Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   2 biedri, 0 Anonīmi, 84 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• raiviic
    • spameris
  • Biedru statistika

27323
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Anatolijs
    Newest Member
    Anatolijs
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• Racer
      Nu tas ir vēl interesantāk. Piedod, bet antenas darbojas simetriski uz uztveršanu un raidīšanu. Pieļauju, ka domāji par efektivitāti uz raidīšanu ar ārējo antenu.
    • AlCohol
      nezinu, kādu datubāzi viņi izmanto, bet kaut vai ekselī var ierakstīt, kad tu paņēmis iekārtas un, kad stāsies spēkā līgums. diezvai atšķirība starp beztermiņiem un terminētajiem. @Racer pārpratis būsi manis teikto. ir tupas antenas, kas uztver, bet ir arī tādas, kuras spēj, noteiktās jaudās, raidīt atpakaļ.
    • versatile
      Ja kinders daļu pats pelnīja, tas vajag, lai ir prieks pašam skatīties uz rezultātu. Labs veikums!
    • spameris
      Nu nezinu, tam MT 5g R16 retail cena tuvu  400EUR, varjau būt tur pavisam lētājiem modeļiem tas būtu saprotams. Bet nu šinī gadījumā mans tas škiet ir tirgot nu tādu pieklājīgu auto un uzskrūvēt 13" diskus.
    • aoma
      Reālākais, kā jau te minēja, ir radiolink - pašam pa logu ir redzami 2 torņi /ne bietes/, bet vakaros kaimiņiem TV kubikos. Mans links ne no tiem ātrākiem, bet reakcijas laiks labs,
    • vekio
      Neviena no detaļām nav nejauša vai uz atlaidēm vai tml. Es biju izurbies cauri neskaitāmiem testu rezultātiem; parametru nozīmīgumam; savietojamībai utt. Jā, bija, protams, kompromisi, jo omītes nebija sadāvinājušas mega budžetu + kinders bija sapelnījis tikai kādus 600eur...   Korpuss? Galvenie apsvērumi: - mušu režģis VS putekļu filtrs; - dizains (gan balts, gan skaists); - vieta GPU; - vadu menedžments. Šim vēl forši, ka DualChamber; un gaisa plūsmas variācijas iespējas. Un ja pārmetumi par cenu... tad šajā cenā nāca iekšā visi šie ventilatori 😛   NVME gen5? - nu cena bija ok; - MB atbalsta; - šodien ātruma atšķirību nemana, jā... - ietilpība - pietiek.   Un tur ir daudz ko stāstīt par MB, RAM, CPU, PSU, GPU. Tur nav runa tikai par parametriem. Tur vēl detaļu parametri, kuri tiek lodēti uz patēm; plates slāņu daudzums; arhitektūra utt.
    • aoma
      Par simboliskām naudām /kasti laba alus/ var tikt pie laba satelītkomplekta -  2 šķīvji, cirkulārā un Eiropas galva, komplektā daiseks divas izejas, uztvērējs VU Solo+. 
    • AndrisBB
      Komponenšu cena? Ja veikalā verķis sanāk ap 80 bakši, tad kā minimums jāiekļaujas kādos $8 uz BOM, lai kautko nopelnītu. Kautkādiem brazīļu operātoriem ganjau pārdod vēl uz pusi lētāk.
    • spameris
      Es tik nesaprotu, kapēc viņi vispār vēl kautko ražo ar 16MB flash, ar MT ROS 7, var biš iebraukt auzās ar to kad disks ir pilns. Man tam LMT 5G 16, kautkādi 60KB tik brīvas vietas, viena nepareiza kustība un diezgan liels čakars  
    • Damn
      LMP 5G pilsētā nevarētu būt labāks? https://box.mikrotik.com/f/3e9739fa7de14aa1abb0/     Kā lai operators zin, ka esi "testa" periodā, ja paņem beztermiņa līgumu? OK, iesākumā sanāk dārgāk, ja viss ir labi pēc mēneša, tad noslēdz ilgtermiņa līgumu.
