Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   11 biedri, 0 Anonīmi, 98 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• Legacy Sat
    • spameris
    • DeKrumba
    • Prodigy
    • AndrisBB
    • maize
    • jacobs
    • kaads
    • 138
    • Jurkins
    • Igors83
  • Biedru statistika

27268
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Anatolijs
    Newest Member
    Anatolijs
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• jacobs
      Jā, bet nekad vairs neatgriezīsies mūsu jaunība; aizliegtā augļa baudīšana. Kad es pat amerikāņu Mēness pastaigas TV s.tāluztveršanā vasarā skatijos no Londonas 45 Mhz raidītāja😉 Cits stimuls bija arī antenas uz Somiju, Zviedriju stellēt. Arī SAT TV uzplaukums, kad visos forumos tauta aizrāvusies ņēmās. Tagad tikai saujiņa, tiešām entuziastu.
    • Legacy Sat
      Angļi vairs negrib raidīt no satelītiem, jaunas Astra's vairs nebūs, tas ir fakts, bet ne viss iet tik gludi kā Sky vēlās - ir tehniskas problēmas. 19 grādos Vācijai gan viss turpinās, tiek plānots jauns Astra's starts. Ģeostacionārā orbīta jau pati par sevi ir unikāla lieta! Tā, ka esmu noskaņots optimistiski, kaut ko "noķert" no TV programmām nākotnē varēs. 
    • kaads
      @ju  neieiekrita acīs savā ''bardakā ''   kur ir ?      pamazām sāk tuvoties x diena. jābūt gatavam rezerves variantam, ja nu kas pēkšņi notiek ar savu auto  . Kā pāris dienas atpakaļ, bez pazīmēm pēkšņi nobira kondicioniera kompresora gultnis, kas paralizēja braukšanu ar autu uz 1,5 dienu.  
    • Jurkins
      varētu kā hiperboloīdu izmantot 🤣. Nu vismaz tējkannu Saulē karsēt.
    • Jurkins
      Reku ir tas, kā sākumā spēlējos. https://failiem.lv/u/6nprhn49fq Opampa modelis tas pats - opa2132.   edit: pievienoju vēl 3. bildi, kur ulučšaizers ir 2 opampi, bet invalīds nokrīt minimāli. Tā kā Tavs secinājums būs pareizs - ulučšaizers var uzlabot puslīdz labu mantu.
    • jacobs
      Jā, bet mans draugs @RimaNTSSpat savu 4,5m parabolu briest lūžņos pārvērst, jo ne vienam to nevajag.😒
    • Legacy Sat
      Pērkot telefonu, tika "iesmērets" līdzi Bite Go3 FILMU pakalpojums... Pēc tam atnāca e-pasts ar piedāvājumu samazināt FILMU pakalpojuma abonēšanas maksu, bet bez iespējas atteikties 2 gadus. Baigie! Tad vēl bisādi bezmaksas akcijas piedāvājumi - pieteikties jau var vienkārši, bet vaļā vairs netiec, ja vien ar pasi neaizej pats uz apkalpošanas centru līdz noteiktam mēneša datumam. Vārdu sakot, es nevienam par televīziju nemaksāju. Skatos visu par velti - VTV un ar satelīta antenu var savākt ļoti daudz ko no "debesīm". Pietiek. Neinteresē arī interneta televīzija, kaut vai tāpēc vien, ka negribu, lai kāds mani var kontrolēt, ko skatos vai nē. Tā ir tikai mana darīšana. Visu mūžu ar antenām ņemos un man patīk tāda dzīve.
