Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   14 biedri, 0 Anonīmi, 85 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• 138
    • kantoris
    • osscar
    • base7
    • maize
    • midix
    • latscrap
    • biomass979
    • HIGH-Zen
    • StaRkiJs
    • Arnis2002
    • Stepselis
    • Ertex
    • darklight
  • Biedru statistika

27023
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Kaspersky
    Newest Member
    Kaspersky
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• base7
      Vakar un šodien iekš "Kanāls 7" (Tet ir arhīvs šai programmai) rādija Ukrainas filmu Taurinš. Tā ir veltīta Černobiļas katastrofai. Tā kā viņa ir Ukrainas ražojums, Krievijā vairs netiek rādīta. Iesaku.   P.s. Iekš Kanāls 7 viņa pieejama latviešu valodā. 
    • osscar
      būs arī dakšai jāpieķeras, iedrošināji es ar bīterim riepas nomainīju , uzliku tās terra trail, ir ok pirmie iespaidi - mīkstākas.( jo spieķi mainot bija rats jāņem ārā)...vispār kaut kā visi spieķi aizmugures ratam bija baigi vaļīgi ja ar citiem riteņiem salīdzinu...visu pārvilku + pakoriģēju lai nav 8 redzēs kā būs. laikam vajadzētu to tensiometru aļikā pagādāt.
    • Kazarms
      Skrūvings pabeigts, nu tik jāsāk kārtīgi rullēt. Rumbas un stūres gultņi nekā interesanta, vecā smēre ārā, jaunā iekšā un viss griežas.   Dakšai arī viss easy, apmēram stundas darbs izjaukt, izmazgāt, sasmērēt un saliet svaigu eļļu. Vienīgais specinstruments, kuru vajag, ir tā mazā daudzzobainā atslēdziņa, lai izskrūvētu demferi, bet pat bez tās var iztikt un tikt klāt visām smērējamajām vietām. Tas, kas man nepatika, rebound pusē kaut kā, visticamāk gar plastmasas vītni kārtridžam, jo nav O-ringa , bija ticis iekšā mitrums un viss drusku norasojis. Te jāpievaktē mazgājot un iespējams pēc pāris mēnešiem jāizskrūvē atkal paskatīties. Citādi, sasmērēts un strādā kā jauns.  
    • 138
      Ar 29" ratiem ar >=2" riepām. Var. Komfortabli - ne jebkuru, bet lielu daļu. Bet cik daudzi no rīdziniekiem-velosipēdistiem pārvietojas ar tādiem velo?
    • jacobs
      Jā, vakar, testējot aparātu, spaini destilēta ūdens ieguvu.😉
    • binary
      Ar 29 collu ratiem jebkuru ielu var izbraukt. Jebkādos laikapstākļos.
    • biomass979
      Šie darori ir no Černobiļas,varbūt noziedot Ukraiņiem?!
    • 138
      Dabū tos labumus ārā, varēsi nodot par lielu naudu. Pastāsti, kā sanāca.
    • biomass979
      Man viņos visos ir Zelts,Titāns,Platīns,Pallādijs,Sudrabs,Rodījs....Tākā jagaid  kad būs normāla  cena!   Man te pat uz vietas ir specalizētais kontīners!
    • e = d
      Ja Tu dosi 20 par katras Tavas beigtās kastes savākšanu, varbūt kaut kas saies. Ja ne būs pašam uz Rimi specializēto konteineru jānes. 
    • 138
      https://www.vtlom.lv/lv/cenas/riga
    • 138
      Ja es kaut ko nejaucu, tu vismaz gadus desmit dzīvo uz salas. Tātad, spriedumus par Rīgas bruģa kvalitāti tu, iespējams, izdari, balstoties uz nepilnīgām atmiņām. Bet varbūt arī tu esi savulaik izbraukājis visu Rīgas bruģi un lieliski atceries, kāds tas ir. Nu tad pa kurām ielām tu esi braucis, ar ko, un cik braucamas tās ir?
    • AndrisBB
      Mī un žē, tikai tu esi braucis un zini kā izskatās Rīgas centra bruģētās ielas. It īpaši ņemot vērā ka esu dzīvoju vienā no tevis pieminētajām problemātiski neizbraucamajām centra ielām.   Nu tak ja kāda reta iela ir tiešām neizbraucama, tad tak var meklēt individuālu risinājumu, nevis to pieņemt kā kautkādu izplatītu parādību.
    • biomass979
      Izrādas kopā 8 ir!  Par 2 gadus vecu ,es  viņiem nemaz  nepiedāvāju  tik jaunu,lai pagaid   kad būs 10 gadi apritējuši!
    • 138
      Par 2 gadus vecu varbūt tev kāds iedos tā, par 10 gadus vecu nē.
    • AlCohol
      var jau šo nosaukt arī par advancētu ūdens destilātoru un pilināt destilētu ūdeni, ko vēlāk tirgot kā baznīcas ūdeni.
    • Eraserz
      Pārdodu 1 mēnesi lietotu Canon RP pilnā kadra kameru ideālā stāvoklī 600Eiro. Nofotografēti ap 2 tūkstoši kadru. Ir iespēja nokomplektēt ar:  Canon EF uz Canon R - 90 Eiro. Canon EF 24-105mm F/4 USM L - 350 Eiro (trūkst sarkanās stīpiņas). Canon EF 50mm F/1,8 STM - 100 Eiro. Visas lietas ideālā stāvoklī. Kamerai Canon RP, Canon EF-R, objektīvam Canon EF50mm F/1,8 garantija 2 gadi. Atrodas Imantā.
    • biomass979
      Uztaisīju revizīju,izrādas man te ir kādi 7 portatīvie datori ar dažādām vainām kurus netaisīšu,nemaz nav vērts taisīt,bet ārā ar negribās izmest!      Skatos Feisbukā ir  https://www.facebook.com/uzperkamtehniku/?locale=lv_LV ,bet tiem jau ar kautkādas  tur intreses,jaaprakst kas kaiš,man nav laika  skaidrot kas kam kaiš- 20 par beigto kasti un viss!      Šeit ir kāds kas  ko zin  teikt  vai pat pērk nečakaret prātu aprakstot katru! kasti?!
    • AndrisBB
      Vissliktākie droši vien ir lombardu ķemmētāji. Veicina zagšanu, sliktus finansu lēmumus un vispār cilvēkus iedzen nabadzībā. Lombardu turētāji uzvāras uz cilvēku nelaimēm un glupībām. Vēl lielākas kakas ir tie, kas sludina tos lombardus.
    • Zin...
      Ārprāts tak neviena nespiež pirkt to aparātu un dzīt to kandžu.  Un galu galā, neba visi, kas dzer, uzreiz 0,7 lok ārā. Tā ir tikai un vienīgi pašā cilvēka atbildība, cik izdzersi un par to kandžas aparāta ražotājam galīgi nav jāuzņemas atbildība.
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.7k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...