Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   18 biedri, 0 Anonīmi, 96 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• krabis
    • VeightTripleDivision
    • AndrisBB
    • kaads
    • Igors83
    • Jurkins
    • base7
    • zeds
    • Gestapo
    • jacobs
    • ridao
    • Net
    • Stepselis
    • uldise
    • RudeWolf
    • Dils
    • maize
    • e = d
  • Biedru statistika

27268
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Anatolijs
    Newest Member
    Anatolijs
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• biomass979
      Nujā - ritīga Nostaļģija,bet ir ko acerēties-Satalīt šķivjus Kuldgā čaļi štancēja ,sastāvs laikam stiklušķiedra, pašlodētie sat.  tjuneri ,ja nemaldos,kanālu parslēgšana bija vienkārši grozot pogu !Pat tāds komplekts bija aizķēries kaimiņmājās 
    • biomass979
      Es viņam pārdevu savu 2m, parabolu,jo tas jau likās liels!Ar 2m.jau bija pilnīgi pietiekāmi...lai skatītos tālos pavadoņus,lietus laika signālu noturēja,bet ar 1,2m.bija pa maz! Tā pāt kā neiet gludi ar elektro auto ieviešanu vai iekšdedzes motoru izskaušanu!
    • Jurkins
      Nu vēl vari painteresēties, kāds bija Gazas iedzīvotāju skaits sirmā senatnē pirms gadiem 50 un kā tas ir mainījies nežēlīgā genocīda rezultātā (mums LV derētu tāds "genocīds"🤣). Un vēl par daudz ko. Reku interesanti Vudvorda (cerams, pareizi uzrakstīju) grāmatu preparē.  
    • Legacy Sat
      Man TV taluztveršanas interese pamodās reizē ar pirmo paštaisītu radio detektoruztvērēju skolas gados, 70. gadu beigās. Es ar vectēva lampu melnbalto televizoru, pārslēdzot programmas, pēkšņi 1. kanālā uztveru itāļu RAi 1. Bez skaņas, protams, jo mums audio bija 6,5 MHz nobīde no attēla, bet šiem 5,5.... to gan sapratu tikai vēlāk, kad sadabūju Vītola grāmatu "Palīgs televīzijas skatītājam". Bet tas  "āķis bija lūpā", ka tagad izrādās, uz visu mūžu! Ārzemes, televīzija no rietumiem - tā bija baigā superlieta. Zviedrijas un  Somijas TV, decimetru antenas man jau nāca krietni vēlāk. Bet Ketnera raksts Liesmā par sat tv izmanīja pilnīgi visu. Pateicoties tādiem cilvēkiem, kā V. Ketners un J. Lapinskis es sapratu par ko īsti vēlos kļūt. Un man vēl nav nācies to nožēlot.
    • Gestapo
      Lol par tuneļiem uz Ēģipti, zināju, kā tur ir tādi, bet nebija ne jausmas, kā tur fūres var braukāt šurpu-turpu  Kaut kā bija licies, ka Ēģipte ietur neitrālāku pozīciju un galvenie Hamas barotāji ir Katara un Eiropa.  Vispār salikās bilde vairāk kopā, sagadījās, kā aizlidoju prom no Ēģiptes 2 dienas pirms jandāliņa Izraēlā un pirms tam bija visur nenormāli daudz policijas, armijnieki un visādu citādu tumsnēju personu ar automātiem visos stūros, blokposti, metāla skaneri, random dokumentu pārbaudes, dubultā drošības pārbaude izlidojot utt. Parunājos ar 2 vietējiem, tipa viņiem tika teikts, ka prezidents (vai nu kā viņiem tā valsts galva sauca) esot atbraucis un šo rajonu un tāpēc tā, bet patiesībā viņi jau iepriekš zināja, ka būs ballīte ar neparedzamām sekām, ko paši arī atbalstījuši.
