Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   12 biedri, 0 Anonīmi, 91 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• jema
    • kaads
    • DM101
    • AndrisBB
    • tu16
    • saf
    • jozhix
    • binary
    • Lcs006
    • Aigars
    • 138
    • Corpsegrinder
  • Biedru statistika

27140
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Kaspersky
    Newest Member
    Kaspersky
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• Kitai
      varbūt varat ieteikt kādu firmu?
    • base7
      Mix FM tagad pārsit pušu SWH un Skonto stabili. Jaudas zinā SWH nokritis uz otro vietu. Pirms tam bija pirmajā (starp komercstacijām,). Un protams, visspēcīgākie raiditāji Latvijā pieder LR1 (FM90.7) un LR2 (FM91.5)
    • AndrisBB
      Ja tic nostāstiem, tad man klasesbiedra tēvs nomira ļoti ātri pēc izbrauciena uz Černobiļas seku likvidēšanu. Pārāk sīks tanī laikā biju, lai atcerostos par ko cilvēki runāja, kur nu vēl bērnu klātbūtnē. Pat neatceros kā viņš izskatijās.  
    • 138
      Šim kungam paveicās, daudziem citiem likvidatoriem nē. Ir samērīts, cik daudz radiācijas viņš saņēma? Iespējams, mazāk, nekā tie, kas uz jumta šķipelēja smiltis.   Tiem žurnālistiem, kuri raksta klikbaita un viltus ziņu lapām, tiem jā, tiem tāds darbs. Ja nekļūdos, tu piederi paaudzei, kas pieradusi uzticēties medijiem kā autoritātei un nesajūt feiku, jau paskatoties vien uz avotu un stilu, kas mums, jaunākiem, ir tāda kā pašsaprotama spēja, un mēs savukārt nesaprotam, kā to var neredzēt. Tāpat kā mēs brīnāmies par visām senioru apkrāpšanas shēmām.
    • AlCohol
      kaut kāds hype sanāca par Oblivion remāsteri, itkā ar pa lēto, bet.. kārtējā spēle, kuru nopērc, domājot, ka būs tādas pašas emocijas kā spēlējot cik tos gadus atpakaļ? noteikti nē priekš manis.  
    • kimos1
      Emperor. Rise of the Middle Kingdom. Nesanak tikai uz beigam iziet cauri uzbuvet giga muri jo maisa kas. Teikumos baumoja ka kautkas jasaliek kadus 3 limenjus ieprieks.  
    • oks
      Man liekas, ka Merkurs vispirms apklusa internetā, kopā ar diezgan labu jaudas samazinājumu AM, un pēc tam apklusa pavisam. Balvu 95,4 jau divus gadus nevienam nevajag.
    • Aigars
      Es pirmo rakstu lasīju pirms vairākiem gadiem, un tas uz mani atstāja lielu iespaidu. Ar Gūgle nebija problēmu sameklēt. Laikam žurnālistiem patīk pārspīlēt. Ar Gūgli pārtulkoju otrā raksta beigas. Tomēr vīrietis, kurš izdzīvoja nolaišanos zem Černobiļas atomelektrostacijas 4. reaktora, guva traumas Kijevā – 2017. gadā viņu uz gājēju pārejas notrieca automašīna.  36 dienas komā, smaga galvas un kājas trauma. Lielo izdevumu dēļ ģimenei nācās meklēt papildu līdzekļus. "Kad summa jau pārsniedza 200 tūkstošus grivnu, mēs pārtraucām skaitīt," atceras viņa sieva Valentīna Mihailovna. Aleksejs Mihailovičs spēja atgūties, tomēr viņš nekad neatgriezās darbā, lai gan neatteicās no šādiem nodomiem. "Bet neviens nezvana, neviens neatnāk," viņš sūdzas, stāstot par savu darba meklēšanu. "Man vajadzētu priecāties, ka vismaz esmu dzīvs. Es nenomiru agrāk – un tas ir labi. Esmu dzīvs un esmu dzīvs, ar to pietiek," piebilst "Černobiļas nirējs". Pēc seriāla iznākšanas uzmanība Aleksejam Ananenko kļuva daudz lielāka, stāsta viņa sieva - žurnālisti no dažādām valstīm zvana, lūdzot intervijas. Pirms tam pat ne visi kaimiņi zināja, kam blakus viņi dzīvo. Valentīna Mihailovna stāsta: "Kādu dienu atnāk kaimiņu puika un saka, ka skolā, Černobiļas gadadienā, skolotāja viņiem stāstīja, ka bija likvidatori, kas nokāpa zem reaktora un visus izglāba, un tad nomira. Es atbildu: viņi nenomira, viens no viņiem ir blakus istabā."
    • 138
      Paldies. Tātad, interesanta un varbūt nozīmīga detaļa, bet nekādi ūdenslīdēji. Izsūknēja ūdeni no tuneļiem, aizgāja (aizbrida), aizgrieza krānus.
    • 138
      Fun fact: https://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/1549366/How-we-made-the-Chernobyl-rain.html   Sūdīgi baltkrieviem. Bet, iespējams, ne tikai Maskavai, bet arī mums būtu ticis vairāk, ja tas nebūtu darīts.
    • 138
      Kādreiz vajadzēja visu vasaru govis ganīt, lai nopelnītu uzvalciņu skolai un graudu maišeli, jā, un ko tu vēlies pateikt ar šo argumentu?
    • AlCohol
      kāda vairs starpība, pa lielam. tāpat tārpus barosim, visi, kādu dienu.
    • 138
      Neapšaubu, vara nelietīgi klusēja un pēc tam meloja, tomēr, tā kā šeit ir tehnisks forums, nevis Gaismas tīmeklis, man šķiet būtiski pievērst uzmanību, cik daudz tā labuma mēs, Latvijas iedzīvotāji (nerunāju par likvidatoriem), dabūjām:   https://folk.nilu.no/~andreas/publications/288.pdf
    • Aigars
      Trīs inženieru vārdi, kuri ūdenslīdēju tērpos devās zem nokarsušā Černobiļas atomreaktora un izglāba visu Eiropu:   Kas nezin krievu valodu, izmantojiet tulkošanas programmas. Ja šiem cilvēkiem nebūtu izdevies tumsā radiaktīvā ūdenī atrast un atvērt krānus, tad būtu noticis milzīgs sprādziens un no radiaktīva piesārņojuma ietu bojā miljoni.   Es palasīju komentārus rakstam. It kā tur ir pārspīlējumi. Varbūt šajā rakstā vairāk patiesības. https://www.bbc.com/ukrainian/features-russian-48555351
    • Aigars
      https://www.lsm.lv/raksts/dzive--stils/vesture/26.04.2025-si-diena-vesture-aprit-39-gadi-kops-avarijas-cornobilas-atomelektrostacija.a506370/  
    • AlCohol
      plātīšanās par to, tam visam, nekādi nepalīdzēja.
    • AndrisBB
      Telefoniem, datoriem un citai elektronikai tak tarifus atcēla ātri vien. Cits jautājums ka tirgotāji pacēla cenas (visiem) tīri - ja nu kas.
    • AlCohol
    • Zin...
      Mums te par LED laternām aurē. Redz, tur īstenībā 5G raidītāji un mirgošana lēnām visus aklus padarīs 
    • Zin...
      Paskatījos salīdzini. Jā, cenas tiešām cēlušās. Kāds gan varētu būt iemesls.
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.7k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...