-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 2 biedri, 0 Anonīmi, 58 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- spameris
- Dils
-
Biedru statistika
27103
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Kaspersky
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Vai tad nav alternatīvu? Krievi kaut kā iztiek, un arī tur turki jau ir procesā ar savu, turku.
-
es runāju par ASV onlain kosmosa datiem,bez tā visi tie f35,patriot,himars utt. ir vienkārši dārgi "bleķa gabali",bez reāla iespaida uz situāciju.
-
Pareizi. Kā ēd tā arī strādā un uz šķīvja īsts latvietis neko neatstāj. Atceros Gruzijā tajos laikos ilgāk pabūdams biju nepatīkami pārsteigts hinkali ēstuvēs par vietējo izlēcēju modi, puspaplāti ar ēdienu atstāt neapēstu. Es jau tad jautāju, vai nebaidās laikus, kad būs jānožēlo par tiem atstātājiem hinkali. Un tādi laiki viņiem 90-jos arī pienāca....
-
Vispār ieraugot šito lauvas nama ēdienu bildes jāsecina, ka tiem, kas par šādu porciju maksā 11 EUR kaut kas reāli nav kārtībā ar galvu. Pat Lido par to naudu sanāk daudz labāka izvēle. Delicio jau gandrīz 2 porcijas.
-
Kopumā Tev ir taisnība - mēs katrs pieslienamies tai informācijai, kas sirdij tuvāka. Analizēt jau var, bet samērā ticamu, bet pretrunīgu viedokļu gadījumā, izvēlamies.
-
Bada sajūta brīžiem nebija sveša, bet tas piederējās pie tiem trakajiem laikiem, bija arī daudz labu lietu.
-
Es arī jauns puika būdams ēdu vienmēr ar garšu līdz sāta sajūtai un kumosus nekad neskaitīju.😀
-
Es vēl arī ar radzēm uz Saučiem aibraucu, nākamnedēļ mainīšu. Vispār baigā t starpība bija pa dienu - Rīgā ap 18, te 13. Mājā 8. Nu jau sakurināts un virs 20, rīt saulīte izsildīs.
-
Turki paši ražo un eksportē lidmašīnas, ieskaitot amerikāņu. Ir arī gatavs savs stealth prototips KAAN. Kas attiecas uz F35, turki izmantoja situāciju un pielietoja veto tiesības somu/zviedru uzņemšanai NATO, kaut kā jau pierunāja tās atsaukt, gan jau ne tāpat vien.
-
Mļē, cik jūs zinoši, es neskaitīju, bet dubultā bija oki, jo tolaik gribējās ēst un daudz.
-
-
-
-
Dubultā porcija bija 32 pelmeņi. Tikai nestāsti, ka apriji 64 pelmeņu bļodu 😄
-
-
Pagājušogad to varēja darīt jau 31. martā un 1.aprīli. Bija 22-23 grādi.
-
Aizvakar Rīgā vienlaicīgi varēja novērot cilvēkus ziemas jakās vai mēteļos un cilvēkus tēkreklos. Šodien ziemas jaku jau mazāk, un pats pa dienu biju tēkreklā. Neatceros, kad es būtu bijis tēkreklā aprīļa vidū. Maija sākumā jā, dažreiz. Rīt sola 28.
-
Tas strādā, kamēr nav beigušās kājas. Ja nemauc all-out vai ļoti daudz no vietas, tad jau aerobā sistēma uz ričuka maz dabū ciest, tas tomēr ir sasodīti ekonomisks pārvietošanās līdzeklis.
-
Jā, divas dubultās un litrs alus, labs paēdiens bija.
-
Pelmeņi bij jauku Tērbatas (Stučkas) ielā pie Lāčplēša ielas. 15 kapeikas bij papildus krējuma glāze. No skolas gājām kādreiz.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.7k
-
Kopā ierakstu1.5m
-