-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 3 biedri, 0 Anonīmi, 47 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- ribons
- rooyar
- strawberry8
-
Biedru statistika
27032
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Kaspersky
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Kur tu tās nekrofīlu bildes visu laiku atrod? Cilvēki no Oregonas saka ka tie 6.25% jau tiekot iekasēti un parādās čekā jau no 2019. gada 😂 un ar 'jaunajiem' tarifiem sakara nekāda. Plus 'šipongojot' pa taisno no Ķīnas, tapēc nodoklis čekā. Jaunie tarifi pieliks cik? Vēl 34%? 😂
-
Bosch LBB1938/20 par 180€ https://veikals.banknote.lv/p/815546-bosch-lbb193820 Varētu būt labs sabiedrotais šīm
-
Divi S90B korpusi kopā par 20€, finierējums bildē izskatās pabružāts, bet plastmasa un sieti izskatās labi https://m.ss.com/msg/lv/electronics/audio-video-dvd-sat/audio/loudspeakers/cehmig.html
-
nezinu ap ~100EUR atkarigs cik daudz darba parasti nevienam tadas summas nav tad var lietot lietotus pleves kondensatorus kuri ir labaki par kinas letajiem, lampas nomaina kuras vairs nedarbojas/defektivas jo pedejas 500..1000 h vel pietiks ilgi , ne katru dienu lietos
-
tas jau nav sakara ar birokratiju. bet veca laba biezputra un neprofesionalitate. tas pats ka es dabuju lielo gradu 50gadus atpakal un labags par visiem citiem un tad notiek ka Marupe kur rausta pirkstu viens uz otru. buvnieki vareja prasit likuma izmainas projekta izstrades laika. kkur pasaule jau ir labi piemeri ka shadas musdienigas razotnes buve utt butiba jau tie biroji janodala ar ugunsdroshu sienu utt nevis jadiskute kur kkads gaitenis papiros nosaukts nav vienota standarta ka vajadzetu darit bet izskatas salipinats ka USSR mentalitate vel joprojam
-
-
-
Krievi visu laiku to ir darījuši un citi arī cenšas.
-
❤️ https://www.lsm.lv/raksts/zinas/ekonomika/06.04.2025-marupes-pasvaldibas-lemumi-bremze-militaro-precu-razosanas-attistibu.a594413/
-
@strawberry8, kāds ir izmaksu diapazons apkopei-remontam, kas ietver tevis nosauktās darbības? @Racer, tu viņu klausies kā radio, vai arī slēdz kaut ko pie tās ieejas? Kādas bija sakopšanas izmaksas?
-
Man Festivālam viss labi, vasarās klausos, sakopa cilvēks, kurš to plašāk nedara. Pameklē Facebokā RetRadio un uzraksti viņiem whatsappā.
-
man ir isvilnu AM raiditajs izgatavots shadam nolukam man ir platite ultraisvilniem harmoniku jeb nobidit uz musdienu diapazonu ja tas aparats ir razots pirms USSR plashpaterina elektronikas kvalitates laktinas nolaishanas un nav nolietots tad visticamak nekas nav jamaina japarbauda elektroliti un ellas/vaska kondensatori un ogles rezistori uc 1.ellas kondensatori tipiski apsorbe gaisa mittrumu ka rezultata nopludes strava(<1Mohm) uz ~100k tiklina rezistoru sanak labs dalitajs sliktak ir pie lieliem spriegumiem bet tagad ir axialie polipropilena pleves kondensatori un problema atrisinata 2.elektroliti ir pieejami lidz 100kh darba muzu ko var salidzinat ar USSR hermetiskajiem kuri vel ir super 3.lampam parasti katoda emisija japarbauda un metalizacijas rezultata var but noplude starp anodu un tiklinu. Jaunas lampas no https://www.jjtubes.eu/ Man ir kadas paris kastes lampas jaunas un lietotas. Lampas nebojajas iznemot vakums(glabajot mitruma) 4.no ukrainas ir sutits shis un tas un nekadu kvalitates problemu ka jebkur citur
-
Lampas nav nekāds baisais deficīts, vienīgi 6E5C, jeb "maģiskā acs" grūtāk atrodama. Selēna taisngriezis tāda vārīga lieta, bet to var ar diožu tiltu aizvietot.
-
Ak šausmas pēc tampa 13.27% Nodoklis. no kura 6.25% būtu jāmaksā importētājam bet tam liels neguns un speciāli uzsita cenu patērētājam. Tikmēr mums jau spriež ka 23% jāliek jo ar 21% par maz.
-
138 · Ierakstīts
Sveiki, man ir daži jautājumi par radioaparātu Festivāls: 1. Tam ir ieeja plašu atskaņotājam. Tā taču ir bez fonokorektora, vai ne? Jo atskaņotājiem ar pjezo galvām, piecdesmitajos, kad MM un MC (vismaz psrs) vēl neeksistēja, fonokorektoru nevajag, vai ne? Tātad, pie šīs ieejas var slēgt line signālu? Man tā šķiet, lasot šo un šo: 2. Orientējoši cik maksātu veikt strādājošam Festivālam (bez pults) apkopi, nomainot visus elektrolītiskos kondensatorus? Cik, @strawberry8, tu prasītu? Kas vēl varētu būt jāmaina? Kur būtu saprātīgi pirkt lampas, ja nepieciešams - vai ir kāda iespēja, ka kādam Latvijā ir krājumos? Es atrodu šādās tādās Krievijas un Ukrainas lapās, bet nez cik būtu uzticami no tām sūtīt šobrīd. Bet ebayā arī ir. -
Pārdošanā ups cyberpower BR1000ELCD. Cena-30eur. Atrodas Tukumā, varu nosūtīt ar pakomātu uz pircēja rēķina. Nr. Saziņai-22342149
-
Krievija jau meiģina izsekot Lielbritānijas zemūdenes...
-
Biju piemirsis par skauģu dziesmu, tieši kaut kad piecinieks pats sevi pārsteidza. Nja, Nora jau sen taisaulē, skarbi viņai klājās šeit...
-
-
Gaumes lieta... 😏. Visādi skandalozs personāžs. Citiem Šarijs patīk arī utt. utml.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.7k
-
Kopā ierakstu1.5m
-