Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   18 biedri, 0 Anonīmi, 182 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• Fitz
    • hehe
    • Kazarms
    • evertons
    • AndrisBB
    • M@R$$
    • Lin
    • krabis
    • 138
    • Racer
    • Freezum
    • hero
    • POISONBOY
    • versatile
    • Aigus
    • Dils
    • krekercepums
    • dainis61
  • Biedru statistika

27283
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Ilgmars_888
    Newest Member
    Ilgmars_888
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• hehe
      Latvijai laiks būtu saprast un sagatavoties neizbēgamajam. Francijai pievienojas Lielbritānija un tālāk jau vairs nav kur, būs sacensības kura Baltijas valsts pirmā pārmetīs kažoku. https://www.delfi.lv/46713439/arzemes/120081678/lielbritanija-draud-atzit-palestinas-valsti-ja-izraela-nepiekritis-pamieram-gaza  
    • 138
      Rīgā cik pa ausu galam dzirdēts bolt food ņem par "partneriem" un ļauj vienlaicīgi "būt darbā" visiem kas grib, bet wolt kaut ko regulē.
    • 138
    • 138
      Ar nelieliem plusiem vai tad nesanāk tā, ka stūrēt var bez bēdu, bet telefona ekrānā redzēt ir "tā-tā"?
    • versatile
      Pasaule nebeidz pārsteigt. Teroristi un to piesedzēji brīnās, ka pa šamiem šauj. Nariki brīnās, ka šos šņorē ciet.    Manuprāt, vismaz dažas lietas virzās pareizi. Re, runā jau par Gazas joslas sakārtošanu un iekļaušanu daudz pārtikušākā valstī, piemēram.
    • 138
      Ja? Man jau apnika sekot tam visam līdzi. Latvija arī vairs neatbalsta "Izraēlas cīņu pret terorismu"?   Uz Bsky, Mastodon un Pixelfed un kas tur vēl ir tās jaunās stilīgās platformas arī tas attiecas?
    • AlCohol
      nu pag, tu īsti neredzi, bet vadi automašīnu bez redzes korekcijas štrumentiem? un vel izmanto ierīci, kura novērš tavu uzmanību no satiksmes? tobiš ar sažmiegtām acīm blisienies telefonā, lai kaut ko saprastu? wtf. pats, protams, braucu ar waze ieslēgtu. pa Latviju, bieži vien, gan, bez ieslēgtas navigācijas. bet reizēm rodas jautājums- jūs mācētu pļavas vidū nolikt kluci? kā sovjoku mūsu senči izbraukāja iztiekot ar kartēm?
    • Laxe
      Visai smieklīgi kā Anti-Izraēlas sentiments sāka parņemt pasauli tā visu cenzurēt pa max globāli :3  
    • Lapais
      domāts kā efekts, bet es novērtēju ka defektu. Pie sarežģītākiem/vairāklīmeņu krustojumiem, kā arī kad tuvojies mērķim, waze izmaina mērogu, mēģina tevi parādīt it kā no augstāka punkta. Nepierasti, man vēl ar redzi tā-tā, gandrīz jāliek brille. Besī...
    • Kazarms
      Es kaut kā biju iedomājies, ka Twingo ir tas bulku vāģis. Apskatot bildes bija atklāsme, ka es tak ar tādu esmu vizinājies kaut kad sen sen. Čomam tāds bija. Kopumā inčīgs auto, lai labi ripo!
    • AlCohol
      tur kaijas lidinas, pa retam kāda vārna iemaldas. nav ko ņemt pie sirds.  
    • pauls
      Prieks, ka varēju izlīdzēt! Piekrītu, ka caurspīdīgs būtu vairāk vietā, bet man šķiet, ka FDM printēšana un caurspīdīgs ir kas grūti savietojams. Neko labāku par puscaurspīdīgu līdz šim neesmu panācis(zilā detaļa), pat ar citu rūpīgi taisītiem printēšanas profiliem no makerworld.   Kā arī varu apliecināt, ka iepriekš apspriestā PLA un eksplutācija auto vidē neiet kopā, šādi man deformējās telefona turētāja pārejas prototips pēc saulainas dienas auto 😄 Un tiem, kam interesē detaļas autora objektam - Bambu A1 mini printeris, "0.16mm High Quality" profils, materiāls bija balts Verbatim PETG(tādu biju iegādājies vietējā RD Electronics, jo bija uz vietas).  
    • www.MistersPimpausis.lv
      Palietots ap 3 nedelam. Safira Displejs (ne uz Korpusa, ne ari Stikla nav lietojuma pazimes). Var redzet uz siksninas mazas lietojuma pazimes, iedosu lidzi velvienu jaunu sarkanu siksninu. Ar Kastiti/originalo iepakojumu/ladetaju. 110eiro (Cena Pedeja) Atrodos Bauska,  var ari sutit ar pakomatu.  
    • M@R$$
      Es arī lasīju un domāju, ko @biomass979 ar to visu gribēja pateikt... Ka visiem 100% ir iemontēts waze gps devējs, kas uzstartējas līdz ar braukšanas sākumu un stūri regulē pēc waze pretī braucošiem? Izklausās jau bezgala jautri.   
    • Knaabis
      Neviens cits, izņemot Tevi pašu, Waze aplikācijā nav online. Pārējo atrašanās vietas tiek parādītas epizodiski.
    • ju
      Nu tad vēlreiz paldies @pauls   Bija   Tagad tā   Noteikti ir labāk kā bija. Izskatās arī, ka kaut ko ziemā tumsā arī izgaismos salonu. Par velti noteikti nevar labāk Ja vēl kādam twingo, vēršaties pie Paula. Ja kas, vairāk par twingo būs šeit juriz franču draudzenīte - www.BURNOUT.lv
    • biomass979
      Ar to waze - itkā man personīgi pockuj!Ievēroju, braucu,itkā waze tu redzi citus satiksmes dalībniekus-,bet  viņu tagat ir daudz palikuši neradzami ! Tu brauci  un uzrād kad tulīņas tev jasamainās ar pretīmbraucošu mašīnu ....Samainījamies,tikai kautkā  viņu nepamanīju un nav tākā kautkas bremzētos, ka tā mašīna  ir jau aizbraukusi  vai  pēc mirkla vēlak uzrastos,pēc mirkļa uzrodas  divas mašīnas  kuras jā reali atbilsts uzrādītajam!
    • binary
      Es Waze reti lietoju, bet arī pēdējās pāris reizēs uzrāvos uz "īpatnēju" Waze uzvedību. Nezinu, kādos apstākļos tas notiek. Parasti tas zilais trijstūris atrodas ekrāna apakšējā daļā, bet reizēm kaut kas nogļuko un "aizpeld". Aizvelkot karti kaut kur prom un piespiežot "back", atgriežas uz gļukaino pozīciju.  
    • 138
      Nē nu jā. Kā mēs līdz tam nonācām? 
    • jacobs
      Еs kā ''cilvēks parastais'' to vispār neievēroju un nesekoju. Labāk pastrādājam vairāk, lai tādai ''kuiņai'' arī laika nemaz neatliktu.😀
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.7k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...