Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   16 biedri, 0 Anonīmi, 96 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• 138
    • M@R$$
    • oks
    • Aigus
    • ggg97
    • hehe
    • mafijs
    • base7
    • kaads
    • duksis
    • Stepselis
    • latscrap
    • kukkuru
    • Dils
    • JamesDah
    • kava
  • Biedru statistika

27338
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Anatolijs
    Newest Member
    Anatolijs
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• base7
      Austrālija šķiet tikai pāris reizes piedalījās konkursā, bet ebreju tauta patstāvīgi. 
    • base7
      Izraēlu vajag dabūt iekš NATO. Ka es jums saku. Uzreiz būs miers gan Eiropā, gan tuvajos Austrumos. Brīnums kā Trampam šī mana ideja nav ienākusi pratā. 
    • AndrisBB
      Katara tagad visu finansē. Skaties uzdāvināja Trampam tagad pusmiljardu vērtu lidaparātu, jo paši nopirkt nevar 😂
    • hehe
      Varbūt tai nav vēlmes finansēt, tad ko tur aicināt? Ja Izraēlu vēl kaut kā var pievilkt Eiropai, tad šo tok ne, i nekas: https://eurovision.tv/country/australia
    • base7
      Lai arī šāds mūzikas stils man ne pārāk, ir arī izņēmumi.  
    • base7
      Kādēļ vispār Izraēla piedalās Eirovizijā? Viņi taču neatrodas Eiropā. Tad jau Japānu vai Kataru arī varētu uzaicināt.  Pedējā mierīgi nofinansētu visus Eirovīzijas izdevumus.
    • 138
      Atskaitot to, ka šis ir dehumanizējošs salīdzinājums, tie ir cilvēki nevis zvēri, tas gluži labi attēlo notikušā principu. Tas "zvērs" ir iedzīts sprostā, mēs to gadiem mērdējam badā, nogalinām tā bērnus, bakstām to ar iesmiem un tad mēs zinādami, ka tas ir nikns un grib brīvībā, krātiņam atstājam durtiņas neaizkrampētas un nostājamies blakus un brīnāmies, ka tas tiek laukā un mums uzbrūk.     Dažiem ir neapturama vēlme sakarināt visiem birkas - tas antisemīts, tas homofobs, tas vatenis, tas kartupelis.    
    • raivix95
      Nedaudz iedziļinājos pēdējo dienu cepienā.. Vai nebij laiks saprast, ka šeit un internetā rakstītajam spēks ir kā skrejlapiņai uz pagastmājas sludinājumu dēļa? Tiešām kāds šeit izlasīto ķer nopietni?
    • versatile
      Jā, es redzu, ka dažiem visi attaisnojumi labi, kad nevar vienkārši atzīties antisemītismā. Un ar paša tautību nekāda sakara - ir tak arī latvieši vateņi, piemēram.
    • 138
      Man šķiet, lai tur redzētu kaut ko citu, ir jāaizver acis un jāiztēlojas tas, ko grib redzēt, bet cilvēki un viņu talanti ir dažādi.
    • hehe
      Nevar taču Ēģipti salīdzināt ar Izraēlas protektorātu. Kad zvērs ir iespiests stūrī ir jārēķinās ka tam jebkuri līdzekļi būs labi, un tas pielietos negodīgas un neatļautas metodes.
    • versatile
      Un? Fakti ir fakti, interpretācija cits stāsts. tu tur redzi kaut ko vienu, citi kaut ko citu. Ēģiptei ar Izraēlu arī nav tās jaukākās attiecības, tādi brīdinājumi jāuztver piesardzīgi.