    • Racer
      Nē, ja liec mājās, tur nav nekādas aktīvas aparatūras. Vienīgā aktīvā aparatūra iespējama tikai ar provaidera sadarbību - pastiprinātāji un repīteri. Gan jau @AlCohol kaut ko citu bij domājis, bet interesanti ko.
    • DM101
      Jurikiiin, uuuuu!! Vakar tiku pie shaada apparatusa. Un te ir reaalu testu links: https://www.kenrockwell.com/audio/hitachi/hma-8500-mk-ii.htm   un THD ap 0.0001...0.0002% Jaa, 3 nulles aiz komata.   Un te, reku, sheema. Vai es pareizi saprotu, ka ar neko nenoziimiigam ampam vinji piemochiijushi IC711, kas izcelj deltu starp izeju un ieeju un, paardesmit reizes pastiprinaatu, veelreiz iebaro inverteetajaa ieejaa? Shis ir 1985.gads. Un atceramies Tek gjeneratora sheemu paaris lapas ieprieksh, teemu par ampiem ar superdziljajaam OOC. Nekur taalu mees/chalji tikushi neesam  
    • Prodigy
      Rpi 2b var dabūt vēl
    • Jainit
      es, kad savulaik testēju mc888 , liku šo skriptu https://www.lteforum.at/mobilfunk/script-fuer-zte-router.20462/
    • maize
      Advanced - Others - Network information, bet nu diezgan bēdīgi un neuztverami. Githubā ir aktīvīsti, kuri līdzīgiem modeļiem uztaisījuši pārlūka papildinājumu ar vizuālāku skatu, un pat intergrāciju ar HA.
    • 138
      Šodien pie nemainīga setapa ir apmēram sekundes, vārda "Ločmelis" vai "trešdaļā" garumā, atšķirība, bet šoreiz uz otru pusi. 
    • base7
      Lietuvas radiostacija "R Radio" (FM105.8)  ir mainījusi savu nosaukumu uz "Radio Energy".  Pirms krievu iebrukuma Ukrainā, viņi saucās "Ruskoe Radio Baltija". Mājaslapa: https://radior.lt/energylt/ P.s. Latvijas pierobežā iespējams klausīties uz FM skalas. Kaut kad lidzīgs "EHR+". Tikai atšķirībā no mūsējiem, tur skan krievu deju mūzika, nevis *ūdainais hiphops un RnB.    Papildinu. Pirmsākumos (Rus Radio laikā) tika atskaņota tikai krievu mūzika. Pēc tam (R radio laikā) krievi tika spēlēti minimāli, pārsvarā tika likts uz rietumu mūziku. Bet tagad atgriezušies tikai pie deju gabaliem krievu valodā. +Ēterā arī dzīvi cilvēki pie pults.
    • 138
      O, skatos, tepat augstāk esmu pieglabājis, ka aizpērnruden esot bijis Tamron SP AF 17-50mm f/2.8 XR Di II LD IF par 130€ un tas esot bijis labs dīls. Šis te, kurš bildēs, mētājas lombī komplektā ar 400D bodiju (kuru man nevajag, bet kaut kā jau pēc tam tiktu no viņa vaļā) par 120€. Bet kas viņš īsti ir?
    • spritee
      Tur kādu atsevišķu aplikāciju jāvelk vai, es itkā 5g rūtera admina panelī līdz tiem vēl neesmu ticis 
    • 138
      Kungi, varat atpazīt, kas īsti šis ir par Tamronu? Man sanāk izlasīt tamron xr di II sp, iegūglējot šos burtus rādās ka viņš varētu būt 17-50 2.8, bet vēl viņi dalās vc un ld versijās? Cik par viņu būtu vērts maksāt, un vai viņš man būtu apgreids pret mana 100D kit 18-55? 2.8 būtu neliels apgreids, bet citādi? Alternatīvu tepat tirdziņā, ja vēlaties uz to norādīt, esmu pamanījis, bet tā šobrīd nav manā budžetā.  
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.7k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...