-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 8 biedri, 0 Anonīmi, 100 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- Jainit
- 138
- Johny_JK
- zix
- AndrisBB
- Dils
- uldise
- Igors83
-
Biedru statistika
27170
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Anatolijs
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Gobzema skrīnšotiem tomēr taisnība. https://xcancel.com/NormundsS/status/1917865539869003837#m
-
Maksāt mazus sociālos nodokļus skaitās paradīze? Es labāk maksāju 41% un dzīvoju valstī kur ir "Latvia - Level 1: Exercise Normal Precautions" nekā 7% ar lielu iespēju, ka "Exercise increased caution in Chile due to crime and civil unrest. Country Summary: Street crime (e.g., muggings, pick-pocketing, theft) is common in Chile. Rates of violent crime, such as assaults, homicide, carjackings, and residential break-ins, are increasing." . Pagoglēju un šo atradu te: Chile Travel Advisory
-
Bet varbūt tu, atšķirībā no šīs dāmas, nenonāci pie šādas nepieciešamības, uzbrūkot mēbeles vecajai lakai ar slīpmašīnu un neaizdomājoties, cik plāns ir finierējums. Mēbelei, kurai laika zobs izgrauzis kādu sīku robu finierējumā un kura netiek atjaunota bet tiek lietota kā ir, arī es esmu piekrāsojis. Autore pēc tam klāja virsū šādu vaska eļļu https://bormawachs.com/dettaglio_new.php?idprod=4907&cat1=4&lang=2 Nez kā tā pacieš tevis minēto šķīdinātāju? Skaidrs ka uretānalkīda lakai tas būtu kā pīlei ūdens.
-
Galvenais pēc tam kādu Captain Morgan Black Label Jamaica Rum 73% dzerot, to tur neizšļakstīt.😀
-
Uz Hotbird (13E) satelīta bezmaksas paketē parādījies jauns ASV TV kanāls "World Fishing Network". Parametri: 11785, 27500, H, 3/4, FTA Mājaslapa: https://www.worldfishingnetwork.com/
-
https://vbh24.lv/lv/meklet/t-Marķieris profilam bet ir arī koka detaļas piekrāsotas
-
Ir tā darīts. Protams, nepretendējot būt mēbeļu restauratoram.
-
-
No kāda mēbeļu "restaurācijas" kanāla:
-
Par militāro nemācēšu teikt, bet, esmu ievērojis, kopumā jūtūbē un citur ir satura radītāji, kuri orientējas tēmā, par kuru runā, un viņi nesarunās muļķības arī tad, ja viņiem ir nepilnīga informācija, un tad ir tādi, kuri vieglu roku uzceps video vai postu par jebko, bullshit in bullshit out, vai pat apzināti, jo skandalozāks saturs nozīmē vairāk skatījumu nozīmē vairāk $$.
-
Jā, un to izsakot, reizēm cenšas pārspēt pats sevi, iepostējot arvien dīvainākas izcelsmes avotus, bet tajā pat laikā nekautrējas gānīties par "žurknālistiem" citos avotos. Sāc ar sevi!
-
Kas attiecas uz militāro jomu, tad man grūti iedomāties, ka kāds blogerim stāstīs visu patiesību. Kādreiz mūsu pulkvedis tā skaidroja kāpēc arī NATO valstu kara tehnikas tehniskie dati ir slepeni PSRS. Tāpēc lai pretinieks nezinātu, kas ir zināms par viņiem. Tā viņs mums baidīja lai mēs eksāmenos slepenajos mācību prieksmetos neizmantotu špiķerus. Tagad tāda sajūta, ka izlūkiem pat nav īpaši jāpiepūlas. Visu var uzzināt sociālajos tīklos.
-
Čīle izskatās kā paradīze parastam iedzīvotājam salidzinot ar Latviju.
-
Viens ir to darīt kā darbu kas kādreiz bija prestižs amats, cita lieta kad kāds internetā izsaka savu viedokli. Reali Latvijā tik uz vienas rokas saskaitāmi ir žurnālisti kas vispār kautko double checko pirms copy paste rakstus no arzemēm.
-
-
Es esmu pilnā garumā noskatījies vienu vienīgu šī autora video, par Jūrmalu, par to varētu teikt ko līdzīgu, tieši tāpēc nav vēlmes skatīties citus par tēmām, kurās man nav zināšanu lai spētu izsijāt. Ja Latvijā atnāk protestētāju protestētāji, tad arī kaut kas līdzīgs mēdz notikt. Un ko tu ar to vēlies teikt?
-
Paskatījos pārtinot. Interesanti, bet diezgan daudz pieņēmumu un pat muļķību.
-
-
Ne tikai. Lai tanku darbību nodošinātu vajag milzīgu daudzumu degvielas. Vajag nodrošināt tanku apkopes un remontus. Sarezģīta pārvadāšana lielos attālumos. Cik laika vajag, lai sagatavotu tanku ekipāžu. Vajag veikt darbības, lai attīrītu ceļu no mīnām. Ne visos gadalaikos Ukrainā var izmantot dubļu dēļ. Bet par drona pilotu var paņemt jebkuru pusaudzi, kas aizraujas ar datorspēlēm. Dažu nedēļu sagatavošana un viss.
-
Drīzāk otrādi, atklātība pievelk uzticēšanos. Kam nepatīk, izstrīpotu, bet liktos ka ir pa godīgo. Šādi sanāk ka primārais ir savas un partijas intereses, nevis vēlētāja, kā arī pārzin žuļīšanās principus, nevis saka ko grib un domā.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.7k
-
Kopā ierakstu1.5m
-