    • 138
      https://www.nytimes.com/2023/11/30/world/middleeast/israel-hamas-attack-intelligence.html   https://www.theguardian.com/world/2023/oct/12/israel-hamas-war-egypt-warned-foreign-affairs-gaza   https://www.thejc.com/news/israel/nova-festival-massacre-survivors-sue-israeli-army-over-failures-to-prevent-hamas-atrocities-hryvw9fw   Supernova Sukkot was only moved to the Re’im site two days prior https://www.billboard.com/music/music-news/israel-festival-massacre-survivors-detail-escape-many-missing-1235438576/       Kļūdījos, vispār iznāca:   Hamas initially denied the occurrence of the massacre and the killing of civilians.[82] It later claimed that forces under Hamas never targeted civilians but that the massacre may have been carried out by independent groups of Gazan civilians after Hamas had defeated the Israeli forces in the region.[83]   On 19 November, the Palestinian Authority (PA) denied that Hamas conducted the massacre in a statement sent to foreign ministries worldwide and to the United Nations.   https://en.m.wikipedia.org/wiki/Nova_music_festival_massacre
    • versatile
      "Jā, šajā false flag operācijā karogs nebija viltus, bet visādi citādi - viss tas pats".   Es gan līdz šim esmu dzirdējis "iedeva viņai tik daudz punktus, ak šausmas!!!" viedokļus. Kam acīmredzamais? Visādi panikas cēlāji krīzi, karu utt pareģo teju katru dienu. Vakar 10gadnieks teica, ka esot baumas, ka Igaunija ar krieviju karos. Reizi gadā arī slotaskāts šauj, vai zinies.
    • hehe
      Rīga jau galīgi nav pa ceļam, paralēli ir standarta maršruts. Vēl manuprāt neparastais ir šķērsot Irānu, ja to var nedarīt.
    • 138
      Es neparakstos zem apgalvojumiem, ka Hamas ir Izraēlas specdienestu radīts vai ka tie ir tajā iefiltrējušies un inscenējuši septīto oktobri (bet arī nenoliedzu to kā visnotaļ iespējamu), bet acīmredzamais ir tas, ka līdz zobiem bruņotā Izraēla, mazākais, apzināti ĻĀVA tam notikt.   Jā, tā tiešām ir vienīgā atšķirība starp septīto oktobri un donbas bambiļi utjpr, Hamas iebrukums reāli notika, bet citādi shēma tā pati.   Nu kā tad viņa cieš? Viņa tiek spīdzināta, uz viņu tiek šauts, viņas māja ir sagrauta? Nē, viņa nedabūja pirmo vietu vīzijā, ak kādas ciešanas, nabadzīte!!
    • versatile
      Ja viena tauta nav atbildīga par savu vadoņu teroristiskajiem izgājieniem, tad kāpēc otras tautas dziedātājai jācieš par savas valsts vadoņu veiku "genocīdu"? Kā tieši HAMAS iedomājās gūt labumu no Oct 7? Viņiem ko, likās, ka visu Izraēlu izkaus vienā dienā? Vai ka Izraēla nobīsies? Ko gribēja, to dabūja. Tas, kas notiek Gazā pēc 07.10. ir tikai un vienīgi HAMAS atbildība. Tas, ka Gazā pie varas ir HAMAS ir... kā atbildība? Pareizi, viņus tur sākumā ievēlēja demokrātiskā ceļā. Ergo... Ievēlēja teroristus, un tagad to vēlētāju bērnus bombardē. Lieliska mācība, sevišķi pirms vēlēšanām.   Un ja jau viss ir bambas dambiļi, tad kāpēc HAMAS 08.10. neiznāca ar paziņojumu - mi vasše ņe pričom? Kas tur neparasts? Ar galamērķi RIX būtu neparasts.
    • Daiļais
    • DM101
      lombarda apmekleetaajs spama teemaa vakar screenu iemeta, paskati kameer viens domaaja, kaa iesipt celja izdevumus, otrs vanckaajaas pa lombardu lapaam, treshais kulmineeja, paarskaitot, cik cilveeku zem vinja kapaa, es notinos uz DE. Paaris dienas pabraukaaju pa SK un A serpentiiniem, tad viziteeju Minhenes Hi END pasaacienu. Nu labi, patiesiibaa aiz baileem piechuraaju bikses no Jurikina naaves draudiem - muku, kur acis raada. Meze Elite pirmie iespaidi
    • Jurkins
      Sorry, neesmu tēmā. Kas ir ar Raimi? Līdz šim domāju, ka viņš vienkārši apvainojies un notinies no šejienes. (Kas nebūtu nekas neparasts)
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.7k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...