns ar bērnu brainrot. Iekš YouTube Kids to vispār var 100% efektīvi nofiltrēt? Vai tomēr vienīgais drošais veids kā izvairīties no brainrot ir dot bērniem skatīties kontentu uz DVD/VHS/NAS?
-
Ņem un skaties YouTube kids. Man joprojām būtu jāatrod veids kā bērniem nahrenizeet pieeju normālajam YouTube uz Android TV. Nē, viņi neskatās par Izraēlām vai gazu vai faaarraitiem vai faaarleftiem, bet gan brainrot kontentu un shorts.
-
Gan jau, ka tur ir kāds dziļāks stāsts apakšā, ko publiski nestāsta (vai arī pati organizatore nemaz nezin). Varbūt kāda lauku stila attiecību kārtošana, vai kas tāds. Skujenes festivāla rīkotāji briest cīņai ar Valsts policiju, narkotiku klātbūtni festivālā nenoliedz "Kopumā šī pasākuma laikā tika uzsākti astoņi kriminālprocesi un 26 administratīvo pārkāpumu procesi. Aizturētas astoņas personas."
-
Attālināšanās/pietuvināšanās, šķiet, vienmēr ir bijusi. Diezgan ērti. Tas, ko es tagad redzu kā gļuku - "sava pozīcija" gļukainos brīžos ir nevis ekrāna apakšā, bet augšā. Attiecīgi lielākajā daļā ekrāna ir redzams nevis ceļš, pa kuru man tūliņ būs jābrauc, bet tas, kuru es jau esmu nobraucis. Diezgan elementāri - piestāja meža malā un 15min pētīja karti, lai pēc tam apmaldītos pustukšās ielās. Tagad atliek pabraukt pareizajam krustojumam garām, lai pēc tam ar visu waze būtu 15min jāriņķo. Tas tā, pieņemot, ka nav sastrēgumu laiks. Ja sastrēgums, tad ar 15min būs par maz. Waze iestatījumos var izslēgt "Auto zoom".
-
Sry, ka palaidu garām lai atbildētu. Tu esi prātīgākais no esošajiem šeit diskusijā. Mana atbilde. Kas ir viņi, kas regulē? starpnieks ,kurš uzrakstījis softu šajā biznesā? Softmeikeri paši vedīs savus klientus, ja fiziskie draiveri pateiks-Nē, samaksas tarifs ../h ir par mazu. Ko darīsi šādā gadījumā?
-
vot vot.. varbūt vēl braucot uzliek tuvuma brilli (tālumā neko neredz) lai telefonā ko saskatītu... Normālo wazes ekrānu man nav ko pētīt, viss pietiekami pazīstams un pietiekami lielas bultas. A kad pāriet uz samazinātiem simboliem...
-
VIņa ir pieejama vienīgi uz displeja pieslēdzot/pārejot uz ekrāna AA menu , par toyota whatsapp feiliem es tēmas sākumā un probl. probl. rakstīju. Mums mašīnītēs ir līdzīgi displeji un AA Toyotām whatsapp ir nobloķļēta.
-
tad nu gadās Lapais, kurš no ceļa novēršas, lai tuvumā-telefonā cenšas kaut ko saskatīt. tur nebūs pat sekunde, tur būs vairākas sekundes.
-
Whatsapp kā aplikācija nav pieejama vismaz AA izvēlnē, līdz ar to - tai nepienākas pienācīgi strādāt... Par CarPlay nezinu.
-
Man arī Voice call ok. Bet kā ir caur CarPlay saņemtajiem Whatsapp txt msg.? Es caur CarPlay vienīgi redzu sūtītāju,un neko citu, arī ne txt msg. saturu. Testam pieslēgumā izmantoju Iphone tel. 12,13, modeli, nav svarīgi kuru, jo viņiem visiem modeļiem jāstrādā līdzīgi. Whatsapp man caur CarPlay man strādā daļēji.
-
Tu atbalsti, ka VP specvienības šmonī festivālus, kuros, nu jā, dažiem no apmeklētājiem ir līdzi šajā valstī nelegālas apreibinošas vielas?
-
Francija un Lielbritānija cenšas izlikties, ka tas, kas stingri okupējis viņu ānusu, nav Trampa pi..is.
-
-
Latvijai laiks būtu saprast un sagatavoties neizbēgamajam. Francijai pievienojas Lielbritānija un tālāk jau vairs nav kur, būs sacensības kura Baltijas valsts pirmā pārmetīs kažoku. https://www.delfi.lv/46713439/arzemes/120081678/lielbritanija-draud-atzit-palestinas-valsti-ja-izraela-nepiekritis-pamieram-gaza
-
Rīgā cik pa ausu galam dzirdēts bolt food ņem par "partneriem" un ļauj vienlaicīgi "būt darbā" visiem kas grib, bet wolt kaut ko regulē.
-
-
Ar nelieliem plusiem vai tad nesanāk tā, ka stūrēt var bez bēdu, bet telefona ekrānā redzēt ir "tā-tā"?
-
Pasaule nebeidz pārsteigt. Teroristi un to piesedzēji brīnās, ka pa šamiem šauj. Nariki brīnās, ka šos šņorē ciet. Manuprāt, vismaz dažas lietas virzās pareizi. Re, runā jau par Gazas joslas sakārtošanu un iekļaušanu daudz pārtikušākā valstī, piemēram.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.7k
-
Kopā ierakstu1.5m
-