    • biomass979
      Jā dēlam RD nopērkot daroru iedeva līdzi to Go3 ķipa uz  mēnešie par velti-šis priecīgs!Tad es viņu izgaismoju,lai to kuponu pie tās paša RD atstāj pie ieejas...vervētāju varza! Tieši manas domas-es samaksāju gan to 1,5 USDC lai redzētu visu ko tu pieminēji! tas vairāk atiecās uz VTV lai visus redzētu!Cik nu skatās,vakaros pirms aizmieg ieslēdz,kādu reizi no rītiem pirms izlien no midzeņa!
    • hehe
      Kas tur tiesisks, ja ir tikai dažas valstis kas to pārvalda. Nu un tiesa SKT, ir orderis Putina aizturēšanai, bet pa faktu jau tas nestrādā. Var jau stāties visur pēc kārtas, cik vien vien bezjēdzīgos var, ja būtu lieka nauda. Bet nav, ir parādi. Atomenerģijas konferencenci nez sarīkoja, nonāca līdz tam ko zina pilnīgi visi, ka naudas tad nav, vai vajag vēl diskusijas? Cik šāda pasēdēšana valstij izmaksā, 10, 20, 50 tūkstoši?
    • RudeWolf
      Laikam jāsaka, ka katrs dabū to, par ko maksā. Vai lasītājs grib maksāt par apskatu? Kā smejies, ražotājs grib foršu apskatu un attiecīgi ir gatavs "maksāt" - caur iedoto mantiņu un reizēm arī burtiski. Es jau arī varētu ideālā pasaulē prasīt ražotājam, lai noloba 2000EUR un būs mērījumu reports, subjektīvie iespaidi, attēli un arī reportāža par iekārtas lietojamību. Kā smejies - es pat to varētu nepublicēt, vienkārši iedot, lai ir zināšanas, ar ko iterēt produktu. Tāds holistisks QA.   Tagad jautājums, vai šis noder manam lasītājam, potenciālajam iekārtas pircējam? Nu gaņjau. Tad attiecīgi izriet, cik man prasīt naudu no lasītāja, lai viņš iepazītos ar šo info. Galu galā, ja lasītājs man maksā, es pat varu nelūgt no ražotāja/dīlera testa iekārtu un vienkārši to norakstīt kā biznesa izdevumu. Bet tur ārā ir simtiem entuziastisku cilvēku, kas ir gatavi kaut ko uzrakstīt, ja viņiem iedos kaut ko par brīvu. Ir pat tādi, kas raksta paši par to, ko ir nopirkuši.   Attiecīgi, you get what you pay for.   P.S. Runājot par apskatnieku izglītotību - metroloģijā jau parasti baudītājiekārta par baudāmo ir vismaz par kārtu precīzāka. 
    • Jurkins
      Modeļi jāpameklē. Defaultā nav.   To 2132 lietoju gan simulatorā gan reāli tāpēc, ka ar šo viegli strādāt, viegli izkompensēt, lai pārbaudītu ideju vispār. Tu visu ekonomiku gribi nograut un veselai varzai bērnu maizi atņemt?🤣
    • 138
      🍿     Nu parādi man velo ar 11sp Alfine, kurš ir ne vairāk kā 100 € dārgāks par velo ar Deore.   Tā jau var arī EV ar iekšdedzes auto salīdzināt, bundža tāda pati un maksā tikpat  
    • hehe
      Ir jau pamats neapmierinātībai, ja Apple no Ķīnas pārceļas uz Indiju kur tie tarifi ir citi, tad sanāk ka tas bijis bezjēdzīgs pasākums, ieguvuma īsti nekāda, bet zaudējumi Apple, būtībā paši sev kaitējot.
    • AndrisBB
      Nu tak paņem tak jebkuru citu velo par piemēru. Bez atlaides tas Deore variants tāpat maksā par 300 dārgāk. Pati rumbas ātrumu esamība/neesamība kopējo cenu ietekmē labi ja pa 50 - 100 eiro, liekot kautvai Affine 11 ātrumu rumbu. Viss pārējais maksā tikpat. Un ja tev 5% izmaiņa cenā ir vienīgais arguments kautkam par labu vai sliktu, tad neviens no velo nav priekš tevis.
