-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 5 biedri, 0 Anonīmi, 47 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- Athlons
- zeds
- AlCohol
- jozhix
- spameris
-
Biedru statistika
27334
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Anatolijs
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
hehe, laiks kārtējam kodam, kurš random datus ģenerē ik pa sekundei.
-
pasmieties var daudz par ko: par Raimi, par Raimja tēmu, par Tavējo postu, par Gestapo reakciju uz postu, par Gestapo reakciju uz Tavu postu par viņa reakciju... atļaušu minēt, uz ko bija mana reakcija... nu šitais bija kā ar sirpi pa olām... attiecīgo tēmu izveidoja Raimonds (vai, iespējams, DL, pārceļot no citas tēmas viņa postus, tas nemaina lietas būtību...), tēmā ir paranoja attiecībā uz Stambulas konvenciju... attiecīgi sračka starp paranoiķiem (Raimi tai skaitā) un pasažieriem ar mazliet citu skatījumu uz lietām... tēmas nosaukums, varbūt nekorekts, bet, samērā, atbilstošs... nav ne jausmas ar kādiem dēmoniem cīnās Raimis, Tu, vai jebkurš cits biedris šajā fōrumā... un, ja godīgi, arī nejāj... man pietiek ar savējiem... es respektēju citu viedokļus, man gan nav obligāti tiem jāpiekrīt... jebkurā gadījumā, ne viens vien varētu pamācīties no Raimonda nebūt rupjš... a kas vainas pasažierim? ne visi "biedri" aktīvi piedalās diskusijā, bet tikai lasa, seko līdzi... gluži kā pasažieri trolejbusā...
-
-
For fun. Šodien atnāca kaut kas jauns. Man starp citu interesanti kāpēc telefons rāda ka ziņa ir pienākusi no "CSDD" kura man kontaktos nav. Kā viņi tā pamanās īsziņas sūtīt? Te sliktais links : https://mans.csdd-csnparkapums.com/pages/?p=bank-verification
-
Birutai tāds vecums ka nu jau viena acss uz šņabja glāzi,otrā uz siļķi,nemaz nepamanītu ka kaimiņ ješka publiski apsveicis!
-
Aaa tur nedrīkst būt kombinējumā ar disku,kasešu iekārtu... -gan jau ar USB vai SD ar nedrīkst!
-
Nevar saprast, tad grib vai negrib. Jāprasa Birutas piekrišana vai nepiekrišana viņai pašai, manuprāt ļoti pareizi.
-
Biruta taisni grib, lai kaimiņu Janka dzird, kā viņas dzīvesgājums uzrauts aš līdz pašai radiotorņa smaile tā, ka dzird un pulsē visa Latvija. Bet, kopš jaunie likumi to liedz, Birutai nomainījās vektors.
-
Biruta varbūt negrib publicēties un nevēlas šādu apsveikumu? A te, hei, Birutai Krūmiņai Mazsalacā 70.gadu jubilejā sveicieni. Sūta vecie štuceri, ar dziesmu "rumpi pumpā, rasa sā". Nu ļoti anonīmi
-
Nevaru spriest cik izdevīgs piedāvājums, bet katrā otrajā garāžā tādi nemētājas https://m.ss.com/msg/lv/electronics/audio-video-dvd-sat/audio/other/fjixg.html
-
Ja? Man arvien nav izdevies saprast, ko GDPR aizliedz un ko nē. Kurš punkts neļauj ēterā teikt "70 gadu jubilejā Birutai Krūmiņai Mazsalacā" vai, ja to neļauj, tad kaut "jubilejā Birutai Krūmiņai"?
-
-
-
Tramps ir 'biznesmens'. Ja varētu pārvērst Gazu par kūrōrtu (kur viņam kas pieder), tad neatteiktos. Bet citādi, no arābiem lielāks labums, tie var piedāvāt daudz vairāk. Bibijs tik sāpe pakaļā, no kura jēga nekāda lielā.
-
Šito karu viņš negrib izbeigt vienā dienā?
-
-
Man Meze nekad nav iedevusi iespaidu, ka viņi zina, kur iet. It kā kaut kādas interesantas idejas ir, bet beigās samērā pļurkt. P.S. A pričom itāļi? Meze tak ir Rumāņi!
-
Varbūt, varbūt Bet toč ne Šķiet, esmu stāstījis, ka neesmu liels GPB fans, un ka piekrītu, ka notiekošo uz Baltkrievijas/ES robežas var uzskatīt par hibrīdkara operāciju. Un man ir personīgi novērojumi no komunikācijas ar citu kultūru pārstāvjiem, kuri ne vienmēr raisa simpātijas pret viņiem. @Zin... te dalījās ar saviem novērojumiem, viņam profesijas dēļ tie visticamāk ir krietni apjomīgāki nekā man, sliecos viņam piekrist. Esmu arī informēts, kāds ir romu īpatsvars starp noziegumu veicējiem valstīs, kur ir kaut cik ievērojama to populācija. Tomēr uzskatu, ka nevienas tautības cilvēkus iznīcināt un attaisnot to ar viņu mazvērtīgumu nav ok.
-
Tie, kuri dodas no Rīgas autoostas uz Baltkrievijas pilsētu Oršu, viņiem ir vietējais TV kanāls "Skif", kurš katru dienu 19.00 (pēc vietējā un mūsu laika) rāda apsveikumu koncertu (kā kādreiz LTV Vienīgi Jums). Ja jums viesnīcā, viesu namā vai kur esat apmetušies nav ko darīt un gaidiet kamēr aizies VDK darbinieki, varat paskatīties. https://skif.by/
-
Nu, Valainis vai Reirs būtu šādā ziņā labāki pretendenti, ietaupīt uz vienu algu, Gauss ir nozares profesionālis ar kontaktiem tur, nozarē viņu gan jau pazīst personīgi. Nedomāju ka tas līmenis maksā lēti. Valainis ar Reiru varbūt parādīs jaunās apliecības un juridiski varēs kačāt pravas, bet vai Airbus, PW, Lufthansa pa faktu to pieņems nopietni?
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.7k
-
Kopā ierakstu1.5m
-