No cik tad skaitās briesmīgs parāds? Fakts kā tāds, ar ko sadarbojas pašvaldība. Neuzmanības pēc varētu būt kāds eiro, bet te ir apzināta nemaksāšana vai maksātnespēja.
6k tas ir kāds briesmīgs parāds?
Tas varētu būt krietni interesantāk
https://eng.lsm.lv/article/economy/economy/12.12.2024-rigas-ferris-wheel-owner-alleged-to-have-been-on-ukraines-sanctions-list.a580010/?utm_source=inbox&utm_campaign=newsen&utm_medium=frontpage
Ah jā lsm.lv var pievienot lasāmu resursu sarakstam.
No kurienes alga? Rakstīts 12-20€/h.
https://www.cv.lv/lv/vacancy/1352407/sia-rpr-operators/atrakcijas-operators
Bet vērienīgs sākums
VID administrēto nodokļu (nodevu) parāds (EUR) 6 808.84 EUR uz 11.04.2025
Tie izmēri jau visai teorētiski, tāpat japiemēra.
Bet nu pēc Cube izmēriem 58cm būs visdrīzāk par lielu priekš 1.80
Labāk ja par mazu, nekā ja par lielu.
Bet nu tas pēc šosejnieku mērlentas. MTB jau izskatās ka 58cm ir visai mazs.
Kā tev izdodas no "nevainīgus cilvēkus šaut ir slikti" izvilkt "velkamēti bēgļi"?
Palestīniešiem vispār ir tuvu nullei iespējas kaut kur aizbēgt, bet piemēram sīrieši, redzi, ja viņi nebūtu slaktēti (starp citu, atgādināšu - ar Krievijas atbalstu), tad mums nebūtu to bēgļu. Man tāda situācija patiktu.
Cube Ltd cls pro
Izlaiduma gads: 2013 (ticami!)
Stāvoklis: lietota
Cena: 150 €
Jā, labs dīls, bet 58cm tu sauc par "garākam"??
Tu meklē xc velo vai dirt velo vai kaut ko pa vidu?
Palaidu garām, panorāmas ratu jau nokritizējāt?
Iemetu 17 eur cenu excelī, man sanāk ka šiem pie 100% noslodzes plāno finansu modelī, ja tic 10mio investīcijai un rēķina 20 gadus ilgumu (zeme iznomāta uz 30 gadiem laikam, bet jau pasen).
Darbinieku moš par daudz, bet pie 100% noslodzes apmēram tā arī varētu izskatīties. Londonas acī ir vairāk darbinieku un tur noslodze tiešām varētu būt 70-85% gadā vidēji.
Edit: brauciens esot īsāks, tad nu kaut kas tur sāk iezīmēties.
Bet novembrī un februārī es tāpat neredzu tam ratam pat 20% aizpildījumu.
Cena čist laba.
Tagad biku aktuāls paliek pusaudzim velo, 160cm augums +/-. No 24nieka woom ir izaudzis. Ir kas sakarīgs moš redzēts? Tā lai 20km var nomīt, bet lai nebaidās arī no pumptracka - tādi vispār ir sastopami?
Lombardi neinteresēs.
Nu humoram jau var apskatīt kas tur ir 😂
Tāpat jau visiem skaidrs, ka tur pilns ar tendencioziem rakstiem, lai bīdīdu visādas 'idejas' un ideoloģijas.
Pa vidam jau ganjau tur arī ir kas lasāms.