Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   13 biedri, 0 Anonīmi, 82 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• base7
    • buldogs100
    • raiviic
    • krabis
    • jacobs
    • maize
    • Racer
    • Dils
    • superKrona
    • xxaxx
    • Stasss
    • 138
    • Joyride
  • Biedru statistika

27121
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Kaspersky
    Newest Member
    Kaspersky
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• 138
      10 22H2 var attīt uz 10 21H2 (E) (LTS)?   Jo   bet 10 21H2 (E) (LTS) ir ne-extended supports līdz 27. gada janvārim.
    • 138
      Ahā, es skatījos uz šito bildi, un brīnījos, kas ar viņu ir darīts  
    • e = d
      Reālam dalbajobam jābūt, lai mūsdienās lietotu no kaut kādiem torrentiem vilktus win un Office. Legālas atslēgas maksā dažus desmitus eiro, kas ir mazāk kā vienas speciālista konsultācijas izmaksas. 
    • Zin...
    • versatile
      Tev datoram uptime ir 24/7, procesora vidējā noslodze >99%?
    • Aigars
      Gan jau ka ofiss arī nav īsti orģināls. Neorģinālus logus, ja pareizs salikums, var padarīt par orģināliem veicot tīru pārinstalāciju. 
    • ju
      Sūdīgi IT speciālisti, neko citu te nevaru teikt. Darbā ir W11 jau kādu laiku, nekādu problēmu. 
    • M@R$$
      Darbā pēc katra apdeita nokrašo W11, paliek tikai iespēja attīt versijas. W10 ir apklusināts jo nav īsti oriģināls
    • ju
      Šķiet, druagiem group solīja pēc 3 gadiem atstāt datoru darbiniekam.   Ja par W10. Nav jau problēmu uzlikt to W11 uz neatbalstītiem datoriem. Vismaz vēl nesen varēja. Var jau būt MS vēlāk laidīs kaut kādas papildus regulārās atbilstības pārbaudes. Un ko tad vēl darīsim, kad iznāks W12 ?   Tad jau vēl linux pusē arī viss kas notiek. Iespējams, mēģināšu sievas vecākiem uzlikt Zorin OS, kas ir linux. Tur arī it kā darbojoties windows lietotnes. Sākumā gan kaut kur jāuzliek pašam, jānotestē, kas tas īsti ir.
    • AndrisBB
      Es pat nezinu kas ar viņiem notiek. Iepriekšējā darbā, kur cilvēku rotācija bij mazliet lielāka, tur 'IT telpā' tie laptopi vienkārši krājās čupām. Pašreizējā darba vienkārši ir kontrakts ar Dell/Lenovo un viņi tos laptopus regulāri maina un vecos savāc, ja kāds atdod atpakaļ. Bet nu es parasti paturu vismaz 'iepriekšējo', ja nu tam ko uz to brīdi lietoju kautkas notiek, vai vajag ekstra laptopu. Man jau at tie vecie laptopi nav vajadzīgi, kāda jēga viņus krāt mājās čupā? Nēnu šad tad jau noder, kā piemēram ja vajag palaist Windows.
    • AlCohol
      priekš kam ziedot m2 macbooku kaut kādam Timijam un viņa piecām māsām, ja tāpat neizmantos to resursu?
    • raivix95
      Varētu jau noziedot labdarībai. Kādam vispār nav.
    • zeds
      Un kāpēc tā darīt ja nav noslēpums ? man tas liekas gauži neapdomīgi. Es savukārt upteidu likšanu cenšos veikt ASAP. 
    • AndrisBB
      Es jau sev vairs nešķiroju privātai/darba lietošanai, lietoju vienu laptopu. Visam. Vienkārši ērtāk. "Vecos" atpakaļ ar neviens neprasa. Ko darbs darīs ar čupu veciem datoriem? 
    • binary
      Datoru darba pienākumu pildīšanai jau darba vieta izsniedz, kuru, aizejot no darba, ir jāatgriež darba devējam - pat, ja tas jau ir "morāli novecojis". Bet tu tā izteicies, it kā tev darba vietas ik pēc gada-diviem piešķirtu svaigu datoru privātai lietai.   Sapņot jau nav aizliegts.
    • AndrisBB
      Pats pērc sev darba datoru un darbs 'neatjauno' datorus reizi gadā/divos? Nu ko nu, sūdīgs darbs 😂 Plus vēl pieskaiti vēl kādus 2k gadā ko tērēt 'gadžetiem', kurus pieskaiti 'izdevumos'.  
    • jacobs
      Droši vien, kā visur? Atkarīgs kādā līgā tu spēlē?😉
    • binary
      Nekad neesmu dzirdējis par tādu bonusu, strādājot Latvijā.
    • Aigars
      Personīgi es nesatraucos par sevi, bet tuvāko personu lokā ir daži datori. Man tuvākā laikā jāliek vienam lielāks HDD, tāpēc arī pacēlu šo jautājumi. Cik saprotu, tad jēgas likt virsū W11 nav? Uzlikt jau nav problēma ar RUFUS attiecīgi ierakstot flešku. 
    • AndrisBB
      Tu to man? Man arī ir viens MacBooks, plus kāda čupiņa ar Dell/Lenovo laptopiem, kas palikuši no iepriekšējiem darbiem. Ir viens relatīvi svaigs (i7-13700k) desktopos, ko pārsvarā lietoju mājās. Tas ganjau ies vēl ilgu laiku.  Īsti jau lielas jēgas pašam pirkt laptopu nav, ja darbā ik pa gadam/diviem iedod jaunu. Tas tāds programmētāju bonuss - nauda uz laptopiem nav jātērē. 
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.7k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...