Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   20 biedri, 0 Anonīmi, 104 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• VeightTripleDivision
    • M@R$$
    • inteens
    • kaut_kaads
    • 138
    • tu16
    • Anreel
    • maize
    • pauls
    • kimos1
    • jacobs
    • Stasss
    • ggg97
    • versatile
    • kaads
    • Igors83
    • AndrisBB
    • martinno
    • latscrap
    • e = d
  • Biedru statistika

27298
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Anatolijs
    Newest Member
    Anatolijs
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• 138
      Paldies, derīga ideja, es pats noteikti negribu mēģināt tikt galā ar kaut kā šāda konfigurēšanu, bet palūkošu paziņu lokā pēc kāda, kurš var. Varbūt tu pats gribi un neprasi miljonu? Uzsit pm tad.
    • 138
      Situācijā kad bija divu minūšu aizkave, iespējams, tā bija, bet situācijā kad bija sekundes-divu aizkave pret otru bāru, es šajā, vēlākajā, pašrocīgi biju nospiedis ▶️ refrešotā Go3 lapā.   Piekrītu. Vari iedot kādu labu avotu, kas man palīdzēs to saprast? Kas ir pakete, tā kas bez spārniņiem, un handšeiks, aptuveni zinu, par tīkliem esmu pabeidzis trīs klases un koridoru nē, nu tikai koridoru, apmēram.   Galvenokārt tāpēc, ka vajag antenu.   Kur?
    • kimos1
      Kada starpiba par procesoru, ja tev visu raksta uz grafisko karti. Tev ir kur ielikt spelju disku? -Redzi nopietni onkulji kas saliek spelles , kuri ir pa 2500 vai 2700 profesionalji nepiedava par velti download uz lisajiem nu tadiem zini.... Tatad tev vajag DVD rakstitajs lasitajs. Grafiska karte ir cik, ja analize ko, tad vinja tapatas tur ir viens... bet jaudiga. Ja Gigabayt, tas ir jaudigaka par jokainu datori spelem kur nevar ielikt diskus.... Bet spelju salikts sledzas pie tv nevie uz datori, tur nav uzrakstits. Tev Tv ieteiktu par so naudu., neteiksim ka vinji zona kur pieslegt spelem ko, bet ja tev kratuve bez DVD, he he, tad spelju nav... Procesors zini ir vienalga, ja tev vairak interesetu vai grafiska karte ir 4 procesoru un uz  kopers ir directx specefektus, nevis kas no....he he he vinji nevieni nezina ko vajag. Noperc ventilators....hi hi hi.
    • 138
      Video neskatījos, pārlasīju tam sekojošo jūsu diskusiju. Ko sakāt par to Reflector Audio estrādes sistēmu, kuru pirms pāris gadiem ir iepirkuši un reizēm šur tur uzliek vieni no lielajiem apskaņotājiem (neatceros, kuri, varat atgādināt?)? Kādas tai priekšrocības un trūkumi? Kādos apstākļos tā ir līdzvērtīga vai pārāka par tradicionālām sistēmām un kādos nē? Esmu dzirdējis viedokli, ka āra pasākumiem tā lāgā neder.
    • McBetonc
    • RudeWolf
      Nu vot jautājums, cik tā atšķirība no rietumu analogiem bija korektāka konstrukcija un cik vienkārši specefekti. Cik pats NAMMā palūkojos uz konkurentiem, lielākai daļa ir visādi kasjaki, kas ar laiku kļuvuši par brenda firmas zīmi. Bet nu ar prof. monitoriem pats zini, cilvēks iemācās sadzīvot, saprot, kā uz tās miskastes skan labs un kā slikts mikss un vienkārši strādā. 99% pasaules mūzikas ir miksēta uz miskastes un kaut kā skan.   Montieriem arī vaiga ēst!
    • superKrona
      Pats lietoju šo: variants Color: 2in1 Carplay Box
    • AndrisBB
      Jā, izskatās ka priekš CarPlay ir plašāks piedāvājums un cenas zemākas. (Skatoties Amazonā)
    • martinno
      Tad iemet, lūdzu, linku uz konkrētu puļķi, kuru lieto un vari ieteikt.
    • superKrona
      Nu pagaidām Aļiks rullē  Gan pats lietoju, gan 2 paziņas.
    • biomass979
      Pēc ko šie vispār nosak to TOP? -Tie kuri skatās virszemes TV tos viņi nevar noteikt! tikai pēc staumēšanas .... vai kā!? Viņi tak nezvan nevienam neprāšņā....Vismaz man  tikai vienu x ir trāpījies par radio aptauja,un tad ar  dabūja ablomu ka klausos "sunshine live 90"! Ja nemaldos Poļu rādio.   Nevella vācu radio!
    • martinno
      Negribētu piekrist, ka, piemēram, Raspberry Pi Zero 2W būtu baigi liels. Manuprāt arī maza kastīte.     Man tomēr ikdienā ir īsāki pārbraucieni. Telefons vai nu jakā, vai gurnu somiņā. Katru reizi vilkt ārā - negribu. Jā, ja garāks brauciens, tad piemetīšu pie lādētāja.     Ir divas versijas, ko esmu atradis: no Aļika par 15€ ar apšaubāmu kvalitāti vai kaut kas ar labām atsauksmēm par 50+€
    • AndrisBB
      Vaitad tie gatavie risinājumi nesanāk pat lētāk kā RPi?
    • versatile
      Nemaz nerunājot, ka vada pieslēgums uzticamāks un, kas nav mazsvarīgi, lādē telefonu. Citādāk var obidna sanākt, izkāpt Liepājā ar izlādējušos bateriju.
    • superKrona
      Mazas kastītes vietā mašīnā turēsi Raspberry PI? Tam štruntam takš vajag arī barošanu
    • biomass979
      jā,ja šādus sižetus rādīs ! 🤣 youtube_RyhWAZN6EVA_1080x1920_h264.mp4
    • Lcs006
    • Racer
      Gan jau maijā mistiski būs Ltv 7 topā.
    • binary
      Pieļauju, ka tāpēc arī H ("PHS") no N ("PNS") neatšķir   Es gan sāku pie viņiem iepirkties tik kaut kādā 2021. gadā, bet no ~15 pasūtījumiem tik 2x ir bijušas problēmas ar nepareizi atsūtītu preci, abas reizes salīdzinoši nesenas (tagadējā un oktobrī), tāpēc rodas iespaids, ka "sākuši haltūrēt".  
    • jacobs
      Nuu, tie savu biznesu iesāka, kā tīrs ''krievu kantoris'' ar visām tam raksturīgām iezīmēm, Ar laiku gan ceļot savu darba kultūru, bet pamatpohujismam vienalga saglabājoties.😏
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.7k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...