Biruta taisni grib, lai kaimiņu Janka dzird, kā viņas dzīvesgājums uzrauts aš līdz pašai radiotorņa smaile tā, ka dzird un pulsē visa Latvija. Bet, kopš jaunie likumi to liedz, Birutai nomainījās vektors.
Biruta varbūt negrib publicēties un nevēlas šādu apsveikumu? A te, hei, Birutai Krūmiņai Mazsalacā 70.gadu jubilejā sveicieni. Sūta vecie štuceri, ar dziesmu "rumpi pumpā, rasa sā". Nu ļoti anonīmi
Nevaru spriest cik izdevīgs piedāvājums, bet katrā otrajā garāžā tādi nemētājas
https://m.ss.com/msg/lv/electronics/audio-video-dvd-sat/audio/other/fjixg.html
Ja? Man arvien nav izdevies saprast, ko GDPR aizliedz un ko nē. Kurš punkts neļauj ēterā teikt "70 gadu jubilejā Birutai Krūmiņai Mazsalacā" vai, ja to neļauj, tad kaut "jubilejā Birutai Krūmiņai"?
Tramps ir 'biznesmens'. Ja varētu pārvērst Gazu par kūrōrtu (kur viņam kas pieder), tad neatteiktos.
Bet citādi, no arābiem lielāks labums, tie var piedāvāt daudz vairāk. Bibijs tik sāpe pakaļā, no kura jēga nekāda lielā.
Man Meze nekad nav iedevusi iespaidu, ka viņi zina, kur iet. It kā kaut kādas interesantas idejas ir, bet beigās samērā pļurkt.
P.S. A pričom itāļi? Meze tak ir Rumāņi!
Varbūt, varbūt
Bet toč ne
Šķiet, esmu stāstījis, ka neesmu liels GPB fans, un ka piekrītu, ka notiekošo uz Baltkrievijas/ES robežas var uzskatīt par hibrīdkara operāciju. Un man ir personīgi novērojumi no komunikācijas ar citu kultūru pārstāvjiem, kuri ne vienmēr raisa simpātijas pret viņiem. @Zin... te dalījās ar saviem novērojumiem, viņam profesijas dēļ tie visticamāk ir krietni apjomīgāki nekā man, sliecos viņam piekrist. Esmu arī informēts, kāds ir romu īpatsvars starp noziegumu veicējiem valstīs, kur ir kaut cik ievērojama to populācija.
Tomēr uzskatu, ka nevienas tautības cilvēkus iznīcināt un attaisnot to ar viņu mazvērtīgumu nav ok.
Tie, kuri dodas no Rīgas autoostas uz Baltkrievijas pilsētu Oršu, viņiem ir vietējais TV kanāls "Skif", kurš katru dienu 19.00 (pēc vietējā un mūsu laika) rāda apsveikumu koncertu (kā kādreiz LTV Vienīgi Jums). Ja jums viesnīcā, viesu namā vai kur esat apmetušies nav ko darīt un gaidiet kamēr aizies VDK darbinieki, varat paskatīties.
https://skif.by/
Nu, Valainis vai Reirs būtu šādā ziņā labāki pretendenti, ietaupīt uz vienu algu, Gauss ir nozares profesionālis ar kontaktiem tur, nozarē viņu gan jau pazīst personīgi. Nedomāju ka tas līmenis maksā lēti. Valainis ar Reiru varbūt parādīs jaunās apliecības un juridiski varēs kačāt pravas, bet vai Airbus, PW, Lufthansa pa faktu to pieņems nopietni?
Baltkrievijas TV un Radio uzraugošā komiteja izteikuši brīdinājumu pašmāju mūzikas kanālam "первый музыкальный", jo tas nepublicē raidījumu programmu.
Šis te (atrodams IPTV platformās un BY operatoru piedāvājumos): http://1muz.com/
Takš tur pus Eiropa uzreiz nobloķētu.
Plus NATO tak nav uzņemams neviens, kuram nav noteiktas vai starptautiski atzītas robežas un valsts kā tāda atzīta (ir vesels saraksts ar Eiropas (un NATO) valstīm kas vispār nav atzinušas Izraēlu kā valsti, kā arī tādas kas atzīst arī Palestīnu vai tikai Palestīnu). Francija/UK tak jūnijā taisijās atzīt Palestīnu.
Nemaz nerunājot par to ka mūžigais karastāvoklis 😂
Plus Tramps tagad draugos ar arābiem, tiko atgriezās no tūres ar pilnām kabatām ar dāvanām un ieroču piegādes līgumiem.