Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   19 biedri, 0 Anonīmi, 102 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• M@R$$
    • DM101
    • sounDDesign
    • VeightTripleDivision
    • jacobs
    • Racer
    • Legacy Sat
    • kaads
    • AndrisBB
    • maiss
    • Net
    • Rainis
    • uldise
    • dkk
    • Aigus
    • Tufjord
    • @rmands
    • versatile
    • Mielestapa
  • Biedru statistika

27268
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Anatolijs
    Newest Member
    Anatolijs
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• DM101
      argumenti vietaa. Kas gan nemaina situaaciju/staastu - pieejamais apriikojums it kaa arvien krutaaks, iespeejas [darboties/publiceeties] plashaakas, bet rezultaaaa: nevis liimenja kaapums, bet preteeji. Katrs var buut ''specs'', useris vulgaris nav gatavs ne par ko ''lieku'' maksaat.  p.s. jaa, viens no jokainjiem, kas raksta par to, ko nopircis, esmu es  un, jaatziist, esmu domaajis par to, vai es gribeetu sho publiceet EN, ja/kad darboshos radnieciigajaa nozaree.  Ibo, rakstot, ko domaaju piem., par Audeze, es riskeeju pakaast vienu auditorijas dalju, kas par taam bezgaliigi fano  
    • Racer
      Jā, bija akla, attiecīgi viņai pieņemams un lēts risinājums.
    • Legacy Sat
      Varēja. Tehniski viss ir Ok. Vienkārši atšķīrās padomju un rietumu FM radio standarti tolaik - CCIR un OIRT normatīvi. Tāpēc rietumu FM diapzons ķēra padomju TV 3. kanāla skaņu. Sen tas viss bija...
    • biomass979
      Kā,ķipa uz rādžiņa viņa klausījas vienkārši TV skaņu?!
    • Legacy Sat
      Jā, droši vien, ka es pārspīlēju... bet nepatīk man tas Bites kantoris. Baigi agresīvs mārketings, kā savulaik bija  Viasat. Uzticības reitings 12%, sūdzību skaits - 1039.   BITE - sūdzības un atsauksmes
    • AndrisBB
      Rāmis ta varbūt maksā nepilnus 3k, bet rati vēl 3k, slēdži vēl 3k utt. Ja tu būtu teicis ka runa iet tikai par rāmjiem, tad vēl ticami. Bet atkal, tie visdrīzāk nav tie paši rāmji ko var veikalā nopirkt, bet custom - mazu apjomu ražojumi. Forma ta tā pati, bet carbona layups un materiāli pavisam citi, bet pilnīgi mierīgi varbūt arī nē. Plus komanda jau brauc ar tiem velo, ko dabon par sponsoru. Ja neviens cits nesponsorē, tad brauc ar to kas ir.
    • Aigus
      Interesanti, kura tur ir amatieru komanda? Pat lētāk nepilni 3k maksā norvēģu komandas ričuks :  
    • Racer
      Miglaini atceros, ka pārtaisīju videomaģiem ar iebūvētu tuneri un kreisi dabūtiem TV no 5,5 uz 6,5 MHz, bet tur bij kontūri jāmaina. Vispār analogā TV bij jautra - 83,75 MHz bija skaņas frekvence 3. kanālam. Pārskaņoju vienai aklai radiniecei mazu FM uztvērēju un viņa varēja LTV 1 klausīties Panorāmu utt.
    • Legacy Sat
      Tieši tā! 1. metru viļņu TV  kanālā es skatījos itāļu RAI 1. Nesoša frekvence AM  attēlam 49,75 MHz. Skaņa (FM  modulācija) atšķīrās - pie mums + 6,5 MHz iznāca 56,25 MHz, bet itāļiem + 5,5 MHz, tātad 55,25 MHz. Skaņu nevarēju dabūt pat izskrūvējot spolei ferīta serdi, turklāt es  baidījos, ka nedabūšu atpakaļ skaņu 3.  kanālā Rīgas programmai.
    • Racer
      Oho! Tā ir izstarotā, bet tik un tā baigi lielā, jo pat ja antenai bija 10 dB pastiprinājums, tie bija 20 kW raidītājam. 😲
    • AndrisBB
      Amatieru.
