Jump to content
  • Jaunākie Ieraksti

• base7
      Tas Current Time (Настоящее Время) ir iekļauts Lietuvas virszemes televīzijā bezmaksas apraidē.  Savukārt atšķirībā no pārējām Baltijas valstīm pie mums lielākā daļa krievvalodīgo (un ne tikai) diezgan labi saprot ukraiņu valodu (vismaz tā uzskata mūsu "gudrās galvas") un tādēļ VTV bezmaksas pakā ielika to "Radu".   
    • ggg97
      Mums tagad 2 brīvi DVB-T kanāli FTA muxsī. Mierīgi var priekš vietējiem krieviem palaist to Freedom TV. Vajag tikai politisko gribu...
    • 138
    • 138
      Ahā. Nebiju tā pētījis. Ja Lidla piedāvājums ir labāks, tad jau varbūt aizies.   Tie kas pērk gustus par 300, nu lai viņiem, ē, labi ripo Bet par 500 jau var kaut ko puslīdz par velosipēdu nosaucamu nopirkt. Tā ka vispār saprotu argumentāciju, ka nu priekš kam cilvēkam, kurš ar velo izbrauks pāris reizes gadā saulainā svētdienā pa veloceliņu, velo moča cenā.
    • Racer
    • Kazarms
      Jo parasti tirgo +/- to pašu, ko citur. Tak remontstendi, ķiveres un džersiji arī LV Lidlā parādās. Nomest random bodēs pa paletei ar ričukiem nebūtu baigais brīnums.   Man gribas domāt, ka ar to būs jātiek galā pašam pircējam, ņemot vērā montāžas video holandiešu lapā.   Ar decathlon riteņiem, ir tā, ka normālais gals tur maksā bez maz to pašu, ko brandname un lētais gals ir briesmīgs. Es te sievai skatījos kaut kādu zem 400 EUR, ar ko pa veloceļu aizmīties nopelst dažus km. Tur tak varēja atstāt tikai ratus un framesetu, pārējo jāpārkrauj pat tādam pielietojumam. A elektriskie Decathloni liela daļa ir tas pats lētākais hibrīds/mtb ar piekārtu baču un rumbas motoru. A kaut kas nopietnāks jau maksā kā līdzvērtīga Merida vai Sups, ok bija viens inčīgs karbonnieks ap pusotru, tas vēl tā.   Otrs -vidējais cilvēks bieži uzskata, ka ritenim ir jāmaksā 300 (nu labi 500) Euro un pārējie ir idioti, kas pērk riteni motocikla cenā. Ā nu jā, @kaads to jau uzrakstīja.  
    • kaads
      tagad jau pavisam citi auto ātrumi. riepas balanss jau ideāls arī
    • 138
      Nu žēl, ka man nav tās pogas, @Gestapo
    • kaads
      nedomāju ka Lidl kontingens ies un nolocīs par velo vairāk kā 1k,  Jābūt ahū na i reklāmai, lai tā ziņa sasniegtu īstos pirk gribētājus un tieši tajā laikā, kad tas velo parādās veikalā.
    • strawberry8
    • 138
    • 138
      Rūpnīcā gan jau ok saskrūvēts, cits jautājums kas un kā viņiem veikalā pieskrūvēs pedāļus utt.   Nu re, varētu domāt, ka segmentam starp čainu un "normālajiem" ir potenciāls, bet kaut kā mēs uz ielām neredzam Decathlon, kuri arī ir šajā segmentā.
    • osscar
      nu uz ielām paskatot - brauc kaut kādi pilnīgie čaina varianti,, gusti ut.t...normāli e-veli ir salīdzinoši maz - un maksā arī attiecīgi. tie lētuči izskatās briesmīgi parasti :D 
    • 138
      Kāpēc tu tā domā? Man nešķiet, ka Latvijā ir tik liels e-velo tirgus, lai Lidls rautos tajā iespraukties. Decathlon tirgo elektriskos arī Rīgā, bet tas tomēr ir tūrisma preču veikals. Nez kā viņiem iet?
    • versatile
      par 1.6k varētu arī ieķert
    • Kazarms
      Kā reiz esmu dzirdējis, ka Līdlā ar garantijām viss ok, maina lietas bez jautājumiem. Bet nu tas kaut kādiem štrumiem, nez kā būtu tik lielai precei.   Kaste jau nav pārāk liela, ja grāmatplauktus, šķeldotāju un kompresoru pamanās nolikt kaut kur priekšā siera vitrīnai, šīs kastes arī kaut kur šķirbās sametīs. 🤣
    • osscar
      gan jau ka nesāks, mūsu mikro lidl jau nav kur viņus izvietot - tur pat cil. starp rindām nevar izmainīties : D
    • ju
      Kad sāks pie mums tirgot, tad varēs sākt pētīt kas un kā.
    • osscar
      nu kas būs ar garantijām..ja kas nobruks...
    • Kazarms
      Jā nu es Tev piekrītu, te gan interesanti, ka nav tipiskā lielveikala riteņa specene, pat labāka kā Decathlona variantiem līdzīgā budžetā.   Lielākā interese man drīzāk ir, kā tas viss ir saskrūvēts kopā un tur gribētos redzēt reālās atsauksmes.
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.6k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...