Jump to content
  • Jaunākie Ieraksti

• Aigars
      Oktobris tuvojas. Ko darīsim ar "pensionāru" datoriem?
    • 138
      Audio Technica platinieks par 80€, izskatās pēc AT-LP3   https://m.ss.com/msg/lv/electronics/audio-video-dvd-sat/audio/vinyl-records-and-players/cbefdl.html        
    • 138
      Gadās, ka tieši muzikantiem. Atbrauc tādi ne pārāk lielā klubā un uzkrāmējas ar saviem ledusskapja izmēra kombjiem un uzgriež līdz galam, un skaņotājs, ja tas ir kluba nevis grupas savējais skaņotājs, un tāds pieklājīgs gadījies, pieņem šo kā neapstrīdamu "mākslinieki tā vēlas" faktu un nabags nevar izvilkt vokālu tā lai to varētu dzirdēt, giču ledusskapji visu pārbļauj. Ja ne tik pieklājīgs, tad saundčekā pagriezīs ledusskapjiem kloķi mazāk, "sorrī veči, citādāk nevar, ja mēs gribam, lai publika dzird arī dziesmai vārdus".
    • 138
      @kicker, zādzība reģistrēta no tavas puses kur, VP? Mans apgalvojums, ka VP reģistrētām zādzībām tur būtu jāparādās, ir balstīts uz identisku apgalvojumu, ko esmu dzirdējis no VP pārstāvja, bet varbūt tā gluži nav. Un kas, reģistrējot zādzību VP, notiek ar ierakstu CSDD reģistrā, ja velosipēdam tāds ir? Arī nezinu.
    • Mighty440
      Pagāj laiks, un tomēr izlēmu arī iepriekš minētos vidus 15gd-11a un pīkstuļus 10gd-35 izmest vēstures mēslainē jeb sūtīt pensijā. Un filtru arī visu izmest mēslainē. Jo tehnoloģijas iet uz priekšu. No vecā filtra palika tikai 4 spoles un viens rezistors. Visi brīnumi sākās kad sāku ķidāt veco filtru, noņemot spoles no bleķa plāksnes, nomināli basu sekcijai aizgāja drastiski zem shēmas dotajiem 2.1mH (1.8mH), kondensatori ari pēc shēmas jabūt bija 120mf bet bija 110mf, pat vidiem viens kondensators nepareizs bija. Tas pats ar spolēm bija arī vidus skaļruņiem un pīkstuļiem, drastiski atsķīrās kad noņem no plāksnes. Programmā uzmodelēju filtru, pēc shēmas gandrīz tas pats kas orģināli bet ir tikai mazas atšķirības. Kondensatorus pirku Audiophiler un mundorf, skaļruņi ir Visaton sc13e un Visaton sc10n, basinieks 75gdn paliek kaujas ierindā. Visu detaļu montāžu saliku uz saplākšņa gabala. Sanāca kompakts un mazs filtrs, salīdzinot ar veco. slēdži arī vairs neeksistē, tikai skatam, vadi visi palika no vecā filtra jo tie paši ir labi. Rezultātā vienozīmigi ieguvu labāku skanējumu, arī detalizācija parādijās gan vidiem un augšām un bass arī palika labāks.  
    • AndrisBB
    • biomass979
      It sevišķi kad  sīkās atsperes aizlido pa gaisu!       Šādi līdzīgi man  vienkārši ar mašīnas pakaļējo suportu  iznāca ka ar spailēm saucamo virzuļa sprostgrezdenu atkabināju un izvelkot no virzulīša aizķēra malu un norāvās no spailēm un xujaks kautkur tik  padzirdēj ...pa midzeni rikošetējoties aizlidoja! Pameklēj,neatradu,nodomāju poxuj,paņemšu no kāda vecā suporta,ārā neko nemetu,izrādas suka  tas  suports ir ar lielāku virzulīti 38mm a donornieki visi 36mm! Aiz skapjiem  jau nelīdīs meklēt...Nācās nopirkt  vajadzīgo remkompektiņu !
