-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 18 biedri, 0 Anonīmi, 87 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- maize
- Stepselis
- Eraserz
- 138
- uldise
- Jainit
- hehe
- tosols
- DeKrumba
- Jurkins
- Aigus
- Legacy Sat
- jacobs
- M@R$$
- AndrisBB
- ezis666
- Damn
- zeds
-
Biedru statistika
-
Jaunākie Ieraksti
-
Nu bet kas tad to darīs protektorātos un geto? Nomērdēt badā un slāpēs? Gaidīji ka viņi pateicībā klanīsies saņēmuši ūdeni un elektrību? Var jau paeksperimentēt tepat, kādam vietējam cietumam atslēgt apgādi, kādas ir sekas. Izraēla gan jau to varētu, nomērdēt šādi, bet to pat labākie sabiedrotie nepieņemtu.
-
Nu, nu... nesien nu Ķīnai, Indijai u.t.t. genocīdu klāt. Nabadzība gan. Un tagad painteresējies, cik piķa tie palestīnieši ir saņēmuši, cik tur tiek piegādāta pārtika u.t.t. Tas ir pilnīgs genocīds - piegādāt dzeramo ūdeni un elektrību apmaiņai pret 7.oktobri. Nu totāls genocīds. Pirms nomet bumbu uz attiecīgo būvi, izplata visos iespējamos veidos brīdinājumu civilajiem no turienes aizvākties, pie tam bieži vien pirms īstās bumbas nomet uz jumta tukšu "skārda bolvanku", lai tie, kam lēnā pielekšana, saprot, ka būs sū... Ārprātīgs genocīds. Un teroristus nevis brīdina ar šāvienu galvā, bet arestē, tiesā un gadiem baro cietumā. Neiedomājams genocīds. Bet par šo varam parieties pareizajā tēmā.😉
-
-
Pie tā noved dzīve uz parāda, kāpēc strādāt, ja to var kompensēt ar aizņemšanos neko nezaudējot. Viņi gan ir īpašā situācijā, jo parāds ir papīrā ko paši arī drukā. Tramps tikai saprot ka aizdevējiem kādu dienu var atklāties ka papīram apakšā nekā nav, pat papīra nav, jo teorētiski visu n triljonu parādu var nodrukāt uz vienas lietotas rūtiņu lapas kā vienu banknoti, kas ir absolūti likumīgi un neviens neko tur nevarēs pārmest.
-
Nu, lūk, Trampa bērēs vismaz ko dzert būs?😀
-
A kas tur tāds? Pirms 100 gadiem pasaulē bija 2 miljardi, tagad 8+, jeb 4x. Tas pieaugums kā reiz ir tur kur vislielākais genocīds, nabadzība utt. Ja pie mums tas parasti ir gadiem ilgi plānots ar tā izdevīgumu izrēķināts pasākums ar baloniem, salūtu un prezidenta apsveikumu, tad tur tā ir parasta dabiska lieta.
-
Jā, tad daudz ko tu nokavēji? Bet tas ko tu vēl paspēsi ieraudzīt šodienas trakajā pasaulē, diezin vai tev sniegs lielāku prieku, kā man nepaspējot to vairāk piedzīvot?😀
-
Ui blēē!Jūs te izklausaties pēc leģendām-es tik septiņsesmitajos vidū piedzimu!
