-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Biedru statistika
27090
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Kaspersky
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Ar tiem skatiem ir interesanti. Man patīk skats uz Pēterbaznīcu, nevis no. Ar Londonas aci esmu braucis reizes 3 vai 4, neatceros jau vairs. Bet Pēterbaznīca man kā skatu punkts nepatīk. Man ir šitā bilde, no gana ekskluzīva skatu punkta, īpaši ziemā. Pirms dažiem gadiem aizgāja virāli, bez atsaucēm, bez nekā. Oh, well. https://9gag.com/gag/aApEEmZ
-
ASV kkur ap 1 milj/gada lai normali dzivotu 500k maksa kautcik normala maja kads tur bizness ar 10milj ratu ? reku ASV startup nobankroteja un CEO sev legali izmaksaja miljardu kompensaciju (paris 100k klientu un investoru uzmeta)
-
Nez jau vai kāds kam ir 10 miljoni kautkama tādā investētu. No 10 miljoniem 500k - 1miljonu jau var iegūt tīri no stock mārketa, neko nedarot. Cita runa ja tas viss pasākums uz krīta, bet vai pat tad % likmi varēs atpelnīt? Nemaz nerunājot par pamatsummas atmaksu. "Ir" has found out that this summer three commercial mortgages were registered in favor of Besterry Management Ltd, a company registered in Cyprus, for RPR Operator. RPR Operator itself pledged all its assets on May 28, followed by pledges registered on June 18 and July 11 for the shares of the two owners of RPR Operator, Racoonstruction Holding Limited and Panoramica. All three pledges were registered for the same amount - EUR 4.7 million. The Cyprus-registered company may have lent money for the Ferris wheel project and secured the three commercial mortgages so that a claim could be made against any of the three mortgagors. The project has cost more than €10 million in total, three of which have been spent on landscaping the park. Uspenskis did not disclose the exact amounts, citing commercial secret. The most expensive part was the Ferris wheel itself and its equipment, much of which is said to have been built in Latvia. Pa lielam 4.7 miljonu hipotēka uz to ratu.
-
Pareizi, biedri, nav jau vienīgais maizes veikals pilsētā, kur maizes klaipiņš 17 eiro un miltus arī nekur nepārdod. Jā, un arī kūkas tur 50 eiro. 😀 Vēl brauks pi manis un prasīs arī aparātu par pusvelti, jo viņam, lūk, ļoti slāpstot.
-
Vienīgais, kuru esmu atstājis grāmatzīmju joslā no lv resursiem, pārējie jau laiku nav lietojami. Saprotu, kā visi grib daudz pelnīt, bet tie portāli par kaut kādu nelietojamu herņu pārvērsti.
-
Es nez , man ir labākas idejas kā iztērēt 17 EUR. Pēterbaznīcas tornis - 9EUR, skats apmēram tas pats. Kad atjaunos varēs TV tornī vēl labāku skatu noķert (esmu tur pabijis kā darbinieks) Es netaisos svešu naudu skaitīt, bet pats nez vai investētu šādā projektā. Tur vai nu naudu atmazgā vai citas rebes apakšā.
-
Kādi nu tur 20% noslodzes? Varbūt 'pīķa' stundās un pirmajā gadā. Domājams ka tur pat 10% noslodze būtu visai optimistiska plus nejau visas biļetes maksās 17 eiro. No kurienes tie 240 cilvēki stundā uzradīsies? It īpaši darba dienās, visu dienu? 24 cilvēki stundā? Vasarā, pīķa stundā? Izklausās vairāk ticami.
-
Ko tev tur nozīmē "neto ieņēmumi no viena riņķa"? Viens riņķis ir 240 biļetes pa 17 eur gabalā? Tas ir 4k eur? 10 stundās 40 braucieni, tie ir 160k dienā jeb kaut kādi 3-4 miljoni gadā pie 100% noslodzes?
-
Kāds sakars tiltiem ar kaut kāda rata biļešu cenām? Cel savu ratu un taisi 2€ biļetes.
-
Vaitad tas nav privāts bizness? Tak liek kaut 100 eiro, kas liek pirkt tās biļetes?
-
tad nebutu pa bedrem jabrauc un brukoshiem tiltiem
-
uz to radiatoru varbut 100W uz visiem 5 kanaliem kopa(parasti nereklame shadu fiichu). 7 tranzistori ir pats minimums lai sanaktu pamata limena pastiprinatajs. Marantz NR1506 THD 0.08 pie 50W/8Ohm ~500EUR piem salidzinat ar makslas darbu -> pioneer A-60 . THD 0.007 pie 120W/8Ohm ~300EUR ( tie ir maksimalie limiti un konservativi domajot kadus ~50% jaudas var dabut pie THD) Pioneer A60.bmp Marantz NR1506.bmp
-
Rata detaļas izmaksā vienādi, vai to pasūta Gdaņska, vai Rīga.
-
Tā pat, kā pievēra acis, kad sabiedrotie bombardēja tolaik fašistiskās Vācijas pilsētas: Drēzdeni. Lībeku, u.c. Bet alternatīvas jau nebija.
-
Saki, ka Gdanskà pelna 3x vairāk kā Rīgā?
-
tas Rigas varianta cipars butu jabut 4EUR lai izlidzinatu ar parejo valstu ienakumiem , pirktspejam utt
-
driz bus pirmais trillionaru klubinsh
-
Tā gan. Un ja LV valstiski pasludinātu par savu mērķi iznīcināt Krieviju un visus krievus, tad arī Tunberga&Co mūs aktīvi atbalstītu. Un par krievu civiliedzīvotāju slepkavošanu un sagūstīšanu visi Eiropas politiķi tikai maigi pievērtu acis.
-
Nodokļos jāmaksā, tomēr tikt pie parāda var ātri, it īpaši uzņēmumam kurš visu laiku tik aktīvi dedzina naudu cerībā, ka kaut kad būs ienākumi. Var teikt nepareiza plānošana, vajag visu paredzēt, sarēķināt utt. tomēr dzīvē tā nenotiek, ja nemaldos vēl termiņi tika pagarināti un, lai cik bagāti būtu investori vai kredīts, ja iztērē vairāk kā gribēts, paiet brīdis līdz vari dabūt papildus līdzekļus. Vai PVN atmaksas, VID prasa atskaites laikus, nodokļi jāsamaksā termiņā, parāds parādās ātri, bet PVN VIDs tik ātri var neatmaksā. Uzņēmums gaida uz to nevis laicīgi samaksā, lai pēc nedēļas saņemtu atpakaļ. Un pat nevajag "manipulācijas" veikt, pašam ir bijis, klients novelk rēķina apmaksu, nesamaksā mēneša sākumā, tekošie rēķini jāmaksā, par materiāliem jāmaksā, algas, skat jau mēneša vidus klāt VIDam jāsniedz atskaite un uzreiz arī jāmaksā nodokļi, ja nokavē saņem atgādinājumu un vēl pēc brīža jau būtu nodokļu parādnieks. Paskatījos RPR Operators vēsturi, tā arī izskatās, ka ik pa laikam uzpeld "parāda" periods - tā nav maksātnespēja.
-
Tufjord · Ierakstīts
Kā paraugam varētu būt šis https://mikrotik.com/product/RB951Ui-2HnD Vai līdzīgs. Pa 30 eiro, protams derēs arī līdzīgi. Vajadzība pirms eksāmeniem patrenēties un atsvaidzināt iemācīto meitai.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.7k
-
Kopā ierakstu1.5m
-