Jump to content
  • Jaunākie Ieraksti

• Ghost_az
    • Kazarms
      Jā, manīju kaut kur braukājot. Ja ir tādi paši, kā tie vecie, tad viss kārtībā, gribu redzēt tādus visur, kur nav velojosla ar apmali labajā pusē un ir pietiekama plūsma, lai būtu jēga tērēt naudu.
    • jacobs
      Nu, mūsu senčiem bija gan prāts, gan godaprāts arī. Tie nepietaisīja gruntsūdeņus, āderes ar savām atejām un lokālo kanalizāciju nosēdaku sūcēm, kas nereti speciāli tiek veidotas. Kā tas ir Ādažos, Jūrmalā u.c., kur dzīvo viņu mazdēli.
    • biomass979
      Ir ir,jābut Latviski abiem Discovery un tam TLC ! Tiem animal.nacionālas un eirosportie nekad  nav  Latviski bijis! A tiem  ir un pat normāli tulko kad ir tai LV. Nav tas makslīgais invalīds kā Viasat historij!  Es tak minēju,TET pārstāve minēja ka es neesot uzslēdzis LV valodu-tānevaidzētu būt ,kā es atstāstu,kad brīžam ir,nv,ienmēr pazūd pēc  reklāmu skandināšānas! Es  šai sabraucu ,lai atlaiž tos dzērājus kas pa reklāmas laiku piedzerās,vairs nespēj turpināt darbu....Šā šo visu dzirdot nožējoja ka pazvanījusi-tā plūdeni pargāja  tet elektrības piedāvājumu!Es atbijdēju,tai  ar jūs neņēmuši  krievalodu,tādu nevaig!Ķipa vairs no krievijas tak nenākot,tad atkal piedāvājies sačakarētu produktu!!!    Solījās parzvanīt -vēl nav zvanījusi! 🤭
    • 138
      Cik atceros, tie bija tāds kā pilotprojekts, un neturpinājās. Brīvības gatvē u.c. ir nupat šopavasar.
    • Kazarms
      Uz Skolas ielas pie esīšā šamie ir jau vismaz 10 gadus.   Ar pilsētas ričuku diezgan ērta padarīšana.
    • 138
      Bet, ja nopietni, kā mūsu senči izvairījās no atejas satura nonākšanas gruntsūdeņos un eventuāli akā?
    • 138
      Šie ir Brīvības gatvē arī, kad parādījās protams bija internetā arī bļāvēji ISŠĶĒRDĒTA NODOGĻU MAGSĀTĀJU NAWDA!!!! PIECI SIMTI (neatceros, varbūt astoņi) GABALĀ PAR ŠITIEM SŪDIEM!!!!!! ATLAJST MEERU!!!! ADODIET STĀUVIETAS UN SALŪTU!!!!!! 
    • 138
      Ē? Kas atkal ir nomiris?
    • ju
      Nu jā kaut kur aka, tad 10m tālāk sausā tualete, viss pa vienkāršo.
    • ju
      Labu laiku jau ir. Šķiet pirmie bija uz Skolas ielas Rīgā.
    • AndrisBB
      Šitāds objekts gan nekur nav redzēts.   https://www.facebook.com/reel/2007134426454100
    • M@R$$
      Šo dziesmu koverojuši visi, kam nebij slinkums Always on My Mind - Wikipedia
    • kicker
      Neatradu tajā lapā savu pirms gada+ nozagto scottu, zādzība reģistrēta no manas puses. TY9L04985
    • mafijs
      Interesanti, tas būtu Preslija gabals ?
    • darklight
      Kaut kas šajā visā ir...  
    • 138
      Un arī kanalizācijai visuzticamākās ir vienkāršākās sistēmas. Ja atceramies, reiz forumā bija biedrs, kurš tās mēdza aprakstīt.
    • Anonīms Alkoholiķis
      Vel jau SFW. Vel jau neviens navs sacis dot references, kur atrast pilsetas labakas sekretutkas ar to lielakajiem sasniegumiem/cv. 
    • binary
      Ir šādi tādi instrumenti un iekārtas.   Grozies kā gribi - ūdens sūkņi ir iekārtas, kuras tiek darbinātas vismaz desmitiem reižu dienā (frekvenčnieki ar iebūvēto litrīgo hidroforu un bez ārējā hidrofora - simtiem reižu dienā). Un jo sarežģītāka sistēma, jo vairāk mezglu, kam "izbeigties".   Nav nekāda prieka kaut kādā brīdī konstatēt, ka ūdens sūknis izgājis no ierindas, saremontēt varēs tik pēc 2-3 dienām un akvedukts arī "šodien jau vairs nepaspēs, rīt slēgts". Tāpēc ūdens apgādes ziņā dodu priekšroku vienkāršākai sistēmai - parasts sūknis (manā gadījumā spicei), parasts hidrofors, parasts spiediena relejs. Izmaksas tādam komplektam - ap €500. Ideālā gadījumā - vēl kaut kāds rezerves sūknis, ja nu gadījumā esošais nelaikā pieviļ kā to izdarīja iepriekšējais.   Nu saprašanas tev par manu attieksmi un rīcību ir apmēram tikpat, cik man ir saprašana par tās kolonnas saturu T.i., necik.
    • 138
      un šis forums vairs nav sfw 🥲
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.7k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...