Tas viss ir pārtikas rūpniecības, nevis santehnikas materiāli un detaļas? Par krāniem man vēl ir šaubas, bet trubas un veidgabals pēc santehnikas neizskatās.
Vareji jau iemest kas par laptopiem.
Tur IBM Thinkpad T61, vai Dell Latitude C510 utt. Lai zin uz ko cilveks varetu tikt, kam patik kimereties, varetu dabut darba kartiba vintage un palaist ko ekstravagantu tur windows 2000. Protams cik veci ir tie dzelzi.
Kā toreiz skanēja tas džingls kam vēl nav simts, tas var. Mūsdienās tā jau būtu diskriminācija, jo ko tad klausīties senioriem, kam piemēram 101 gadiņš? Radio SWH Rock?
Nu ja, matu fēnu jau var caur pagarinātāju pie istabas rozetes pieslēgt. Vienīgi tas pagarinātājs mazliet maisās pa kājām, bet to kaut kā var pieciest.
Būs Ebay jauztais izsole-tad manīs cik kas kam vērts! Es tik ziņu ka nevienā no minētajiem datoriem nav HDD !Nu īsti baigo vērtību viņos ar neredzu,izņemot neonīdu megnētus! HDD ar kāda čupiņa ir ejoši kā arī neejoši.... RAMi ar,nujau viena ķesele,bet Ķirzaka no manis nepirka,viņu skatījumā es esot baigais pauts🤭,a to viņš nemaz nesaprata ka viņam neviens neko ar nepiedāvāja!
Visiem tā ir. Man vannassistabā gaisma ir ar šņori un rozetes nav.
Nevar jau būt rozetes.
General Rule:
Socket outlets (mains sockets) are not permitted in bathrooms or shower rooms unless they are fitted at least 3 meters horizontally from the boundary of Zone 1.
Zone 1:
Zone 1 is the area around the bath or shower, extending 60cm from the edge of the bath or shower.
Ja ir liela vannasistaba, tad jau teorētiski var arī rozeti ielikt. Bet lielākoties jau tā nav.
Tie krāni ir viens no daudzajiem bezjēdzīgajiem ķirzakcilvēku ieviesumiem. Lai cilvēki tērētu laiku bezjēdzīgās diskusijās kāpēc tā kuiņa ir tāda kuiņa, nevis produktīvi kaut ko darītu labākai nākotnei.
Pilns jau ar visādām 'vēsturiskām' lietām. Piemēram vannasistabā nedrīkst būt neviena rozete vai gaismas slēdzis.
Gaismas slēdzis tik drīkst būt 'ar šņori'.
Nu man ar vēl vannasistabā ir divi krāni un ir ūdens cisterna bēniņos, kautgan reāli viņa ir bezjēdzīga.
Pēc likuma (vai pecxizāk kautkādām būvnormām) jau nedrīkst to ūdeni miksēt pirms izejas no krāna, pat ja nav tā cisterna bēniņos. Tapēc arī pat ja ir jaucējkrāns, tad pa vienu malu tāpat tek karsts, pa otru auksts un var ar roku just 😂