    • 138
      Andris atkal ir sarunājis aplamības kādā tēmā, kurā nav eksperts, un tā vietā, lai to atzītu, kļūst smieklīgs stīvējoties ka viņam esot taisnība. Nexus ir budžeta igh grupa. Alfine ir premium igh grupa.  Atšķirība starp budžeta igh vs budžeta zobratu ātrumiem vai starp premium igh vs premium zobratu ātrumiem būs manāmi vairāk nekā 50€, afaik.   Bet mans vakardienas komentārs bija par ko citu - par igh ar siksnu salīdzinājumā ar igh ar ķēdi. Tur varētu arī būt ne īpaši vairāk kā 50€, ja ir atrodams kaut kas salīdzināms.
    • jacobs
      Es jau arī taisos savu sat saimniecību sakārtot, tomēr šo to atstājot. Tikai totālās aizņemtības pēc, pagaidām rokas neaizsniedzās tik tālu. Tikai pavēlāk vakaros, pie saviem ekrāniem snauduļojot, jau arī daudz ko nepaskatīsies.😀
    • DM101
      jaa, nu moska paskati, kas notiek, ja to 2 OPampu scenaarijaa iemet kaadu krutu OPampu ar fetiem ieejaa, labu aatrumu un THD 0.0000X%  Varbuut teoreetiskie cipari nokriit liidz nV  Nu, vai vienkārši 2132 vietaa ko smalku. Ibo, tam 2132 open loop gain uz 10KHz ir tikai 60dB. Kas noziimee - uz 1KHz 10.taa harmonika teroreetiski/optimistiski tiks kompenseeta tikai max reizes 100+ [njemot veeraa obratkas faazu nobiidi n shit].  moska OPA891 [ar maziem feedback R, shiem lielas ieejas straavas]. vai OPA1655, piem.  
    • 138
      "Long ago", tas ir pirms dažiem mēnešiem? ASV vispār ir tādi uzņēmumi, kuri, nebūvējot pilnīgi jaunu rūpnīcu, varētu palaist aifonu salikšanas līniju kaut nelielos apjomos? Un vai ar salikšanu pietiktu, lai saietu kā "built in the US", vai vectētiņš sagaida, ka nu tik bāliņi paši ceps čipus?
    • M@R$$
      Man liekas, pie mūsdienu strīmingservisu attīstības tas Sattv ir palicis tāds pats fetišveidīgs pasākums, tas pats kas AM viļņu ķeršana naktīs...Nu varbūt skarbā mežā, kur 4G atsakās līst iekšā, bet ko tur darīt?
    • DM101
      redzees, kaa man ies, kad/ja proveeshu shajaa industrijaa darboties. Pagaidaam nevienam neko daavinaat nav plaanots. Es, iespeejams, esmu ideaalists, bet... Kaa es redzu bildi. Shobriid apskatnieki tiek tupa uzpirkti. Apmainjaa pret viduveeju/nekaadu dzelziiti vinji slavee visu, ko noliek priekshaa. Bet, iedomaajamies citu bildi. Apskatnieki ir tehniski izgliitoti un kritiski veerteetaji.  Kas notiktu? Shaadam ampa viss manis mineetais jau buutu ieviests, pamatlazhas noveerstas. Produktu liimenis noteikti buutu kuda augstaaks. Bet, ir taa kaa ir. Deelj taa, ka muusu ''opinion liideri'' grib kaut ko shodien, visi ieguust suudu riit. Skumji.
    • AndrisBB
      Nu jau sāksies matu skaldīšana pa 50 eiro.
    • 138
      Identiski mans dibens. 12sp Deore un 8sp Nexus. Salīdzini Nexus ar Cues (vai senāk Acera vai Alivio) vai Deore ar Alfine, un salīdzini cenas.
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.7k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...