Cik uzticamas ir kara veterānu liecības???
Lubarsky. Nezinu. Es klausos. Viņš ir Harkivā dzimis pusžīds. Amerikas pilsonis un patriots. Angliski domājošs. Sākoties karam Ukrainā izveidoja aktīvistu grupu Amerikā Uzkrainas atbalstam. Jau pašā sākumā konstatēja, ka Amerikas politiskās vadības darbi Ukrainas atbalstam nesakrita ar vārdiem. Viņa viedoklis nesaskan ne ar iepriekšējās, ne ar tagadējās Amerikas politiskās vadības politiku.
Šī gada sākumā ilgu laiku bija Ukrainā. Tikās ar daudziem kara veterāniem un karojošiem karavīriem. Vairākas reizes pabija frontes tuvumā. Pašā ugunslīnijā nav iespējams nokļūt, jo pat karojošiem karavīriem tā ir ļoti sarežģīta un bīstama lieta. Parasti tas notiek naktī, kad minimāla redzamība.
piedodiet, bet nu shaadas totaalu iesaaceeju probleemas [kuras pat kopiigiem speekiem neizdodas atrisinaat] paraada iisto liimeni. Tas te nav ziimeet 117 tranju kapseetas un teoretizeet par maiga basa atsperiigumu
nav jau problēma lietot to pašu gmail un tik savam loceklītis@gmail.com pielikt beigās +kategorija, pēc tam atfiltrēt. aka dandālis+1@gmail(reklāmas), dandālis+2@gmail (rēķini), utt
2 cm par katru varoņdarbu uzaug, ja iegulda laiku, var sākt konkurēt ar pažarniekiem.
Lietoju https://tuta.com/secure-email
Custom domeins savs pielikts.
Reģistrējoties visādās drazās lieto aliases lai pasargātu savu galveno pastkasti. = nav spams un nekādi scami galvenajām pastkastēm.
Skill issue kā saka ārzemēs.
tadas podas var dabut,ja vajag.
pie musdienu tikla lampu kveldiegs varetu but lidz 6.9V atkariba no slodzes
ar NTC var compenset starpibu
tiem zviedru aparatiem ir 240V tapa .
Visticamāk kāds tur jau salodējis priekš 220, bet ja arī būs 110 - momentā nekas nenosvils, skolas gados reiz paeksperimentēju un pārspraudu "Daugavai" gan 110, gan 127, protams tikai uz kādu pusminūti - nu lampām kvēle spožāka, bet tik īsā brīdī nekas nesmirdēja (labi ka tā, citādi no senča būtu norāvies ne pa jokam 😁).
Cita lieta, ja tas tavs muzeja eksemplārs ilgi glabājies hvz kādos apstākļos un vispār kādā stāvoklī beigās bija - var sanākt dūmi un uguņošana pat pie pareiza 220 , nu un elektrolīti 100% maināmi.
Bjūtiful sovjet enžinīring 😍
Cipari ir tieši pa vidu starp katrām blakus esošajām kājām. Vai tie attiecas uz kāju pa kreisi vai pa labi no sevis? 🤷🏻♂️
Khm, Neutrik speakon un xlr ligzdas un spraudņi ir saprotamāk numurēti.
Jebkurā variantā pie kājām, kuras varētu būt 3 un 5, nepienāk nekas. Izskatās, ka te ir noticis kaut kāds gateris, jebkas ir pievienots tikai pie divām kājām no visām. Varētu pieņemt, ka tas ir foolproof risinājums un aparāts ir ticis izmantots uz 220V un tādā gadījumā es šīs kājas varētu mest kopā, bet ja nu tā modifikācija ir priekš 127 vai 110, es viņu nosvilinātu.
Vada galu, kurš pašā attēla kreisajā malā, to man gadījās noraut, tas bija pie kondensatora, kurš pa labi. To pielodēt nebūtu problēma.
Pēdējo gadu laikā vismaz trīs Rīgas radiostacijas ievērojami palielinājušas
apraides jaudu.
Lounge FM (Kopš viņu iegādājas Skonto grupa).
Star FM.
Mix FM.