-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 8 biedri, 0 Anonīmi, 76 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- oks
- 138
- jacobs
- maize
- armisb
- raivix95
- vecvils
- kaut_kaads
-
Biedru statistika
27325
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Anatolijs
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
-
Ir gan, un es šeit arī nenācu kaspiča baznīcā ar saviem lombardiem, bet gan ar pieklājīgu jautājumu par viņa un RudeWolf apspriesto reflector audio, un saņēmu dažas pieklājīgas atbildes, bet tad kaspičs ieslēdza kaspiču, "ej uz lombardiem un lasi grāmatas". Kuras grāmatas lasīt, tā arī neatbildēja. Stas, cilvēkam kurš ir bijis autoritāte, nav obligāti būt d1rsasgabalam. Es reiz kādā pasākumā satiku un pārmiju pāris vārdus ar J Lapinski, kurš arī ir pāri savu sasniegumu zenītam un arī ir mazliet, varētu teikt, īpatnējs, tomēr arvien patīkams un cieņpilns kungs, atšķirībā no šiem te diviem mūsu, khm, inženieriem.
-
Kas tur būtu jāatbild uz muļķīgu jautājumu, kā interesēs? Kremļa interesēs, protams, it kā nezinātu. Tikpat labi var pajautāt kā interesēs ir vēja parki? Tad kā interesēs?
-
Bik offtopics: Jums visiem šī foruma brīnumbērniem, kuri katrs savā laikā esat bijuši spīdekļi, kur nu kurš par savu tēmu un izpausmi, kas esiet banoti vai izdeguši paši, laikam nekad nebūs skaidra viena lieta - vaina pie tā visa meklējama jūsos pašos, nevis apkārtējos.
-
Veca, lēta DSLR iegāde 2022. gadā - kuru ņemt? (Canon EOS 100D vs Nikon D3100 vs Nikon D3200 vs ???)Paldies, bet kāda ir tā hronoloģija? Izskatās ka XR Di II -> XR Di II VC -> XR Di II LD, tā? Vai tur ir vēl kādas versijas pa vidu? Un kuru tu sauc par paša pirmā modeļa otro versiju? LD ir low dispersion, kas samazinot hromatisko aberāciju, un VC ir vibration compensation. Nez, vai LD versijai arī ir mantojumā vibrāciju kompensācija? Es gan neizjūtu akūtu vajadzību pēc jebkuras no šīm fīčām, man vienkārši gribas kaut kādu nelielu apgreidu pret kitu. Jebkuru no variantiem būtu vērts ņemt, vai kuru jā un kuru varbūt nē?
-
P.s Vispār jums abiem vajadzētu atrast istabu. Ir šeit tēma par ampiem, lai arī tā paliek. Bez lombardiem un caurejām.
-
Naah, vnk tā sapriecājās, ka tramps tūlīt visu pasauli uzspridzinās, ka neizturēja drošinātāji un tā arī pazuda bez vēsts. P.s jā, draudēja publiski te biedriem ar nāvi, bans bija, bet tas jau sen kā noņemts. Mēs tak visi zinam, ka vienīgi un tikai tu. Visi to iemācījušies un tādēļ arī pakļāvīgi klausās.
-
Veca, lēta DSLR iegāde 2022. gadā - kuru ņemt? (Canon EOS 100D vs Nikon D3100 vs Nikon D3200 vs ???)Viņš pats. Par versijām nezināšu. Ja kopā ar 400D, tad pieņemu, ka paša pirmā modeļa otrā versija. Nikonus vismaz daļu var izjaukt bez lodēšanas, es D70s tā matricu tīrīju - ātri un bez stresa. Caur bajoneti aiz spoguļa - čakars. A vot ar Canon sarežģītāk.
-
-
Viens konkrēts atšķirīguma keiss: pret LNG termināli tolaik bļaustījās arī Niks Derums no Protests (Progresīvo jūgends), kurš bija arī lepni licis bildes ar pleciņu un špricīti, nebūt ne kaut kāds gobzemes rododendru kartupelis, un šķiet ka vēl citi jaunieši no tā gala. Un vieni no lielākajiem un profesionālākajiem bļāvējiem gan toreiz gan tagad bija Zaļā Brīvība, arī ne no kartupeļu lauciņa.
-
nekas tur atšķirīgs nav. ja ir iespēja pabļaustīties un "pret", tad jebkurā mirklī pufaiku uz otru pusi pārmetīs, turpinās savu fermas īpašnieku teikto reklamēt. hotj tagad par 5g un švakcīniem ej šiem uzjautā, nezinās, ko atbildēt, jo vakar ruporā par to neko nestāstīja.
-
Es vispār soc tīklos maz grozos un saturu neveidoju. Tik, cik ģimenes un radu grupās sačatojam.
-
Šis bija ļoti labs jautājums, bet palika bez melnbaltas atbildes https://xcancel.com/krizdabz/status/1916722639529189612#m
-
Viņi jau nav tikai dd datubāzēs, viņi ir soctīklos, domāju varbūt kādus esi pamanījis.
-
-
Kas to būtu domājis!! Varbūt tev ir pie rokas linki vai skrīni kādiem no šiem skaistuļiem? Man liekas, 5G folijcepurīši un vējdzirnavu protestētāji ir atšķirīgas kopas, bet varbūt pārklājas.
-
Visiem putniem sen vajadzēja būt nosprāgušiem no 5G, kur tad atradīsies tie, kurus dzirnavas nositīs?
-
Tavs horoskops man, kā naglai uz galvas, lai arī ne pa vienu neesmu sajūsmā. Par dzirnavām. Pieturā tantas runā, ka starp protestētājiem esot arī kremļa apmaksātie, savulaik falla slavinātāji, tika šoreiz ar Latvijas karodziņiem rokās. Dzirnavu attīstītājus par sastaptajiem šķēršļiem intervējis arī valsts DD. Šī infa par intervijām gan vairs nav no tantu folkloras, bet no pašiem dzirnavniekiem.
-
Optimists Gan jau internetā var atrast kaut kādus skaitļus - gan aptuvenu nepieciešamo siltumjaudu, gan to siltumsūkņu teorētisko COP (minu, ka nebūs visiem visos apstākļos tie 4-5). Karstā laikā tie siltumsūkņi arī kaut ko dod? Vai tur jau "parastais auto kondicionieris" ir gana efektīvs?
-
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.7k
-
Kopā ierakstu1.5m
-