Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   10 biedri, 0 Anonīmi, 71 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• jacobs
    • Kazarms
    • formens
    • janiz
    • Racer
    • 138
    • Igors83
    • uldise
    • maize
    • DeKrumba
  • Biedru statistika

27084
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Kaspersky
    Newest Member
    Kaspersky
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• 138
    • 138
      Daudz kas ir izdarīts, maigi sakot, nepareizi visu Izraēlas pastāvēšanas laiku, un tas arī ir iemesls, kāpēc tāds Hamas vispār pastāv. Es nezinu, kāds būtu ideālais pareizais risinājums šobrīd, bet iesākumam būtu forši nešaut civiliedzīvotājus, slimnīcas, ārstus, žurnālistus utt. Cik man zināms, Libānu Izraēla nenobumboja līdz ar zemi, tur bija mērķēti triecieni Hezbollah objektiem, nesaku ka tas ir absolūti labi un pareizi, bet vismaz tas tiešām izskatās pēc organizācijas, kuru viņi dēvē par teroristisku, iznīcināšanas ar minimāliem civilo upuriem.
    • Racer
      Vienā pagājušā gada seriālā par superīgu snaiperi parādās arī Rīgas lidosta. Interesanta interpretācija.  
    • 138
      Briesmīga sērga ir arī tādi tviterkonti kā @RadioGenoa un tādi biedri kā laksis, kas šo sūdu izsmērē pat šajā relatīvi zolīdajā diskusiju telpā.
    • Racer
    • Racer
      Kā būtu pareizi darīt? 
    • 138
      Redzi, es tomēr kaut kā nepiekrītu uzskatam, ka kādā valstī varu pārņēmusi ekstrēmistiska organizācija ir perfekti attaisnojošs iemesls kaimiņiem šīs organizācijas iznīcināšanas vārdā slepkavot simtiem tūkstošu civiliedzīvotāju un arī starptautisku palīdzības organizāciju darbiniekus, žurnālistus utjpr.   Ok, tas iepriecina.   Un Kimam 100%, tam arī tu tici?   Ne tak. Pieminu kā salīdzinājumu.
    • AndrisBB
      Domājams ka tur lielākajai da'ļai ir vienkārši p-o-h-u-j.
    • Zin...
      Vispār jau starp joskeem tāds atbalsts nemaz nav tik liels. Atkarībā no aptaujām 35-50%.    Kāds ir atbalsts starp krievàm? 70-80%
    • Zin...
      Jautājums vēlreiz - cik teroraktus veica ukraiņi pret krieviju un cik reizes ukraiņi kā savu dzīves mērķi ir pasludinājuši iznīcināt krieviju pirms šī kara? Un pats tam tici?
    • 138
      Un vidējais Joske ko dara, a?
    • 138
      Putins arī ir teicis, ka denacificē, iznīcina tikai militāros mērķus utt. Izraēlas "atklātā pateikšana" kombinācijā ar tās veiktajām darbībām īpaši neatšķiras no tā, ko saka un dara Krievija.       Fedjam nebūtu automātiski galva nost, bet kādi desmit gadi gan.
    • Zin...
      Vispār jau ir tā - krievija tomēr nav atpalikusi valsts tuksneša vidū, ko vada reliģisks grupējums ar attiecīgiem likumiem. Tātad fedjam parastajam ir visas tiesības un iespējas sacelt ārprātīgu haju pret to ko dara putins. Kas notiek realitātē? Atbalsts iebrukumam un vēl plāni kā iznīcināt pribalkjiku un kā Londonu bumbos un tauta sajūsmā lauž krēslus. Bonusā ne Ukraina ne Londona ne pribalkjika šiem nav nevienu nogalinājuši.    Palestīniešiem tomēr nav tādas iespējas sacelties pret Hamas vai kas viņus tur baksta, jo būtu automātiski galva nost. Kā arī Palestīnas vadība ir slepkavojusi Izraēļus. Kā arī Hamas tiešām sēž zem civilo mugurām.   Jā, es arī esmu vairāk Palestīnas parasto iedzīvotāju pusē, bet tu pašlaik salīdzini tā it kā Ukraiņi pāris reizes gadā gadus desmitus sūta ukraiņus uz Maskavu metro spridzināt un pēc tam Zelenksis speciāli rok nocietinājumus Kijevas centrā.    Tādēļ jebkāda salīdzināšana starp nacistisko krieviju, kur visi mediji ir pakārtoti ar domu - "iekarosim visus, bet īstenībā esam tie cietēji, ko visa pasaule apbižo un mēs nevienam nedaram pāri" un Izraēlu, kas vismaz atklāti pasaka, ka viņu mērķis ir iznīcināt Hamas, ir maigi sakot, dīvaina. 
    • 138
      Aha, вы не понимаете, это другое!!   Bet manuprāt, tikai muļķi repostē kremļa troļļu fabrikas etniskā naida kurināšanas nodaļas darboņus tādus kā @RadioGenoa.  
    • Laxe
      Tikai muļķis mēģina salīdzināt Izraēlas situāciju ar Ukrainu.    
    • 138
      Nē. Bet Izraēla gan.   Palestīnieši dara to pašu.
    • maize
      Ukraina izveidoja rašistu zonu ap moskaviju, slaktēja rašisteļus gadu desmitiem? Kādā *aucīgā sakarā šo salīdzināt?  Trūkst vēl "CCCP iebrauka Baltijā, slaktēja civiliedzīvotājus, tādas rašisti bija teroristi, atbastām Baltiju nelaimē? Centīsies pierādīt, ka tas arī nebija patiesība? Kartīga vate saka, ka Baidens viņus izaicināja, izraisīja karu. Rašistu sūdu uzbrukumi nekāda veidā nav attaisnojami, NEKĀDĀ! Jā, ukraiņi kļūdās, jā viņi ir korumpēti, jā viņi vēl un vēl, tomēr viņi aizstāv savu zemi, sievas un bērnus pret *aucīgiem kropļiem! VISS.  
    • 138
      Neviennozīmīgi man visupirmkārt šķiet kopīgais un atšķirīgais šajās divās baltajās patiesībās, ko mums piegādā mūsu objektīvie mediji:   "Krievija iebrūk Ukrainā, slaktē civiliedzīvotājus, tātad Krievija ir teroristi, atbalstām Ukrainu nelaimē!"   "Izraēla iebrūk Palestīnā, slaktē civiliedzīvotājus, tātad Palestīna ir teroristi, atbalstām Izraēlu nelaimē!"   (jā, es zinu, kas notika aizpērnajā oktobrī, bet tie daži simti vai tūkstotis līķu nav nekas pret to, cik Izraēla ir noslaktējusi pirms un pēc tam)   Satriecošs arguments!      Kāpēc tu domā, ka pārslēgs?
    • dainis61
      pļa,BINGO! ,es ar savu ..ūda redzi(-12/13 +visādas deformācijas) tiešām neko tādu neredzēju,atcerējos,atradu galvas lampu un voilā ,tie ..ūdi bij tā sapresējušies,ka pūkas pat nebij redzamas  paldies visiem! 
    • dainis61
      nebūs tā,būs citādāk,kā, to vēl īsti neviens nezin,ir tikai vīzijas.
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.7k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...