    • binary
      Mūsdienu jaunatne pat nespēj iedomāties, ka senčiem kartupeļi neauga plastmasas maisiņos veikala plauktā.   Šķiet, izfiltrēts un atšķaidīts lokālās atejas saturs pat nav būtiskākais "piesārņotājs" seklajos slāņos (tajos, kas ap 8m un mazāk). Kaut vai tie paši lopi piemājas saimniecībā saražo krietni lielāku daudzumu "atejas materiāla" nekā paliela ģimene. Turklāt tur tak nonāk praktiski viss no tuvākās un tālākas apkārtnes, tai skaitā uz lauka izmantotā draza, nav jau tas ūdens "stāvošs". Ir arī jūtamas un izmērāmas sezonālas izmaiņas ūdens sastāvā (filtrētajam tā nejūt).   Nu var jau pa galējībām vien dzīvoties, bet var arī mēģināt apvienot kaut kādu nebūt komforta līmeni ar kaut kādu nebūt stabilitāti/drošību.
    • 138
    • jema
      Tas sūds ir sūds, salīdzinot ar veļas pulvera atliekām
    • AndrisBB
      Ah, tad tapēc igauņi it visā priekšā 😂  
    • biomass979
      Mums dzelz pārmērīgs
    • jacobs
      Cilvēks jau pie daudz kā salīdzinoši ātri pierod?😀
    • biomass979
      Prēkš tam jau ir grunts kas filtrē....-un Nieres,bet  sausā ateja ar akmeņu nodalījumu ka  biezum filtrs,nu mums vismaz 50m.no akas!Līdz šīm nekādas piegaršas nav! Uz ORP aparāta uzrād -110
    • Ghost_az
    • Kazarms
      Jā, manīju kaut kur braukājot. Ja ir tādi paši, kā tie vecie, tad viss kārtībā, gribu redzēt tādus visur, kur nav velojosla ar apmali labajā pusē un ir pietiekama plūsma, lai būtu jēga tērēt naudu.
    • jacobs
      Nu, mūsu senčiem bija gan prāts, gan godaprāts arī. Tie nepietaisīja gruntsūdeņus, āderes ar savām atejām un lokālo kanalizāciju nosēdaku sūcēm, kas nereti speciāli tiek veidotas. Kā tas ir Ādažos, Jūrmalā u.c., kur dzīvo viņu mazdēli.
    • biomass979
      Ir ir,jābut Latviski abiem Discovery un tam TLC ! Tiem animal.nacionālas un eirosportie nekad  nav  Latviski bijis! A tiem  ir un pat normāli tulko kad ir tai LV. Nav tas makslīgais invalīds kā Viasat historij!  Es tak minēju,TET pārstāve minēja ka es neesot uzslēdzis LV valodu-tānevaidzētu būt ,kā es atstāstu,kad brīžam ir,nv,ienmēr pazūd pēc  reklāmu skandināšānas! Es  šai sabraucu ,lai atlaiž tos dzērājus kas pa reklāmas laiku piedzerās,vairs nespēj turpināt darbu....Šā šo visu dzirdot nožējoja ka pazvanījusi-tā plūdeni pargāja  tet elektrības piedāvājumu!Es atbijdēju,tai  ar jūs neņēmuši  krievalodu,tādu nevaig!Ķipa vairs no krievijas tak nenākot,tad atkal piedāvājies sačakarētu produktu!!!    Solījās parzvanīt -vēl nav zvanījusi! 🤭
    • 138
      Cik atceros, tie bija tāds kā pilotprojekts, un neturpinājās. Brīvības gatvē u.c. ir nupat šopavasar.
    • Kazarms
      Uz Skolas ielas pie esīšā šamie ir jau vismaz 10 gadus.   Ar pilsētas ričuku diezgan ērta padarīšana.
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.7k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...