-
Redzēts, ka aplēstās darbaspēka izmaksas Ķīnā , piemēram, par iphone sastāda ~40$, kamēr ASV tie būtu ~200$. Un vēl lielāka problēma, ka ASV neesot iespējams atrast pietiekami daudz kvalificētu darbinieku, nerunājot pa rūpnīcu trūkumu. Līdzīga situācija esot arī citās jomās, kur ar visiem 50 vai 100% tarifiem uzņēmēji saka - vienkāršāk, ātrāk, saprotamāk un ar tāpat lētāk sūtīt no Ķīnas, nevis mēģināt atrast ražotāju/piegādātāju uz vietas. Desmitgadēm Ķīna un citas Āzijas valstis attīstījušas rūpnīcas, zināšanas, darbinieku pieredzi, te viens ar pāris izteikumiem cer dažu mēnešu laikā ko izmainīt. Vai lauksaimniecībā, trampampiņš saka, audzēsim visu pārtiku tūlīt uz vietas, tikai kā, ja lauksaimnieki gadiem audzējuši, piemēram, kukurūzu biodegvielai. Ja mērķis ir atgriezt ražošanu uz vietas ASV, tas būtu jādara sistemātiski ar pārdomātiem un saplānotiem ilgtermiņa soļiem, nevis histēriski mētājot izteikumus un tarifus.
-
Nujā - ritīga Nostaļģija,bet ir ko acerēties-Satalīt šķivjus Kuldīgā čaļi štancēja ,sastāvs laikam stiklušķiedra, pašlodētie sat. tjuneri ,ja nemaldos,kanālu parslēgšana bija vienkārši grozot pogu ! Vietējā miestā čalis bija uztaisīji vietējo apraidi -līdz 2 km.vilka !
-
Es viņam pārdevu savu 2m, parabolu,jo tas jau likās liels!Ar 2m.jau bija pilnīgi pietiekāmi...lai skatītos tālos pavadoņus,lietus laika signālu noturēja,bet ar 1,2m.bija pa maz! Tā pāt kā neiet gludi ar elektro auto ieviešanu vai iekšdedzes motoru izskaušanu!
-
Nu vēl vari painteresēties, kāds bija Gazas iedzīvotāju skaits sirmā senatnē pirms gadiem 50 un kā tas ir mainījies nežēlīgā genocīda rezultātā (mums LV derētu tāds "genocīds"🤣). Un vēl par daudz ko. Reku interesanti Vudvorda (cerams, pareizi uzrakstīju) grāmatu preparē.
-
Man TV taluztveršanas interese pamodās reizē ar pirmo paštaisītu radio detektoruztvērēju skolas gados, 70. gadu beigās. Es ar vectēva lampu melnbalto televizoru, pārslēdzot programmas, pēkšņi 1. kanālā uztveru itāļu RAi 1. Bez skaņas, protams, jo mums audio bija 6,5 MHz nobīde no attēla, bet šiem 5,5.... to gan sapratu tikai vēlāk, kad sadabūju Vītola grāmatu "Palīgs televīzijas skatītājam". Bet tas "āķis bija lūpā", ka tagad izrādās, uz visu mūžu! Ārzemes, televīzija no rietumiem - tā bija baigā superlieta. Zviedrijas un Somijas TV, decimetru antenas man jau nāca krietni vēlāk. Bet Ketnera raksts Liesmā par sat tv izmanīja pilnīgi visu. Pateicoties tādiem cilvēkiem, kā V. Ketners un J. Lapinskis es sapratu par ko īsti vēlos kļūt. Un man vēl nav nācies to nožēlot.
-
Lol par tuneļiem uz Ēģipti, zināju, kā tur ir tādi, bet nebija ne jausmas, kā tur fūres var braukāt šurpu-turpu Kaut kā bija licies, ka Ēģipte ietur neitrālāku pozīciju un galvenie Hamas barotāji ir Katara un Eiropa. Vispār salikās bilde vairāk kopā, sagadījās, kā aizlidoju prom no Ēģiptes 2 dienas pirms jandāliņa Izraēlā un pirms tam bija visur nenormāli daudz policijas, armijnieki un visādu citādu tumsnēju personu ar automātiem visos stūros, blokposti, metāla skaneri, random dokumentu pārbaudes, dubultā drošības pārbaude izlidojot utt. Parunājos ar 2 vietējiem, tipa viņiem tika teikts, ka prezidents (vai nu kā viņiem tā valsts galva sauca) esot atbraucis un šo rajonu un tāpēc tā, bet patiesībā viņi jau iepriekš zināja, ka būs ballīte ar neparedzamām sekām, ko paši arī atbalstījuši.
