Tas Current Time (Настоящее Время) ir iekļauts Lietuvas virszemes televīzijā bezmaksas apraidē.
Savukārt atšķirībā no pārējām Baltijas valstīm pie mums lielākā daļa krievvalodīgo (un ne tikai) diezgan labi saprot ukraiņu valodu (vismaz tā uzskata mūsu "gudrās galvas") un tādēļ VTV bezmaksas pakā ielika to "Radu".
Ahā. Nebiju tā pētījis. Ja Lidla piedāvājums ir labāks, tad jau varbūt aizies.
Tie kas pērk gustus par 300, nu lai viņiem, ē, labi ripo
Bet par 500 jau var kaut ko puslīdz par velosipēdu nosaucamu nopirkt. Tā ka vispār saprotu argumentāciju, ka nu priekš kam cilvēkam, kurš ar velo izbrauks pāris reizes gadā saulainā svētdienā pa veloceliņu, velo moča cenā.
Jo parasti tirgo +/- to pašu, ko citur. Tak remontstendi, ķiveres un džersiji arī LV Lidlā parādās. Nomest random bodēs pa paletei ar ričukiem nebūtu baigais brīnums.
Man gribas domāt, ka ar to būs jātiek galā pašam pircējam, ņemot vērā montāžas video holandiešu lapā.
Ar decathlon riteņiem, ir tā, ka normālais gals tur maksā bez maz to pašu, ko brandname un lētais gals ir briesmīgs. Es te sievai skatījos kaut kādu zem 400 EUR, ar ko pa veloceļu aizmīties nopelst dažus km. Tur tak varēja atstāt tikai ratus un framesetu, pārējo jāpārkrauj pat tādam pielietojumam. A elektriskie Decathloni liela daļa ir tas pats lētākais hibrīds/mtb ar piekārtu baču un rumbas motoru.
A kaut kas nopietnāks jau maksā kā līdzvērtīga Merida vai Sups, ok bija viens inčīgs karbonnieks ap pusotru, tas vēl tā.
Otrs -vidējais cilvēks bieži uzskata, ka ritenim ir jāmaksā 300 (nu labi 500) Euro un pārējie ir idioti, kas pērk riteni motocikla cenā.
Ā nu jā, @kaads to jau uzrakstīja.
nedomāju ka Lidl kontingens ies un nolocīs par velo vairāk kā 1k,
Jābūt ahū na i reklāmai, lai tā ziņa sasniegtu īstos pirk gribētājus un tieši tajā laikā, kad tas velo parādās veikalā.
Rūpnīcā gan jau ok saskrūvēts, cits jautājums kas un kā viņiem veikalā pieskrūvēs pedāļus utt.
Nu re, varētu domāt, ka segmentam starp čainu un "normālajiem" ir potenciāls, bet kaut kā mēs uz ielām neredzam Decathlon, kuri arī ir šajā segmentā.
nu uz ielām paskatot - brauc kaut kādi pilnīgie čaina varianti,, gusti ut.t...normāli e-veli ir salīdzinoši maz - un maksā arī attiecīgi. tie lētuči izskatās briesmīgi parasti :D
Kāpēc tu tā domā? Man nešķiet, ka Latvijā ir tik liels e-velo tirgus, lai Lidls rautos tajā iespraukties. Decathlon tirgo elektriskos arī Rīgā, bet tas tomēr ir tūrisma preču veikals. Nez kā viņiem iet?
Kā reiz esmu dzirdējis, ka Līdlā ar garantijām viss ok, maina lietas bez jautājumiem. Bet nu tas kaut kādiem štrumiem, nez kā būtu tik lielai precei.
Kaste jau nav pārāk liela, ja grāmatplauktus, šķeldotāju un kompresoru pamanās nolikt kaut kur priekšā siera vitrīnai, šīs kastes arī kaut kur šķirbās sametīs. 🤣
Jā nu es Tev piekrītu, te gan interesanti, ka nav tipiskā lielveikala riteņa specene, pat labāka kā Decathlona variantiem līdzīgā budžetā.
Lielākā interese man drīzāk ir, kā tas viss ir saskrūvēts kopā un tur gribētos redzēt reālās atsauksmes.