Bet nu bildē redzams, ka ja cena ir laba un Latvijai vajag tā pati sevi nodrošina par 105% bez nekādām vēja super stacijām. Tas kas trūkst ir starpsavienojums ar EE, bildē redzamais strādā uz caurplūdes maksimuma 600MW.
Kāpēc man ir sajūta, ka līdz šim EE, LV un LT tā cena visu laiku bijusi identiska? Kaut ko jaucu vai tiešām tā atšķirīgā cena ir kaut kāds pēdējo laiku jaunums?
Atradīsi pēc vārda uzvārda.
Pieļaju ka drīz tiks aizklapēts. Vnk šobrīd šim nav tādu iespēju.
Pašam oficiālajam Straujupītes kontam šobrīd komentāru sadaļas slēgtas.
Uz Astra (28.2E) satelīta esošie Lielbritānijas nekodētie mūzikas kanāli "Now Rock" un "Clubland" maina savu atrašanās vietu.
Jaunie parametri: 11082, 23000, H, 5/6, E stars, FTA (ID: 50352/ID:50355)
Vecie parametri: 11553, 23000, H, 5/6, E stars, FTA
Labdien!
Vēlos iegādāties augstas klases gaming un content creation Datoru.(tas ir salikt)
Varu dabūt CPU un GPU stipri lētāk jaunus.
Mans budžets : 1500 eiro.
Šis ir tas viedais gaismnesis un nesavtīgais godulis gobzems toro?
https://www.delfi.lv/161/criminal/120070586/prokuratura-gobzemu-apsudz-par-lidz-pat-200-000-eiro-izspiesanu-un-neslavas-celsanu
Tā otrā.
Diemžēl vai par laimi, Gobzems šobrīd savos storijos ja kaut kādas baumas izplata, tad parasti absolūti viss tas ir taisnība.
Sākumā daudz kas tiek svēti noliegts, bet nu kā zinam, meliem īsas kājas.
Starpcitu, Straujupīte sēžot aiz restes laikam nav paspējis aiztaisīt savu oficiāli jaunibas Insta kontu. Tad nu tur visa viņa būtība skaisti izskatās.
Kura? Gobzema vai Straujupītes īpašnieka? Par pirmo šobrīd man vienalga, par otro - nu pastāsti, ja tur ir kas tāds, ko nezinu.
Cilvēki, kuri pielieto kritisko domāšanu, automātiski nenoraksta kā muļķības VISU informāciju, kuru izplata kāds avots, kurš mēdz izplatīt dezinformāciju. Ok, es pats skatos uz la.lv un nra.lv līdzīgi kā tu uz Gobzemu, tā ka drusku tevi saprotu. Bet vai kāda daļa no šī stāsta būtu feiks?
Arī cukurfabrikām varbūt bija līdzīgi, bet tur priekš manis ne tik acīmredzami, nesaku ka ticu, nesaku ka neticu.
Nu tur jau tā lieta, ka Arigo postē tīru patiesību, bet pēc tam sazvērestību cienītāji metas aizstāvēt, ka nevar būt ka Tiktok stārs tādus sūdus taisa.
Reizēm šķiet ka 80% Tiktokeru, Feisbukistu un arī šeit sauja dzīvo absolūtā informācijas un kritiskās domāšanas vakumā.
Esi kaut mazliet vairāk kursā par tā ērzeļa pagātni un izdarībām?