-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 2 biedri, 0 Anonīmi, 75 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- kurtka
- DSTr
-
Biedru statistika
27155
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Kaspersky
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Ja runa ir par pirmo "vārdu" (to "kpc"), tad gan jau tas ir tikpat aktuāli kā pirms gadiem 20-30. Toreiz digitālajā vidē tā bija pilnīgi normāla parādība. Ja par pārējo burtu savārstījumu, tad jāatzīst, ka ar to valodas lietošanu mūsu sabiedrībā ir diezgan bēdīgi - gramatiski pareizi neprot rakstīt ne bērni, ne viņu vecāki, nedz arī skolotāji
-
Redzi, kamēr pats nepamēģināsi vismaz dažas stadijas, neko tā arī nesapratīsi.🙂Taču ne visi iztur šādus eksperimentus...
-
-
Jāpajautā būs mazbērniem, man, nu jau šodien, tie visi sabrauks ciemos? Kā tad īsti šodien ir ar to valodu? Man jau viņi ir visos vecumos... 🙂
-
Kaut kā tak viņiem ir jākompensē izdevumus par VoWiFi ieviešanu (marta vidū pamanīju, ka telefons tādu sācis lietot), paši kaut kādā tai pavadvēstulē to minēja. Tas nekas, ka WiFi man iet caur to pašu Tele2 - tagad telefons var ne tikai pa taisno ar torni "runāties", bet darīt to arī caur mobilo rūteri
-
Gan jau vielas palīdz saīsināt vārdus utt.
-
Redzi, šeit tomēr ir tehnisks, domāju izglītotu cilvēku forums, nevis tīņu čats vai pļēguru tusovka? Censties rakstīt daudz maz pareizi ir vienkārši cieņa pret biedriem? Bet jā, ja piemēram iesāk nemazgāties, neskūties utml., tad, droši vien, pie tā arī pierod? Es kādreiz, kad ilgāk ar šņabi aizrāvos, gan pie tā, tā arī nepieradu...😏
-
@jacobs nvm, tas ir txtspk, imo nav prob, fr Tulkojums: neuztraucies, tas ir textspeak (no sms un čatiem cēlusies rakstības forma ar intensīvu saīsinājumu lietošanu), manuprāt tā nav problēma, patiešām
-
"vēlos", ne "gribu". sāksim ar šo. tad arī, savas vēlmes, strukturizēšanu veido. tu vēlies (!), tu vari (!) un mans budžets(!). bet, ko beigu beigās tev vajag?
-
Jurkins nav, nav īsti ko moderēt vairāk 🥲 Augstāk esošais kungs (tas?) jau apklusināts
-
-
Маn amizanti reizēm šķiet, kad iedomājos, ka šie ''Endzelīna mazdēli'' tā arī runā, kā raksta?😀
-
Nu 40% pieaugums tomēr būtu kosmoss pat lielākajiem kretīniem. Tur gan jau kaut kāds errors. ZZ lapā arī rakstīt, ka šis tarifs būs +1.00 eur.
-
-
Nav. Nu redzēsim. Tomasam tās citas bija it kā īstas.
-
Zini, par cik šad tad esmu komunicējis ar šo personīgi, tad varu teikt ka viņš ir šausmīgi egoistisks, kasīgs, kaitinošs tips, kas sevi par kaunu pataisīja pēc visa Covid laika, bet to ko viņš dara tagad caur Instagram Storijiem, mūsu dzeltenā prese var tikai papīpēt maliņā... Visi skandāli, kas sākumā parādas gobzema profilā ir gandrīz kā Breaking News, kas pēc pāris dienām parādas ziņu listēs. Lai kāds viņš draņķis nav bijis, bet tagad ja gribi kursā par Latvijas krējuma netīro veļu, tad viņa storijiem ir interesanti dzīvot līdz..
-
-
Kārtējais ikgadējais "uzlabojums" Tele2 tarifu plānos. Izmaiņas no 01.06.2025. katram numuram +1 eur/mēn. Nezinu par citiem operatoriem, bet domāju, ka pārējie arī nesnaudīs.
-
Tie scrīnšoti ir apstiprināti no citiem? Jo tas Torro Zorro pats labi māk jaukt narkotikas, alko un psihotropos, attiecīgi saģenerēt bildītes arī var.
-
Ā, tiešām no TĀ satīna. Galīgi bija paslīdējis garām manam burbulim gan tas, par ko tu runā, gan viņa pazušana šī gada sākumā. Bet redz, viņa gadījumā laikam nav vēl piecas citas "mani arī!!", tā ka sliecos ticēt, ka beibe jobnuta, nevis viņš. Un labi vēl, ka tā beidzās, nevis kā Timmam.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.7k
-
Kopā ierakstu1.5m
-