Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   18 biedri, 1 Anonīmi, 74 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• binary
    • 138
    • MartiniB
    • oxygen
    • Stasss
    • basic
    • martinno
    • inteens
    • dainis61
    • maize
    • Tārps
    • RudeWolf
    • Arnis2002
    • ggg97
    • DM101
    • AlCohol
    • Krumba
    • _dunduks_
  • Biedru statistika

27330
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Anatolijs
    Newest Member
    Anatolijs
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• 138
      Viens konkrēts atšķirīguma keiss: pret LNG termināli tolaik bļaustījās arī Niks Derums no Protests (Progresīvo jūgends), kurš bija arī lepni licis bildes ar pleciņu un špricīti, nebūt ne kaut kāds gobzemes rododendru kartupelis, un šķiet ka vēl citi jaunieši no tā gala.   Un vieni no lielākajiem un profesionālākajiem bļāvējiem gan toreiz gan tagad bija Zaļā Brīvība, arī ne no kartupeļu lauciņa.
    • AlCohol
      nekas tur atšķirīgs nav. ja ir iespēja pabļaustīties un "pret", tad jebkurā mirklī pufaiku uz otru pusi pārmetīs, turpinās savu fermas īpašnieku teikto reklamēt. hotj tagad par 5g un švakcīniem ej šiem uzjautā, nezinās, ko atbildēt, jo vakar ruporā par to neko nestāstīja.
    • ggg97
      Es vispār soc tīklos maz grozos un saturu neveidoju. Tik, cik ģimenes un radu grupās sačatojam.
    • 138
      Šis bija ļoti labs jautājums, bet palika bez melnbaltas atbildes https://xcancel.com/krizdabz/status/1916722639529189612#m    
    • 138
      Viņi jau nav tikai dd datubāzēs, viņi ir soctīklos, domāju varbūt kādus esi pamanījis.
    • ggg97
    • 138
      Kas to būtu domājis!!    Varbūt tev ir pie rokas linki vai skrīni kādiem no šiem skaistuļiem?     Man liekas, 5G folijcepurīši un vējdzirnavu protestētāji ir atšķirīgas kopas, bet varbūt pārklājas.  
    • e = d
      Visiem putniem sen vajadzēja būt nosprāgušiem no 5G, kur tad atradīsies tie, kurus dzirnavas nositīs? 
    • ggg97
      Tavs horoskops man, kā naglai uz galvas, lai arī ne pa vienu neesmu sajūsmā.   Par dzirnavām. Pieturā tantas runā, ka starp protestētājiem esot arī kremļa apmaksātie, savulaik falla slavinātāji, tika šoreiz ar Latvijas karodziņiem rokās. Dzirnavu attīstītājus par sastaptajiem šķēršļiem intervējis arī valsts DD. Šī infa par intervijām gan vairs nav no tantu folkloras, bet no pašiem dzirnavniekiem.
    • binary
      Optimists   Gan jau internetā var atrast kaut kādus skaitļus - gan aptuvenu nepieciešamo siltumjaudu, gan to siltumsūkņu teorētisko COP (minu, ka nebūs visiem visos apstākļos tie 4-5).   Karstā laikā tie siltumsūkņi arī kaut ko dod? Vai tur jau "parastais auto kondicionieris" ir gana efektīvs?
    • 138
    • DM101
      kaspich vismaz nav miizals un/vai gniida. Nelokaas katra loha priekshaa/pakaljaa, nesuudzaas, ka vinjam paari dara.  O, kaa nojaushu, Jurkinam bans iedots. Jo spama teemaa pateica ko taadu, kas kaadam lumpenim nepatika. Taa? Smalki. Un tagad paskatam uz sho soliido vietni. Kursh ir gatavs par audio lietaam/sheemu parunaat? KURSH? Ak, neviens. Drusku stulbi sanaak, ne? Es vienkārši briinos pa pieaugushu vechu miikstainiibu [nezinu, kaa to nosaukt]/jutiigumu/gljeevumu. 
