Pēc ko šie vispār nosak to TOP? -Tie kuri skatās virszemes TV tos viņi nevar noteikt! tikai pēc staumēšanas .... vai kā!?
Viņi tak nezvan nevienam neprāšņā....Vismaz man tikai vienu x ir trāpījies par radio aptauja,un tad ar dabūja ablomu ka klausos "sunshine live 90"! Ja nemaldos Poļu rādio. Nevella vācu radio!
Negribētu piekrist, ka, piemēram, Raspberry Pi Zero 2W būtu baigi liels. Manuprāt arī maza kastīte.
Man tomēr ikdienā ir īsāki pārbraucieni. Telefons vai nu jakā, vai gurnu somiņā. Katru reizi vilkt ārā - negribu. Jā, ja garāks brauciens, tad piemetīšu pie lādētāja.
Ir divas versijas, ko esmu atradis: no Aļika par 15€ ar apšaubāmu kvalitāti vai kaut kas ar labām atsauksmēm par 50+€
Nemaz nerunājot, ka vada pieslēgums uzticamāks un, kas nav mazsvarīgi, lādē telefonu. Citādāk var obidna sanākt, izkāpt Liepājā ar izlādējušos bateriju.
Pieļauju, ka tāpēc arī H ("PHS") no N ("PNS") neatšķir
Es gan sāku pie viņiem iepirkties tik kaut kādā 2021. gadā, bet no ~15 pasūtījumiem tik 2x ir bijušas problēmas ar nepareizi atsūtītu preci, abas reizes salīdzinoši nesenas (tagadējā un oktobrī), tāpēc rodas iespaids, ka "sākuši haltūrēt".
Nuu, tie savu biznesu iesāka, kā tīrs ''krievu kantoris'' ar visām tam raksturīgām iezīmēm, Ar laiku gan ceļot savu darba kultūru, bet pamatpohujismam vienalga saglabājoties.😏
Te būs jaunākais skatītāko TV kanālu
top 10 (aprīlis).
1.vieta- LTV1
2.vieta- TV3
3.vieta- 8TV (!!!)
4.vieta- TV6
5.vieta- 360TV
6.vieta- LTV7
7.vieta- TV3 Life/TV3 Plus
8.vieta- STV
9.vieta- Super Baltic
10.vieta- TV24
FML
Kaut kā elektrika.lv sākuši haltūrēt… Šoreiz Noark PNS 24T vietā atsūtījuši PHS 24T. Labi, ka ir pieredze ar šito - pērn balta €20 eiro vērta rozešu rāmja vietā atsūtīja pelēku, tāpēc apmēram zinu, kā pie šiem notiek apmaiņa Bet nu tāpat atkal darbi apstājas šitādu "gan jau saies" dēļ.
Te jau pat var būt tā, ka otrā barā atcerējās, un spēli ieslēdz pāris minūtes vēlāk (vai jau to sporta studiju pirms tam), un ieslēdza, lai rāda "no sākuma".
Tad vēl reizēm straume mēdz pat nedaudz ieķerties, kas arī uzkrāj kavēju, lai gan it kā tika ieslēgta tiešraide. Nemaz nepieminot visu to, ko @AndrisBB jau minēja.
Ir vecmodīgs, vajag antenu utt. Otrkārt - paralēli notiek 2 spēles un tās var redzēt tikai interneta pakalpojumā.
Bet nu pēc būtības - biedrs @138 nodarbojas kaut kādu sviestu. No sākuma jāsaprot kā tas process strādā un tad ir jēga testēt, nevis otrādi. @AndrisBB, jau vairākkārtīgi centās izskaidrot, bet laikam bezcerīgi...
yessss!
proton fail
luuk, viens kadrs ash paarziimejis sheeminju, izreekjinaajis Uce kritumu Q907 un pieraadijis, ka Uce max ir paarsniegts. Nu, tur chupa liikju tajaa barotaajaa konkreetajaa keisaa.
Goda vaards, vispirms postu ierakstiiju, tad skatiiju internetus [skatiiju audio OPampa korpusu, tas buus jaamaina].
Satvērēja zokļu forma bij pilnīgi nekam nederīga, lai saķertu manam velo ne stuti, ne rāmi.
Domāju uztaisīšu jaunus 'žokļus', bet forma tik dīvaina, ka galu galā nolēmu uztaisīt pa jaunam visu satvērēju.
Beigās sanāca kautkas tāds. Pats satvērējs no PLA, varbūt mazliet 'resnāku' jāuztaisa augšdaļā, bet tur labi.
Žokļi no TPU (tāda pacieta gumija). Var nomainīt uz D veida vai apaļiem.