-
Jā dēlam RD nopērkot daroru iedeva līdzi to Go3 ķipa uz mēnešie par velti-šis priecīgs!Tad es viņu izgaismoju,lai to kuponu pie tās paša RD atstāj pie ieejas...vervētāju varza! Tieši manas domas-es samaksāju gan to 1,5 USDC lai redzētu visu ko tu pieminēji! tas vairāk atiecās uz VTV lai visus redzētu!Cik nu skatās,vakaros pirms aizmieg ieslēdz,kādu reizi no rītiem pirms izlien no midzeņa!
-
Kas tur tiesisks, ja ir tikai dažas valstis kas to pārvalda. Nu un tiesa SKT, ir orderis Putina aizturēšanai, bet pa faktu jau tas nestrādā. Var jau stāties visur pēc kārtas, cik vien vien bezjēdzīgos var, ja būtu lieka nauda. Bet nav, ir parādi. Atomenerģijas konferencenci nez sarīkoja, nonāca līdz tam ko zina pilnīgi visi, ka naudas tad nav, vai vajag vēl diskusijas? Cik šāda pasēdēšana valstij izmaksā, 10, 20, 50 tūkstoši?
-
Laikam jāsaka, ka katrs dabū to, par ko maksā. Vai lasītājs grib maksāt par apskatu? Kā smejies, ražotājs grib foršu apskatu un attiecīgi ir gatavs "maksāt" - caur iedoto mantiņu un reizēm arī burtiski. Es jau arī varētu ideālā pasaulē prasīt ražotājam, lai noloba 2000EUR un būs mērījumu reports, subjektīvie iespaidi, attēli un arī reportāža par iekārtas lietojamību. Kā smejies - es pat to varētu nepublicēt, vienkārši iedot, lai ir zināšanas, ar ko iterēt produktu. Tāds holistisks QA. Tagad jautājums, vai šis noder manam lasītājam, potenciālajam iekārtas pircējam? Nu gaņjau. Tad attiecīgi izriet, cik man prasīt naudu no lasītāja, lai viņš iepazītos ar šo info. Galu galā, ja lasītājs man maksā, es pat varu nelūgt no ražotāja/dīlera testa iekārtu un vienkārši to norakstīt kā biznesa izdevumu. Bet tur ārā ir simtiem entuziastisku cilvēku, kas ir gatavi kaut ko uzrakstīt, ja viņiem iedos kaut ko par brīvu. Ir pat tādi, kas raksta paši par to, ko ir nopirkuši. Attiecīgi, you get what you pay for. P.S. Runājot par apskatnieku izglītotību - metroloģijā jau parasti baudītājiekārta par baudāmo ir vismaz par kārtu precīzāka.
-
Modeļi jāpameklē. Defaultā nav. To 2132 lietoju gan simulatorā gan reāli tāpēc, ka ar šo viegli strādāt, viegli izkompensēt, lai pārbaudītu ideju vispār. Tu visu ekonomiku gribi nograut un veselai varzai bērnu maizi atņemt?🤣
-
🍿 Nu parādi man velo ar 11sp Alfine, kurš ir ne vairāk kā 100 € dārgāks par velo ar Deore. Tā jau var arī EV ar iekšdedzes auto salīdzināt, bundža tāda pati un maksā tikpat
-
Ir jau pamats neapmierinātībai, ja Apple no Ķīnas pārceļas uz Indiju kur tie tarifi ir citi, tad sanāk ka tas bijis bezjēdzīgs pasākums, ieguvuma īsti nekāda, bet zaudējumi Apple, būtībā paši sev kaitējot.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.7k
-
Kopā ierakstu1.5m
-