-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 5 biedri, 0 Anonīmi, 170 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- kurtka
- base7
- jema
- Tuubijs
- M@R$$
-
Biedru statistika
27072
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Kaspersky
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
To pašu, ko Tu lombardos! Tak nezinu, brauc uz prēriju un prasi džekiem huļiš neizmanto mūsdienīgo AI, bet gan veco labo exeli nedarbu veikšanai.
-
-
Čau piegdienā telepuzik, viss skaisti, biedri jau paskaidroja, ko tik nevar izdrukāt, es tik nesaprotu ko tajā visā dara tieši ekselis, jopt?
-
Joptvai, nē, izgudrotiem! Loģiski, ka no termināla drukāti čeki caur exeli, jopt. mūsdienu mūlāpi toč papīru uzskata par zinātnisko fantastiku?!
-
Es arī neesmu nekāds santehniķis, bet neesmu Latvijā pamanījis aizpoda mēbeles ne dzīvē, ne ss dzīvokļu sludinājumos. Iebūvējamās podu kastes un piekaramie podi, tie jā. Noteikti tāpat ir arī lietas, kas te ir relatīvi populāras, bet uz salas nesastapsi, iestieptie griesti vai virtuves stūra dīvāniņi varētu būt no tādām.
-
Esmu jau sen IPTV pasauli izstaigājis. Brīnumu diemžēl tur nav. Vai arī esmu pārāk izlepis.
-
Nu es jau ar nebūtu iedomājies ka tādi ir, ja nebūtu ieraudzijis staigājot pa būvmateriālu veikalu 😂 Bet nu manā gadījumā, izmēru ziņā derēs kā reiz, nav jāpartaisa pus vannasistaba, lai nomaskētu trubas un uzliktu 'pie sienas' piebūvējamu podu. Viss sanāk kautkā kompaktāk un nekas daudz nav jādara. Var uzlikt pa vienu vīkendu arī ar maniem būvmeistara skilliem. Visdrīzāk tam visam 'kājas aug' no apstākļa, ka to visu var izdarīt viens santehniķis, bez reģipša licēja un flīzētāja, neko īpaši daudz nemainot vannasistabā. Attiecīgi izmaksas. Tāpat arī nebūtu iedomājies ka ir tādi laminātveidīgie dušas sienas paneļi, biju domājis ka viņi visi PVC. Sev laikam tādus nelikšu, bet nu fakts ka vienkāršāk kā noflīzēt. Cena ar viņiem bezmazvai 2x vairāk kā par flīzēm. Bet nu atkal, viens santehniķis var uzstādīt.
-
Mēģināju atrast skapīti, ko pabāzt zem savas izlietnes, tak tā izrādījās kaut kāda neiespējamā misija. Skapīšu izmēru solis bija mērāms milimetros, bet nekas īsti nederēja zem manējās izlietnes. Beigās telpu zem izlietnes nolēmām atstāt tukšu, "krāmiem" paņēmām cita tipa augsto skapīti. Kaut kā nav redzēts tāds stils, kur aiz poda ir mēbele. Vai nu dzīvoju nepareizajā "burbulī", vai arī komentārus un pieredzes stāstus par tādu stilu būs jāmeklē UK forumos, nevis bootā.
-
-
Tak viņi visi lielākoties arī ir tāda paša izmēra. 500 vai 600mm. Nekāda lielā izvēle izmēros nemaz nav.
-
Nē, es sapratu ka tu domāji "skapīšus, ja izbeidzas, var nomainīt, atstājot to pašu podu, ūdens kasti un izlietni", lai to varētu izdarīt vajag točna tādus pašus, identisku izmēru. Tas gan. Riģipša kastes kā pēdējā bildē vai tad uz salas kāds tais(īj)a arī? Man tās šķiet tādas tipiskas postpadomju eiroremonta šausmas.
-
-
Man ir specifiska Vācijas mūzikas gaume. Tādi kanāli, kuri rāda 200x gadu mūziku vairs nav atrodami. Ja neskaita Youtubē 320p kvalitāti. Savā laikā skatījos tieši vācu Top of The Pop (RTL) nevis britu variantu. +Vēl visādus Club Rotation/Planet Viva+The Dome (RTL2) un līdzīgas mūzikas programmas. Es te domāju tieši vācu mūzikas izpildītājus.
-
Pardosanas iemesls, nomainiji auto vai ari telefonu?
-
Īsti alternatīvu nav ņemamā budžetā, ja gribi filmas skatīties pieņemamā kvalitātē.
-
Krievijas mūzikas kanāls "Ля-минор. Мой музыкальный" mainījis nosaukumu uz "Музыка Live" un atteicies no rietumvalstu videoklipu rādīšanas. Šo programmu savā laikā piedāvāja arī viens otrs Latvijas operators.
-
-
-
Var jau protams 'noslēpt' tās trubas kā šeit, aiz kastes. Bet manuprāt tas skapīts izskatās labāk/modernāk, vieglāk tīrīt. Plus skapīšos var salikt visus vanassistabas loriņus un tīrāmos, viss 'kārtīgāk'.
-
Protams ka var. Ieraksti Googlē 'toilet and sink unit' un atradīsi miljons variantus, pat Ikea tādus tirgo. Plikus skapīšus un katru komponenti atsevisķi. Katrai gaumei un stilam. Skaidrs ka pērkot visu komplektu lētāk un ērtāk.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.7k
-
Kopā ierakstu1.5m
-