-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 8 biedri, 0 Anonīmi, 57 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- 138
- Aicis
- jacobs
- Stasss
- kukkuru
- AndrisBB
- DM101
- Stepselis
-
Biedru statistika
27020
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Kaspersky
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Kāpēc vieta nekad nepaliek tukša? Tikko viens klauns veiksmīgi pazūd no šīs pasēdētavas, tā nākamais uzreiz vietā? Jūs sapratāt.. Bet amatmeistaram - Juglā ir bodīte tava tipa darbības produktiem ( resp. šmakovkas ražotāju instrumenti, aparāti). Iekšā neesmu bijis, garāmbraucot skatlogu manīju. Varbūt būtu interesanti tur tavu aparātu ieraudzīt..🙂
-
Tur pa bruģi ir ātrāk un ērtāk ja nu vienīgi ar elektrisku fullīti, tāpat kā uz Gaisa tilta.
-
Plus droši vien ka pa to tevis ielikto ielu pa trotuāru var īpaši ātri pabraukt 🤣, nemaz nerunājot par faktu ka kāds pēkšņi neizdomās izbraukt no pagalma 😂 Kautkāda aizdoma ka pat pa to bruģi būs ātrāk/ērtāk, nav jau jārauc obligāti pa tiem pampakiem gar malu.
-
Jā īpaši daudz tā bruģa, gandrīzvai katra otrā iela. Vēl vairāk to to bruģēto ielu blakus ar to gludo asfaltu, kur neviens nepārvietojas.
-
It īpaši, kad brauktuve ir tāds kārtīgs bruģis, kur ik pēc n metriem kāds noparkojies, kamēr turpat blakus esošā ietve - gluds asfalts, pa kuru reti kurš pārvietojas
-
Bļin, es taču rakstu par spēju nepārdzerties.😀 Tā kā, droši vien, nedzeru pats vispār gadus >15, tad savas jaunākās pieredzes man nav. Bet patiesība visur viena: Jo tīrāks šņabis, jo mazāka poha. Un visiem mājražotājiem, godīgi lielražotāji šeit ieliek vienos vārtos.🙂Daudzi gan man nevēlēsies piekrist, nespējot objektīvi novērtēt visus faktorus.Protams es arī varu izgatavot ''tiru mantu'' tikai cik tas izmaksās. Tāpēc labāk paņem 3l burku +400 g žāvētas plūmes, pārlej ar ~50 grādīgu spirtūdeni un 2 nedēļas noturi, nokās, vēl mēnesi nostādini. Tad priekā, ja pats tikai viens uzreiz visu burku neizstrēbsi.😀
-
Neredzu nekādu jēdzīgu iemeslu vai vispār pieauguši cilvēki brauktu pa trotuāru. Kautvai tapēc ka tas ir grūtāk (cilvēki,stabi, apmales) nekā braukt pa ielu. Ar nsacījumu ka autovadītāji ir adekvāti. Bet nu tie jau parasti tādi nav.
-
Jā. Kaut vismaz elektriskajiem visiem.
-
Vari ieteikt kādu, kurš ražo ar tavām vai citām high end iekārtām? Kāda tam saistība ar paaudzēm? Man šķiet, ka alkohola tolerance atšķiras starp indivīdiem un mainās dzīves gaitā, arī veseliem un ne-alkoholiķiem, tas gan. Un spēju pārdzerties nesaskatu kā kaut ko slavējamu.
-
Lielā puse, protams tieši arī tos tā izmanto. Visu legalizāciju, reģistrāciju utt.veic paši nākamie īpašnieki. ''Krūmu kandžas'' ražotāji-tirgotāji taču nekad manus aparātus nepirks.🙂 Krievķīniešu iekārtas, tagad ukrķīniešu. Visādā ziņā, labāk par visiem šiem kantoriem nemaz neizteikšos.😏 Nepārdzer tikai visus līdzīgus ražojumus. Lai gan jūsu paaudzes daudzu laime un glābiņš ir tas , ka nolūztiet krietni ātrāk, kā paspējat pārdzerties.😀
-
Griezies kaut ar 5kmh, ja uz neapgaismotas ietves nesās kāds bez dajekādiem uguņiem ar 20-30km/h un tas sanāk mašīnai no sāniem, kur kā vadītājs neko neredzi, jo auto gaismas to vienkārši neizgaismo, tad noteikti vai nu vadītājs dalbajobs, vai kāds nav bijis mājās kad saprašanu dalīja...
-
-
Starp citu, vai tavus aparātus var izmantot uzņēmums, kurš legāli ražo alkoholu? Pieņemu, ka laikam nē, bet varbūt? Atcerējos, ka esmu reiz dzēris kaut kādu Latgales kandžu, un tā bija garšīga, man kā cilvēkam, kuram negaršo šņabis. Nezinu, kas bija tās ražotājs, bet, piemēram latgalessmakovka.lv, nez ar ko viņi ražo?
-
Nespēju iedomāties, kā tev no manis teiktā izdevās kaut ko tādu izvilkt. Diētiskie ultraprocesētie ēdieni ir sūds, saltu garšiņu aizliegums ir stulbs, un beznikotīna cigaretes būtu bezjēdzīgas, jo ne jau nikotīns dūmos ir tas sliktākais. Kā arī, es atbalstu marihuānas vismaz dekriminalizāciju. Es vienkārši gribu saprast, kā tas ir, ka tu kā nedzērājs (tātad, acīmredzot, tā vai citādi apzinies alkohola kaitīgumu), tomēr (morāli un tehniski) atbalsti alkohola patērēšanu. Tev tajā nav nekāda morāla pretruna?
-
martinno · Ierakstīts
Uz tirdziņu Avensis Touring. 2016. gada, 128.000 noskrējis, benzīns, automāts. Vēl spēkā Relax garantija. Esmu otrais īpašnieks, manā īpašumā kopš 2021. gada. Nav sista, bez tehniskām problēmām, viss, kam ir paredzēts strādāt - strādā. Uz jebkuriem jautājumiem labprāt atbildēšu telefoniski. Cena: 11777€ Atrodas Rīgā/Dārzciemā. 28 30 30 60 -
Tad jau mēs tuvojamies līdz rekomendācijām ražot un tirgot tikai diētiskos produktus, bezalkaholiskos dzērienus, beznikotīna cigaretes, bezkofeīna kafiju un vispār aizliegt visu veselībai potenciāli kaitīgo? Tikai mazs jautājums: Nakuij, tad vispār dzīvot?😀
-
Ja tu uzskati, ka ražodams teicamus, asus benžu cirvjus, tu padari pasauli labāku un humānāku, tad jā.
-
-
Nezinu, vai tu identificējies kā atturībnieks vai kā nedzerošs alkoholiķis vai vēl citādi, bet jebkurā gadījumā, mani izbrīna, ka tu kā nedzerošs cilvēks šo sauc par palīdzēšanu. Tavi (neapstrīdami tehniski izcilie) aparāti tomēr veicina, ka kāds cits dzer un potenciāli nodzeras, ne?
-
Nu var jau pasludināt par ASV 'teritoriju', kā Puerto Rico.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.7k
-
Kopā ierakstu1.5m
-