Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   26 biedri, 1 Anonīmi, 102 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• pikox
    • KebabMaster
    • Athlons
    • martinno
    • basic
    • raiviic
    • Aigars
    • kaads
    • jacobs
    • Freezum
    • Krumba
    • binary
    • 138
    • kicker
    • Racer
    • Eraserz
    • TasEsmuEss
    • oxx
    • tinch
    • sounDDesign
    • Igors83
    • spameris
    • Oskars Feldmanis
    • rasetajs
    • AndrisBB
    • KikisX
  • Biedru statistika

27327
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Anatolijs
    Newest Member
    Anatolijs
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• 138
      Bose Computer Music Monitor par 35€ !! https://m.ss.com/msg/lv/electronics/audio-video-dvd-sat/audio/loudspeakers/cgend.html
    • 138
      Vairāksolīšana notiek arī lietām ar divu, nevis sešu, ciparu cenām, ebayā vai tepat forumā izsolēs, bet kaspičs jau nebūtu kaspičs bez "jūs visi esat bomži, man ir vairāk naudas nekā jums visiem kopā, man ir arī vairāk naudas nekā tiem bomžiem, kuri nevarēja nopirkt šito krāmu, bet es nopirku, jo man ir visvairāk naudas!"  
    • 138
      No tām trim klasēm, nē, koridora, ko es esmu noklausījies kursikos par tīkliem, atceros, ka TCP protokolā notiek apmēram tā: Serveris: "vai tu saņēmi šito paketi?" PC: "jā, saņēmu" Serveris: "ok, sūtu nākamo" Vai arī: - "nē, šito nesaņēmu" - "ok, sūtu šito vēlreiz, pēc tam nākamo"   Savukārt UDP: Serveris: [sūta paketes] PC: [ko noķer, to noķer un izvada lietotājam, ko nenoķer, tas pox]       VTV izmanto UDP, un tāpēc, ja izkrīt kāda pakete, mēs redzam pikseļu "mozaīku", bet tiklīdz savienojums atjaunojas, pārraide turpinās reālā laikā, aizkave neveidojas.   HLS (Go3, replay.lv) izmanto TCP, un man šķiet, ka, papildus Andra un citu iepriekš minētajam par buferiem, arī ar šo pazaudēto pakešu atkārtotu pārsūtīšanu varētu būt saistīts tas, ka var rasties aizkave vienai atskaņojošai ierīcei attiecībā pret citu, nē?   Savukārt interaktīvā TV, tas vispār ir kas, būtībā tā ir IPTV, taču? Bet IPTV ir samērā izplūdis jēdziens, tur, lasu, var tikt izmantots gan UDP, gan HLS (uz TCP), gan RTP (uz UDP), gan RTSP (kurš laikam parasti sēž uz TCP bet var arī UDP). Tieši ko izmanto konkrētā (Tet?) interaktīvā tv - HVZ. Vārdusakot, LLP, TG/AM, FML.
    • 138
      Nē, novērotājs bija skaidrā, bet arī neskaidrā spēj nepārprotami saklausīt sekundes vai vairāk nobīdi.   Nenoliedzami, un esmu šādu vēlmi arī šeit publiski izteicis! 💁🏻‍♂️
    • kaads
      man arī nav EV, bet ir trīs SS  😀
    • Daiļais
      Droši vien SS savu derīgumu demonstrē aukstā laikā, kad no viena elektriskā kW rada 4-5 siltuma kW. Ja aukstā laikā tālu nebrauc, tad nevajag. P.S. Man nav EV, bet ir mājā divi SS. Apkurei un veļas žāvētājam
    • Stasss
      Tev ir kaut kāda pataloģiska velme vislaik ar moderiem kasīties.. Varbūt vēlies pretendēt uz ārštata padomnieku šajos jautājumos?😀
    • DM101
      nu jaa, tas tests domaats cilveekiem ar minimaalaam priekszinaashanaam... nee, shaadi aparaati lombardos neeetaajas. Bet, kaada starpiiba, shaadu tehniku mediijot, biezhi notiek vairaaksoliishana, nevis zemaakaas cenas vakteeshana. Tb., pilniigi preteeji tavam piegaajienam. Nu, ceru, ka saprati. Un neskriesi suudzeeties, ka tev atkal paari dara.
    • Stasss
      Tas daļēji bija humors. Bet katrā jokā daļa taisnības. Pirmkārt tiem visiem streamiem izkave, otrkārt, bieži vien mozaikas bilde. Tāpēc man vecā labā TET interaktīvā vislabāk patīk. Bet nu katram savs. Izdzertā alkohola daudzumā.
    • 138
      No profesionāļa dzirdu!  