    • 138
      d. kaspiču piemeklēs eksplozīvā diareja nākamā audiorastu krāma izsoles pēdējās piecās minūtēs 
    • DM101
      Totalizators: a. 138 publiski dabuus pa aknu no kaspicha, apraudaasies un aizskries suudzeeties moderiem/adminiem; b. 138 pm dabuus pa aknu no kaspicha, apraudaasies un aizskries suudzeeties moderiem/adminiem; c. 138 neizdosies izprovoceet kaspichu un vinjsh turpinaas njerksteet, kvankskjeet un stāstiinaaties. 
    • 138
      Saudzēsim mūsu sentēvu mežus, nebūvēsim sātanistu dzirnavas, labāk dedzināsim ekoloģisko, zaļo gāzi. 🤦🏻‍♂️   https://www.lsm.lv/raksts/zinas/ekonomika/13.05.2025-ministrs-uzdod-partraukt-ligumu-slegsanu-par-veja-parku-attistisanu-latvijas-valsts-meza-zemes.a598786/   Jūs, kas lasāt ziņas vairāk nekā es, varat man pastāstīt, kāda citām koalīcijas partijām nostāja šajā jautājumā? Skaidrs, ka priekšvēlēšanu laikā visi cenšas izklāties vēlētāja priekšā kā nu māk, tāpēc arī šis Krauzes izgājiens, bet varbūt tomēr visiem nav tik slikti?
    • 138
      Bose Computer Music Monitor par 35€ !! https://m.ss.com/msg/lv/electronics/audio-video-dvd-sat/audio/loudspeakers/cgend.html
    • 138
      Vairāksolīšana notiek arī lietām ar divu, nevis sešu, ciparu cenām, ebayā vai tepat forumā izsolēs, bet kaspičs jau nebūtu kaspičs bez "jūs visi esat bomži, man ir vairāk naudas nekā jums visiem kopā, man ir arī vairāk naudas nekā tiem bomžiem, kuri nevarēja nopirkt šito krāmu, bet es nopirku, jo man ir visvairāk naudas!"  
    • 138
      No tām trim klasēm, nē, koridora, ko es esmu noklausījies kursikos par tīkliem, atceros, ka TCP protokolā notiek apmēram tā: Serveris: "vai tu saņēmi šito paketi?" PC: "jā, saņēmu" Serveris: "ok, sūtu nākamo" Vai arī: - "nē, šito nesaņēmu" - "ok, sūtu šito vēlreiz, pēc tam nākamo"   Savukārt UDP: Serveris: [sūta paketes] PC: [ko noķer, to noķer un izvada lietotājam, ko nenoķer, tas pox]       VTV izmanto UDP, un tāpēc, ja izkrīt kāda pakete, mēs redzam pikseļu "mozaīku", bet tiklīdz savienojums atjaunojas, pārraide turpinās reālā laikā, aizkave neveidojas.   HLS (Go3, replay.lv) izmanto TCP, un man šķiet, ka, papildus Andra un citu iepriekš minētajam par buferiem, arī ar šo pazaudēto pakešu atkārtotu pārsūtīšanu varētu būt saistīts tas, ka var rasties aizkave vienai atskaņojošai ierīcei attiecībā pret citu, nē?   Savukārt interaktīvā TV, tas vispār ir kas, būtībā tā ir IPTV, taču? Bet IPTV ir samērā izplūdis jēdziens, tur, lasu, var tikt izmantots gan UDP, gan HLS (uz TCP), gan RTP (uz UDP), gan RTSP (kurš laikam parasti sēž uz TCP bet var arī UDP). Tieši ko izmanto konkrētā (Tet?) interaktīvā tv - HVZ. Vārdusakot, LLP, TG/AM, FML.
    • 138
      Nē, novērotājs bija skaidrā, bet arī neskaidrā spēj nepārprotami saklausīt sekundes vai vairāk nobīdi.   Nenoliedzami, un esmu šādu vēlmi arī šeit publiski izteicis! 💁🏻‍♂️
    • kaads
      man arī nav EV, bet ir trīs SS  😀
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.7k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...