Bik offtopics: Jums visiem šī foruma brīnumbērniem, kuri katrs savā laikā esat bijuši spīdekļi, kur nu kurš par savu tēmu un izpausmi, kas esiet banoti vai izdeguši paši, laikam nekad nebūs skaidra viena lieta - vaina pie tā visa meklējama jūsos pašos, nevis apkārtējos.
Paldies, bet kāda ir tā hronoloģija?
Izskatās ka XR Di II -> XR Di II VC -> XR Di II LD, tā?
Vai tur ir vēl kādas versijas pa vidu?
Un kuru tu sauc par paša pirmā modeļa otro versiju?
LD ir low dispersion, kas samazinot hromatisko aberāciju, un VC ir vibration compensation. Nez, vai LD versijai arī ir mantojumā vibrāciju kompensācija? Es gan neizjūtu akūtu vajadzību pēc jebkuras no šīm fīčām, man vienkārši gribas kaut kādu nelielu apgreidu pret kitu. Jebkuru no variantiem būtu vērts ņemt, vai kuru jā un kuru varbūt nē?
Naah, vnk tā sapriecājās, ka tramps tūlīt visu pasauli uzspridzinās, ka neizturēja drošinātāji un tā arī pazuda bez vēsts. P.s jā, draudēja publiski te biedriem ar nāvi, bans bija, bet tas jau sen kā noņemts.
Mēs tak visi zinam, ka vienīgi un tikai tu. Visi to iemācījušies un tādēļ arī pakļāvīgi klausās.
Viņš pats. Par versijām nezināšu.
Ja kopā ar 400D, tad pieņemu, ka paša pirmā modeļa otrā versija.
Nikonus vismaz daļu var izjaukt bez lodēšanas, es D70s tā matricu tīrīju - ātri un bez stresa. Caur bajoneti aiz spoguļa - čakars.
A vot ar Canon sarežģītāk.
Viens konkrēts atšķirīguma keiss: pret LNG termināli tolaik bļaustījās arī Niks Derums no Protests (Progresīvo jūgends), kurš bija arī lepni licis bildes ar pleciņu un špricīti, nebūt ne kaut kāds gobzemes rododendru kartupelis, un šķiet ka vēl citi jaunieši no tā gala.
Un vieni no lielākajiem un profesionālākajiem bļāvējiem gan toreiz gan tagad bija Zaļā Brīvība, arī ne no kartupeļu lauciņa.
nekas tur atšķirīgs nav. ja ir iespēja pabļaustīties un "pret", tad jebkurā mirklī pufaiku uz otru pusi pārmetīs, turpinās savu fermas īpašnieku teikto reklamēt. hotj tagad par 5g un švakcīniem ej šiem uzjautā, nezinās, ko atbildēt, jo vakar ruporā par to neko nestāstīja.
Kas to būtu domājis!!
Varbūt tev ir pie rokas linki vai skrīni kādiem no šiem skaistuļiem?
Man liekas, 5G folijcepurīši un vējdzirnavu protestētāji ir atšķirīgas kopas, bet varbūt pārklājas.
Tavs horoskops man, kā naglai uz galvas, lai arī ne pa vienu neesmu sajūsmā.
Par dzirnavām. Pieturā tantas runā, ka starp protestētājiem esot arī kremļa apmaksātie, savulaik falla slavinātāji, tika šoreiz ar Latvijas karodziņiem rokās. Dzirnavu attīstītājus par sastaptajiem šķēršļiem intervējis arī valsts DD. Šī infa par intervijām gan vairs nav no tantu folkloras, bet no pašiem dzirnavniekiem.
Optimists
Gan jau internetā var atrast kaut kādus skaitļus - gan aptuvenu nepieciešamo siltumjaudu, gan to siltumsūkņu teorētisko COP (minu, ka nebūs visiem visos apstākļos tie 4-5).
Karstā laikā tie siltumsūkņi arī kaut ko dod? Vai tur jau "parastais auto kondicionieris" ir gana efektīvs?
kaspich vismaz nav miizals un/vai gniida. Nelokaas katra loha priekshaa/pakaljaa, nesuudzaas, ka vinjam paari dara.
O, kaa nojaushu, Jurkinam bans iedots. Jo spama teemaa pateica ko taadu, kas kaadam lumpenim nepatika. Taa?
Smalki. Un tagad paskatam uz sho soliido vietni. Kursh ir gatavs par audio lietaam/sheemu parunaat? KURSH? Ak, neviens. Drusku stulbi sanaak, ne?
Es vienkārši briinos pa pieaugushu vechu miikstainiibu [nezinu, kaa to nosaukt]/jutiigumu/gljeevumu.
Totalizators:
a. 138 publiski dabuus pa aknu no kaspicha, apraudaasies un aizskries suudzeeties moderiem/adminiem;
b. 138 pm dabuus pa aknu no kaspicha, apraudaasies un aizskries suudzeeties moderiem/adminiem;
c. 138 neizdosies izprovoceet kaspichu un vinjsh turpinaas njerksteet, kvankskjeet un stāstiinaaties.