    • AndrisBB
      Es jau nesaku ka tur kas neparasts. Saku ka cena priekš specenes ir OK un izskatās ka spēj izturēt arī gonkas. Trek Checkpoint rāmis ir ap 2.5k, Giant Revolt - ap 1.9k https://www.giant-bicycles.com/gb/revolt-advanced-pro-ff-2025 Ar faktiski identisku speceni. Ar brendotajiem vienīgi var te pie manis izmantot visas 'minies uz darbu shēmas', sanāk ietaupīt kautkādus 45% (uz ienākumu nodokļa rēķina)
    • Kazarms
      Nu tur jau pat kaut kāds treniņš sanāk. Tad ir jēga pucēties, ja vēl nav kaudze luksaforu, vispār ideāli. Kuras komandas brauc ar šitādiem ričukiem?     A par to rāmi, sūtot no ķīnas lielākā ķēpa būs ar garantiju, ja tādu vajadzēs, citādāk jau kāda šķirba, priekš lielajiem brendiem tāpat viņus lipina ķīnā. Ka tik ķīniešu "brends" ne gluži pilnīgs noname. 
    • Aigus
      Kas tur tāds neparasts?! Ko tas rāmis atrumu or smth ietekmē baigi...Tour de france dalībnieku velosipēdu cenas ir no 4k-20k...
    • AndrisBB
      Interesanti, izskatās ka šis kadrs piedalās gonkās ar ķīniešu rāmi (tas otrs variants pat labāks). Diezgan labs piedāvājums, salīdzinot ar 'lielajiem' brendiem. https://www.yoeleobike.com/collections/gravel-frame/products/carbon-gravel-frame-g21    
    • AndrisBB
      Man tagad uz 'jauno' offisu tāpat kautkādas 45 - 50 min ar auto. Ja minās ar velo, tad 1 - 1.5 stunda, atkarībā no maršruta. Reāli pat sanāk ietaupīt laiku. To laiku ko iztērē pasēžot auto, var iztērēt 'pasportojot'. Ja dodas izbraucienā pirms vai pēc darba, tad kopumā sanāk vairāk laika patērēt. Plus galva krietni svaigāka darbā pēc izbrauciena un dušas.
    • jacobs
      L Redz, 45Mhz pareizi biju atcerējies un 200kW arī nav maz 😉Bet tā ir, ka angļi bija vienīgie, kurus varēja skatīties pat >1h no vietas. Tālāk jau jāsāk atminēties, kas tur īsti bija kādus 50 gadus atpakaļ. Bet Eiropas lielākā daļa tika redzēta. 
    • Kazarms
      Nu var jau nesportojot braukt un pilnie dubļusargi ļoti palīdz nebūt netīram. Man tur pusstunda lēnām aizripināties. Varu arī 15-20min atkarībā kā luksafori sakrīt, bet tad mugura slapja. Pēdējais, ko gribu, ir stīvēt kājās sporta drēbes un pēc tam vēl iet dušā. Tad pusstundas brauciens pārvēršas par stundu un tik pat labi varētu braukt arī ar auto. Biežāk gan braucu ar motociklu. 15 minūtes un var vēl aizskriet uz otru pilsētas galu pēc darba, ja vajag, kas ar riteni ir mazākais nepatīkami. 
    • AndrisBB
      Man parasti darbā vesela garderobe ko pārģērbties, pie reizes fiksi ieskrien dušā. Ja lietus līst vai nesen lijis, tad vienkārši netīrs tikuntā arī braucot pa pilsētu.   Bib šorti un velo krekls arī atrāk izžūst. Jāsaigaida kad jaunais vasaras kits atnāks. https://www.alpinetrek.co.uk/gonso-ride-miles-bib-cargo-cycling-bottoms/ https://www.alpinetrek.co.uk/zimtstern-braapz-shirt-s-s-cycling-jersey/      
    • M@R$$
      Ja tā labi pameklē, kaut ko jau var atrast Megs nebij, bet 200kW gan.
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.7k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...