It sevišķi kad sīkās atsperes aizlido pa gaisu! Šādi līdzīgi man vienkārši ar mašīnas pakaļējo suportu iznāca ka ar spailēm saucamo virzuļa sprostgrezdenu atkabināju un izvelkot no virzulīša aizķēra malu un norāvās no spailēm un xujaks kautkur tik padzirdēj ...pa midzeni rikošetējoties aizlidoja! Pameklēj,neatradu,nodomāju poxuj,paņemšu no kāda vecā suporta,ārā neko nemetu,izrādas suka tas suports ir ar lielāku virzulīti 38mm a donornieki visi 36mm! Aiz skapjiem jau nelīdīs meklēt...Nācās nopirkt vajadzīgo remkompektiņu !
Mūsdienu jaunatne pat nespēj iedomāties, ka senčiem kartupeļi neauga plastmasas maisiņos veikala plauktā.
Šķiet, izfiltrēts un atšķaidīts lokālās atejas saturs pat nav būtiskākais "piesārņotājs" seklajos slāņos (tajos, kas ap 8m un mazāk). Kaut vai tie paši lopi piemājas saimniecībā saražo krietni lielāku daudzumu "atejas materiāla" nekā paliela ģimene. Turklāt tur tak nonāk praktiski viss no tuvākās un tālākas apkārtnes, tai skaitā uz lauka izmantotā draza, nav jau tas ūdens "stāvošs". Ir arī jūtamas un izmērāmas sezonālas izmaiņas ūdens sastāvā (filtrētajam tā nejūt).
Nu var jau pa galējībām vien dzīvoties, bet var arī mēģināt apvienot kaut kādu nebūt komforta līmeni ar kaut kādu nebūt stabilitāti/drošību.
Prēkš tam jau ir grunts kas filtrē....-un Nieres,bet sausā ateja ar akmeņu nodalījumu ka biezum filtrs,nu mums vismaz 50m.no akas!Līdz šīm nekādas piegaršas nav! Uz ORP aparāta uzrād -110
Jā, manīju kaut kur braukājot. Ja ir tādi paši, kā tie vecie, tad viss kārtībā, gribu redzēt tādus visur, kur nav velojosla ar apmali labajā pusē un ir pietiekama plūsma, lai būtu jēga tērēt naudu.
Nu, mūsu senčiem bija gan prāts, gan godaprāts arī. Tie nepietaisīja gruntsūdeņus, āderes ar savām atejām un lokālo kanalizāciju nosēdaku sūcēm, kas nereti speciāli tiek veidotas. Kā tas ir Ādažos, Jūrmalā u.c., kur dzīvo viņu mazdēli.
Ir ir,jābut Latviski abiem Discovery un tam TLC ! Tiem animal.nacionālas un eirosportie nekad nav Latviski bijis! A tiem ir un pat normāli tulko kad ir tai LV. Nav tas makslīgais invalīds kā Viasat historij!
Es tak minēju,TET pārstāve minēja ka es neesot uzslēdzis LV valodu-tānevaidzētu būt ,kā es atstāstu,kad brīžam ir,nv,ienmēr pazūd pēc reklāmu skandināšānas! Es šai sabraucu ,lai atlaiž tos dzērājus kas pa reklāmas laiku piedzerās,vairs nespēj turpināt darbu....Šā šo visu dzirdot nožējoja ka pazvanījusi-tā plūdeni pargāja tet elektrības piedāvājumu!Es atbijdēju,tai ar jūs neņēmuši krievalodu,tādu nevaig!Ķipa vairs no krievijas tak nenākot,tad atkal piedāvājies sačakarētu produktu!!! Solījās parzvanīt -vēl nav zvanījusi! 🤭
Šie ir Brīvības gatvē arī, kad parādījās protams bija internetā arī bļāvēji ISŠĶĒRDĒTA NODOGĻU MAGSĀTĀJU NAWDA!!!! PIECI SIMTI (neatceros, varbūt astoņi) GABALĀ PAR ŠITIEM SŪDIEM!!!!!! ATLAJST MEERU!!!! ADODIET STĀUVIETAS UN SALŪTU!!!!!!