Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   17 biedri, 0 Anonīmi, 67 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• tinch
    • _dunduks_
    • ImissimI
    • Aigus
    • kava
    • Biete
    • Insekc
    • e = d
    • inteens
    • Tufjord
    • 138
    • constrig
    • kurtka
    • ju
    • GTC
    • osscar
    • j.m
  • Biedru statistika

27135
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Kaspersky
    Newest Member
    Kaspersky
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• base7
      NEPLP izsludinājusi konkursu uz brīvajām radio frekvencēm Daugavpilī (FM98.1), Gulbenē (FM98.2) un Balvos (FM95.4). Galvenā prasība radio programmām ir spēja nodrošināt nepārtrauktu 24 stundu raidīšanu diennaktī latviešu valodā.  Pretendentiem ir tiesības brīvi izvēlēties programmas formātu: informatīvu, informatīvi muzikālu vai muzikālu. Konkursu pieteikumu iesniegšanas termiņš – līdz 2025. gada 8. maijam plkst. 10.00. Pieteikumi tiks izvērtēti un lēmumi pieņemti ne vēlāk kā līdz 2025. gada 7. augustam. Vismaz uz vienu pozīciju varētu pretendēs "Radio Marija".
    • base7
      Igaunijā 2025.gada janvārī izsludinātajā ciparu radiofrekvenču licenču (DAB+)  konkursā uzvarējusi AS Levira. Viņai tagad gada laikā jāizbūvē trīs DAB+ apraides tīkli. Nākotnē radio programmas būs pieejamas arī ēterā digitālā radio formātā, papildus FM frekvencēm. Ar pirmo tīklu Levira jāaptver vismaz 85,59% iedzīvotāju. Otrajam tīklam jāaptver 73,45%, bet trešajam 72,16% iedzīvotāju. Savā pieteikumā AS Levira pozicionējis, ka komerciālais digitālais radio pakalpojums tiks pārraidīts, sākot ar 2025. gada septembra. DAB+ ieviešana noritēs šādi: 1 Koeru, Valgjerve un Tallinas televīzijas tornis (2025. gada septembris) 2 Hāpsalu un Pērnava (2025. gada oktobris) 3 Tartu (2025. gada novembris) 4 Pehka, Orisāre un Kohtla-Nõmme (2026. gada janvāris).
    • biomass979
      Tā ir ka neiemācījās galveno funkciju no mūsu Valdības  Zagt,zagt un vēlreiz zagt!💨 neiestājās pulciņā"čaklās rociņas"!
    • tinch
    • AndrisBB
      Nu otrs variants paņemt tās pašas G-One Allroud 45mm vai Continental Terra Speed 45mm. Bet Conti izskatās ka 45mm izmērā visur iztrūkums. Un tur kur ir, tur 2x dārgākas kā tās Tufo. Brūnās gan ir iekš bikediscount.de, bet tur atkal 17GBP šipings 😂   Ah, ņemu tās Tufo Speedero 44. Redzēs kā ies. Varēs uzņemt skaitītāju cik km novilks.
    • AndrisBB
      Reāli jau nekāds īpašais protektors man nav vajadzīgs. G-One allround ar tādas nelielas pumpiņas un iet labi arī pa granteni. Nu pa dubļiem protams būtu švaki.   Tām Tufo ir HD variants, kurām vajadzētu būt mazliet mazāk dilstošām. Bet Amazonā ir tikai ne-HD. Sūta no Spānijas, tāka varbūt tik nākamnedēļ atnāks.
    • AndrisBB
      Priekšējā ir absolūti OK. Aizmugurējā pa vidu neliels sliks. Nezinu cik km. Man liekas es uzliku viņas kad nopirko šo elsošo velo. Sanāk jau 3 gadus. Vēl jau droši vien kādu laiku varētu braukt.   Gribās pamēģināt 44mm un apskatīt vai tas ko maina. Pēc info inetā viņas pat sanākot mazliet šurākas, tuvāk 43mm. Ir mav vienas Pirelli 45mm - Cinturato Gravel M, bet tās biku par trakām priekš lielākoties asfalta, plus skaļas un ir mazliet virs 45mm. Tad man paliek tikai kautkādi 2mm brīvā vieta. Braukt jau var, bet atstāšu, kad brauc vairāk pa granteni.
    • ju
      Tām ātrajām riepām jau parasti tas protektors minimāls un ātri nodilst, tur gandrīz bez variantiem.    Man kaut kādas conti terra hardpack uz cx velo, laikam. Nekāda vaina, braucu viss kaut kur. Protams, uz slapjas sakņainas takas būtu kā būtu. Smiltīs ir kā ir, jo aŗi platums tikai 35mm. Baigajos dubļos, protams, ar tādu neesmu līdis. Pa asfaltu ripo labi arī ar 2 atm. Ja iepūš 3, tad vispār labi.