    • AndrisBB
      Reku tev bezmazvai identiski velo https://www.halfords.com/bikes/hybrid-bikes/boardman-urb-8.9-urban-hybrid https://www.halfords.com/bikes/hybrid-bikes/boardman-hyb-8.9-mens-hybrid
    • Jurkins
      Vissmieklīgākais ir šis... "1967.gadā noslēgtais Kosmosa līgums ir pirmais no pieciem ANO līgumiem, kas nodrošina pamata tiesisko regulējumu darbībām kosmosā,"   ANO jopcik!🤣 Tiesiskais regulējums! 🤣 Es jau saprotu, ka viņiem tur ārlietu ministrijā gribas ēst un, galu galā, starp vilkiem dzīvo, kā vilkam jāgaudo. Bet, ja tie ierēdņi šo uztver nopietni un korporatīvos nerēc vēderus turēdami, tad tā ir smaga diagnoze. Kad notika ANO galvenā pretekļa guteriša talantīgi realizētā putina irsas laizīšanas pasākums Kazaņā (ja nemaldos), cik valstis izstājās no ANO vai vismaz kaut ko sliktu pateica tam kārpainajam puscūcim? 😉
    • AndrisBB
      Kasetes un pāslēdzēji parastie neko nemaksā? Uz plus/mīnus jēdzīgas komplektācijas velo, tā atšķirība neizskatās būtiska.
    • Jurkins
      Nē. Man ar Arestoviču ir daudz kas pretējs uzskatos. Bet tas "labs cilvēks" jau gadus trīs laikam jautā - kur ir nocietinājumi. Un Zeļenskis no mana favorīta krita nežēlastībā pēc "lielā pretuzbrukuma" sākuma. Pilnīgi un viennozīmīgi. Un pēc tam aizvien sliktāk un sliktāk. Pieņemu, ka tūlīt oponēsi par Z reitingu. Tikai tas reitings pārsvarā realizējās uz dīvāniem, bieži vien kaut kur Eiropā un citur un, piemēram, Tisas upes krastos nevis rindās pie iesaukšanas punktiem. Nezinu. Viss kulē nekad nevar būt un tagad jau īsti nav skaidrs, vai vispār kule paliks. Tiešām nezinu, ko viņam vajadzēja izdarīt brīdī, kad jau bija skaidrs, ka viņs politiskais! lēmums uzsākt pretuzbrukumu ir novedis pie katastrofāliem zaudējumiem un nav nesis pilnīgi nekādus rezultātus. Nu un vēl daudz kas.   p.s. man šī nometne ir tuvāka  
    • ju
      Arī siksna savāc putekļus, smiltis, dubļus, pati gumija var atstāt švīku. Tik cik varētu būt vieglāk pēc tam kaut ko izmazgāt.
    • Zin...
      Vai, ja esi amerikāņu kompānija      The art of deal, joptvai
    • Rainis
      Ku ta neviens nelustē?  
    • hehe
      Latvija vēl nav iejūgusi vēju un kodolenerģiju ar naudu kuras nav, nopirkusi TET par naudu kuras nav, tā ka nav vispār un bilance ir un būs mūžīgi negatīva, nu jau atvēzējusies iemaksām kosmosam. Kājnieku mīnām nē, tad jā, kodolieročiem kosmosā nē!   https://www.apollo.lv/8255064/latvija-pievienojas-starptautiskajam-kosmosa-ligumam      
    • 138
      Alfine kaut ko maksā. Kanjonam tavā linkā par pusotru (nevarētu nosaukt par lētuci) ir 8 ātrumu Nexus SG-C6001, kura arī kaut ko maksā, ap 200 veikalā. Cik maksā ar šo Kanjonu salīdzināmi velo ar tādu pašu Nexus, bet ar ķēdi? Nav jūtami lētāk? 🤷🏻‍♂️  
    • AndrisBB
      Varbūt sanāk vairāk rīvēt ciskas gar ķēdi, ja brauc ar plakanajiem pedāļiem?
    • AndrisBB
      Reāli kas tur var būt īpaši dārgāks? Rāmis un visi pribambasi tas pats. Tik cik rumbas ātrumi? 
    • 138
      Aizdot viņiem mūsu tiesībsargu.
    • Racer
      Varianti, lai būtu viss kulē?
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.7k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...