Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   18 biedri, 0 Anonīmi, 196 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• nrs
    • oks
    • basic
    • kernell
    • Stepselis
    • versatile
    • binary
    • INTRASERVERNET
    • uldise
    • AlCohol
    • Ghost_az
    • Gestapo
    • biivers
    • raiviic
    • AndrisBB
    • Aigars
    • sounDDesign
    • Net
  • Biedru statistika

27038
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Kaspersky
    Newest Member
    Kaspersky
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• nrs
      kad klani pirku, arī bažījos, bet nav nokritusi ne reizi pusmēneša laikā katru dienu braucot. Tas klanis nav narrow-wide, bet kaut kāds parasts klanis šaurajām ķēdēm.
    • AndrisBB
      Un ķēde nost nekrīt?
    • nrs
      es kā reizi nesen saliku velo bez priekšēja pārslēdzēja
    • vvv
      Tas tiesa. Eiropā gandrīz visur decimālatdalītājs komats. Tomēr ir programmas, kur var traucēt komats numpadā. Piemēram, AutoCADs komatu kā decimālatdalītāju nesaprot.
    • nrs
      Neizprotu vajadzību numpadā punktu komata vietā. Ja lieto PC ar LV reģionāliem uzstādījumiem, decimālatdalītāja LV standarts ir komats. Ja pats mākslīgi lietos punktu, tāpat būs čakars, kad sastapsies ar citu LV veidotiem dokumentiem, jo gandrīz visi lieto komatu. Ja nu kāda programma dod ārā ekportfailus ar punktu decimālatdalitāju, tad excelī ir tāda superfunkcija, kā "Power Query". Tas ir ļoti spēcīgs tūlis, kad kaut ko vajag importētos dokumentos pamainīt.
    • base7
      Tet ITV platformā  laikam tagad pieejams arī "MTV 80". Agrāk bija tikai "MTV 00", "MTV Hits" un "MTV Global".
    • vvv
      Darbosies MS Excelī, bet kopumā tas nestrādās. Lai panāktu numpadā punktu komata vietā, tā, lai visur būtu punkts, nevis komats, pie iebūvētā Latviešu (standarta) izkārtojuma nav panākams, jāliek izkārtojums, kur numpadā punkts, ar Keyboard Layout Creator var viegli pārtaisīt to pašu Latviešu (standarta), nomainīt numpada komatu uz punktu. Vienkāršais veids, neko nemainīt, lietot Latviešu (standarta) izkārtojumu tādu, kāds tas ir, tik iemācīties, ka pie nospiesta labā Alt jeb AltGr no numpada drukājas punkts nevis komats, ja pierod, nekāda vaina.
    • e = d
      Man tas e-velo, kam ass salūza, sver 31kg. Un iet pas režīmā līdz 45kmh 
    • AlCohol
      tad jau sākam mesties uz e-velo utml klāt arī, lūdzu. tie vel smagāki par manu 15kg geju rolleri.
    • TOoMoOT
      Jautājums nav, cik būtu adekvāti. Jautājums ir, pa kādu cenu apdrošinātājiem paliek interesanti ķēpāties. Noskrāpētu auto durvju pārkrāsošana tāpat būs gana dārga. Pa 20 eiro būtu jāsametās ~20 drāzēju oktām. +Apdrošinātājs grib kaut ko nopelnīt. Manas pēcpuses statistika saka, ka gada laikā gan jau vismaz 2% aktīvo stāvdrāžu vainas dēļ būtu okta jāizmanto.
    • raivix95
      Doma nav slikta. Priekšējiem pārnesumiem tiešām tolku neredzu
    • osscar
      tad priekš kam vadāt lieku kg līdzi -uzliekam priekšā kaut kādu 36-38  zvaigzni ar aļika klaņiem  un pārtaisi uz 1x7  - slēgsies visā diapazonā un  būs 1,5 kg ekonomija :D 
    • Kazarms
      Es tavu domu saprotu, bet es arī diezgan labi no personīgās pieredzes zinu, kā izskatās auto pēc kind of frontālās sadursmes ar motociklu. Ar stāvdrāzi to nekad nesanāks izdarīt. Risks saskrieties, protams, ir lielāks, kā motociklam. Otrs, stāvdrāzis tomēr it kā skaitās vēlams mikromobilitātes rīks, kuram nevajadzētu uzkraut visas tās pašas izmaksas, ko mopēdam. OCTU manuprāt vajag, bet nu piedodiet, ne jau 50 EUR gadā. 20 EUR imho būtu max adekvātā summa.
    • raivix95
      Decimālatdalītāju reģionālos iestatījumos samaina, izkārtojums nav jāaiztiek
    • raivix95
      Da man pietiktu arī, ja tur būtu tik 2ais un 7ais. Man tos pazeminātos nevajg
    • versatile
      nu bet ar kuru no tiem verķiem ir lielāks risks sadurties ar kādu un nodarīt kaitējumu kādai trešajai personai vai tās mantai? Ar moci, ar kuru brauc pa ceļu, esi licis tiesības un zini, ka sadursme pašam būs sāpīga, vai ar jebkuram muģilam paņemamu drāžstāvi, kas brauc pa ietvi uz 25km/h, ir ar tāda izmēra ritenīšiem, kas, ja pie mums krāsotu ceļu apzīmējumus kā Londonā, mierīgi aiz tās krāsas varētu aizķerties?
    • Kazarms
      Tikko nopirku octu motociklam uz gadu par šādu cenu. Motociklam ar teju 1.3 litru motoru un griezes momentu kā kompaktklases auto. Intereses pēc aizgāju paskatīties cik OCTA maksā man īpašumā esošam proper 50cc mopēdam - 17 EUR gadā. Kur viņi izrāva, ka mopēdam ir 24-50 EUR, who knows.
    • Dils
      ,,,,,,,Man vienalga drukā ,,,,,,
    • kaut_kaads
      Šitais labs.  Sieva braukā ar 15 gada kašķi un octa maksā 28 eiras uz gadu.  Šeit jāloka vismaz 24 eiro par stāvdrāzi   Pašam gan nav pārvaldībā šitie aparāti, esmu velo fans, cerams tos liks mierā.  
    • osscar
      nu tad jāmaina pārslēdzējs...ārzemju i-bodēs acera jauns  kādas 10 naudas +- maksā...+ jauns šifters vēl 10 nieks + piegāde  i bēdu nezināsi....pie mums tev par vienu aceru vairāk noplēsīs  7sp ātrumiem būtu korekti visā diapazonā jāslēdzas 
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.7k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...