    • osscar
      cik km schwalbe izvilka ? 
    • osscar
      nu iemetīsi atsauksmi kā patīk man tīri labs iespaids par conti terra trail ( ok šīs biku raujākas jo grantenes ar gadās).svars tāds pats kā tufo 430 gr. bet šķiet nav lētas tās tufo - conti ar atlaidi uz pusi lētāk sanāk :D 
    • AndrisBB
      Pie manis te šonedēļ diezgan silts, kautkādi 15 - 20 grādi pa dienu, nākamnedēl šola 20+. Pa vakariem pēc darba izmetu 20km līkumus. Kad visu ziemu nav mīts, tad 10km pret konstantu kalnu ir ko mazliet iesvīst, bet tad atpakaļ pilnīgākā izklaide. Kaukādi 35km/h ripo bez īpašam mīšanās pat pa pilsētu.   Jaunu aizmugurējo riepu jānopērk, savādāk esošā mazliet padilusi. Visulaiku braukāju ar Schwalbe G-One Allround 40mm. Jāpamēģina būs kas cits.   Internetā salasijos ka čehu Tufo esot OK. Jāpamēģina. Tik nevaru izlemt ņemt Speedero vai Thundero. Laikam būs jāpamēģina Speedero. Thundero varētu būt overkills. Tāpat pārsvarā braucu pa asfaltu, vietām bedrainu un izdangātu, bet tāpat cieta virsma. Varbūt nedaudz grantene.   https://www.tufo.com/en/gravel/    
    • osscar
      es pārjaucu vienu 33šo, un tas plastmasas putekļu sargs CL diska pusē  jau bija ieplīsis, ārā neņēmu - bet vajadzētu mainīt. Lasīju forumā kaut kāda ka no tx505 derot.  bet neņemot ārā grūti novērtēt bļodas stāvokli, kaut gan ja konusi ok, tad jau arī bļoda parasti ir ok.  skatos ka bike discount tx 505 maxā 7 eur un 35 tā - 10...būs kā donors kaut kad jāpasūta.
    • Kazarms
      Nu jāmēra, ja mēs gribam būt droši. Ass jau ir vienāda, konuss visticamāk arī +/-, nu tad tas putekļusargs jau tāds šaiba vien ir, kam ārējais diametrs ir brīvrumbas iekšejais diametrs (HG arī uz mēness ir HG) un iekšējais ir drusku lielāks par konusa ārējo diametru. Vienīgā atšķirība, ko redzu Tavā bildē - stiprinājuma veids. Tas, ka brīvrumbas nav savietojamas, ir vairāk kā skaidrs.   Mani gan vairāk izbrīna, ka tas brīnums jāpievielk ar 147-200Nm . Ar tādu griezes momentu pievelk auto rumbas.   @osscar taisnība, bija tur aizmugurē tādas citādākas formas, bet man šķiet, ka arī metāla, bet varu sameloties.
    • 138
      Kurai rumbai īsti no tām trim, kuras nosauci?
    • osscar
      priekšā ir metāla, es vairāk par aizmuguri runāu - tur tādas dīvainas dziļākas ne tādas kā parasti plāksnītes plastmasas/metāla ar gropi.  priekšā ir metāla, es vairāk par aizmuguri runāu - tur tādas dīvainas dziļākas ne tādas kā parasti plāksnītes plastmasas/metāla ar gropi. redz tajā bildē ko 138 ileika - kur seškantis liekas iekšā  - viena ir brīvrumbā otra - otrā pusē +- izskatās vienādas. 
    • 138
      TX505 brīvrumba ir pavisam citādāka nekā RM33 u.c. vecākām, tā ka es nebūtu tik drošs, ka putekļu sargi ir vienādi. https://si.shimano.com/en/pdfs/dm/HB0005/DM-HB0005-06-ENG.pdf
    • Kazarms
      Diametrs gan jau, ka ir vienāds, maz ticams, ka Shimano tur ir mēģinājis kaut ko daudz sarežģīt, bet oficiāli jaukt viņu nav paredzēts, tā kā vienīgais veids, kā iegūt - meklēt donoru. Pat aļikā uz ātro neatrodas. https://manualzz.com/doc/53868348/shimano-hb-tx505-hub-depan--rem-cakram--exploded-view
    • osscar
      skaidrs, paldies par precizējumu, vienkārši tiku lasījis ja salauž tad derot no tx. 
    • Kazarms
      tx505 ir metāla un vispār nav ne mazākās vēlmes viņu pat mēģināt atdalīt.
    • osscar
      Vecākas shimano , piem fm33, 35, tx505 ..runa par aizmugurejam. Manualos viņas pat nav uzraditas. Jo nav paredzets demontet
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.7k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...