-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 4 biedri, 0 Anonīmi, 71 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- INTRASERVERNET
- jacobs
- Rainis
- versatile
-
Biedru statistika
27018
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Kaspersky
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
-
-
-
Tas vēl varbūt labi. Pērtiķi piekopj arī nopietnākas atriebības metodes
-
-
-
Pirms stundas gandrīz sabraucu pērtiķi ar bolt somu, griezos pagalmā un jamais bez dajebkādiem uguņiem nesās ar elektrovello. Paspēju nobremzēt, viņš kaut kā savācās, izkāpu un pateicu, lai ieslēdz uguņus, latviski nesaprata, angliski pateicu, teica, ka nestrādā, tad pateicu ka nākamreiz dabūs bietē, jamais ātri aizbrauca. Būs jāaudzina SHITie čebureki savādāk - reāli bij stresaina situācija, kur vadītājs bez pieredzes sabrauktu melnīti un dabūtu kaklā mēslus ar taisnošanos policijā un tiesā...
-
Par cik nav paklāju ir Qrevo S, strādā 2x dienā, jo divi suņi un kaķis, izcils aparāts, iesaku visiem!
-
Putekļusūcējs maģiski, atšķirībā no lupatas, nesāk smirdēt, ja to neizskalo?
-
Šitā nav zolīdi sievu apsaukāt. Lupatai jāiet pakaļ, jāskalo, jāžāvē... Sasūc, izlej, gaidi nākamo šmuci, sniega dubļus, vai jebko citu. Kad bērnam norovīruss iemetās, es ļoti nožēloju, ka nebija tāds sūcējs...
-
Amazons tirgo 'átjaunotus' (lai vai ko tas nozímé) Pixel 8 pa 300 eirikiem.
-
Nav jau ne vaina Pixel 7 pro, bet 350 nedaudz par daudz.
-
Tas ir faktors, kas mani pagaidām attur no pirkuma. Pat Galaxy A36 ir 45W.
-
nav pratigs, pirmkart tas ir jau 3 gadus vecs modelis, pat ja android vel atjauninaas, dzelzi noveco, ipasi akumulators 350 ir virs videjas tirgus cenas (ja runa ir par minimalas atminas versiju) vaja veiktspeja salidzinot ar tada pasa gada snapdragon risinajumiem lena uzlade 23w, huawei bija 40w jau 2018. gada ja kas saplist jaremonte pasam (varbut sis nav aktuali visam pilsetam bet mana miesta telefonu remonts uzreiz suta talak ja nav apple vai samsung)
-
Krievijā bērnudārzos un skolās spēlējas ar šautenēm un dzied dziesmas par Putintētiņu - Sauli, bet tikmēr demokrātiskajā Amerikā nekādas propagandas, tikai un vienīgi medijpratība un kompetenču izglītība
-
-
katrā mēneša otrā otrdienā nāk, lielais kumalatīvais apdeits, ko dēļ security parasti iesaka likt, un tad katru ceturto otrdienu nāk preview update, ko neviens neliek, pat sistēma automātā neliek, tā ir pirmvesrsija nākošajam lielajam apdeitām, nu apmēram, tā win apdeiti notiek
-
Apstiprinu - uz Win 11 Pro 24H2 (legāls) ar pēdējo atjauninājumu tāds ir parādījies.
-
GPT ievērojams attēlu ģenerēšanas un apstrādes apdeits. tagad māk sekot līdzi tēlam, attēlot uzrakstus. Protams, to Ghibli studio stila attēlus arī labi taisa. Un vispār, ielādējot attēlu teicami pārzīmēja personas animācijas filmu stilā un ievietoja citā vidē. Progress ievērojams. Piemērs ar sekošanu līdzi tēlam, ilustrācijas pasakai, ģenerētas pa vienai, attēla krāsas utt, arī tiek ieturētas. ak, jā halucinācijas gan vēl ir. Vietā, kur palūdzu 'trīs dāmas' blakus bija vēl trīs https://www.dropbox.com/scl/fi/mbi9bkjez45a5uhz9etc4/Screenshot-2025-03-28-20.42.07.png?rlkey=ejtprzo1vrnfoztnx8t37e42k&dl=0
-
Hvz, man ( legāls W11Pro) nekas nav mainījies, varbūt man vēl nav atjaunojies, kaut ziņo, ka šodien pārbaudīts un visi jaunumi ir.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.7k
-
Kopā ierakstu1.5m
-