    • 138
      Ko ar to var redzēt? Jebkurus nekodētos kanālus arī, vai kā? Un ko ar tēmas autora komplektu? Es katrreiz atšķiru tv jaunumu topiku, kurš kanāls uz kura satelīta tur ko, un man mazliet tā kā kārojas šo antīko tehnoloģiju, kuru nekad ne es, ne mani tuvākie radinieki nav lietojuši, ja man būtu iespēja nepieciešamo dzelžu čupu iegādāties par sīku naudu un man nebūtu jāabonē nekādi pakalpojumi. Vienīgi man šobrīd nav kur to uzstādīt, dzīvoju īrētā dzīvoklī bez iespējas kaut ko skrūvēt uz fasādes, tāpēc nesteidzos ar meklēšanu un pirkšanu, lai gan varētu jau joka pēc uzmest uz čoma garāžas jumta un desas cepot paskatīties kādu bulgāru deju mūzikas kanālu, piemēram.
    • 138
      @Racer, ja tev uznāk luste uz tīrīšanu, stasa, marsa un base komentārus gan atstāj te, tie par aizturēm ir bagātinoši šai tēmai, bet visu par ripām un nūjām droši var šķūrēt prom, un šo manu gānīšanos arī.
    • 138
      Ar diskusijām par hokeju, kurš kur kam kad ko iedeva vai nedeva, lūdzu, škic uz Vai taisiet atsevišķu hokeja topiku, kā vien vēlaties, bet neķēziet šeit, šī tēma nav par hokeju.
    • kaads
      runa par svaigu auto, 2025. gads un ne Dacia 
    • ju
      Man jau šķiet, ka jaunākajiem EV praktiski visiem stiltumsūknis jau faktiski ir standarts. OK, dacia spring nav. Jā, arī vecākiem modeļiem var nebūt. 
    • hehe
      Ar ūdens skaitītājiem ir savādāk, tie pašiem jāpērk. Ar šo ir savādāk, tas ir Gaso īpašums, loģiski ka noteikumi tad būs viņu. "Gāzes vīri" varbūt to izdarīs kvalitatīvi, bet tas būs nelikumīgi.
    • MartiniB
      pie vārda "iedeva" varētu arī piekasīties bet šā vai tā, gana reta situācija, lai 17 atkartojumos apmuļļātu   81. III no https://lhf.lv/files/2Wt6XTDuX0d42jOvUbjK.pdf Ja aizsardzībā esošās komandas laukuma spēlētājs neitrālajā vai uzbrukuma zonā virza ripu atpakaļ savā aizsardzības zonā (vadot ar nūju, piespēlējot vai raidot ripu), uzbrukuma komandas laukuma spēlētājiem esot šajā zonā, aizmugures stāvoklis fiksēts netiek.  
    • kaads
      jautājums , kas brauc ar EV, cik zinu, ka daži te ir, bet varbūt pat vairāki   Ir baigā reālā  jēga no siltumsūkņa iekš auto ? Kāpēc tāds jautājums.  biju uz apkopi pie dīlera ar degvielnieku. Kamēr gaidu auto, kavēju laiku tirgoņiem. Aizrunājamies par EV, siltumsūknis kā opcija nevienam EV standartā nenāk, piepērkams atsevišķi par cenu pāri 1k. Tad lūk, esot pie dīlera bijis DEMO EV auto ar siltumsūkni, un braukājot testa braucienus lielu jēgu no tā nav sajutuši, pilnīgi pietiek ar  standarta sildītāju. Varbūt kaut kāds ieguvums esot tālus gabalus braucot, bet tā pa pilsētu nekādas jēgas. Labāk to piķi ieguldīt kādā citā opcijā, Salonā EV auto tirgošanā arī ir bez siltumsūkņa, bet ar visādiem citiem pribambasiem  Protams tirgoņi Demo auto patērētājā jaudā daudz neiedziļinās, jo viņiem tas pie kājas, vajag lādēt, salonā uzlādē. Mājai siltum sūknis ir viena no labākām opcijām, bet teorētiski arī auto jābūt tai fīčai super. Bet kā ir dzīvē ?
    • base7
      Pieejams gan Bitei, gan Balticomam, gan Līvām, gan vēl virknei operatoru. Viņiem signāls mazliet ātrāks, nekā caur VTV vai visādos strīmos. Viņi TV3 ziņās jaunumus var uzzināt pusekundi ātrāk, nekā pārējie  Ir salīdzināts.
    • M@R$$
      Zinu ka manam BCOmam/Bitei interaktīvai ir liels aizkavējums, iespējams ka analogam kabelim (kur vēl tāds kabeļu TV ir pieejams) būtu visātrākais signāls. Vai tas man pagarina kaut ko? Nu tāka nē...
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.7k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...